reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja się nie mogę przekonać do wersji elektronicznej. ja to taka tradycjonalistka jestem w sprawie książek i ostatnio próbowałam to wytłumaczyć mojemu M że nie ma to jak zapach nowej książki - weim chore to jest :-p

wcale nie :-) uwielbiam ten zapach. kiedys babcia i mama pracowały w drukarni, oj raj dla mnie był ;-)

Mój chrześniak wybrał pieniążek, który zaraz wrzucił do kieliszka:-D:-D Trzeba było widzieć minę rodziców. No ciekawe co Marcel wybierze.;-)

o matko, umieram ze smiechu :-D
ciekawe, co Ol wybierze :-) profilaktycznie nie dam różańca i kieliszka, heheh ;-)

dziś byliśmy w zoologicznym, Ol oglądała rybki w akwariach, wszystko ok, dopóki nie zobaczyła rafy i nemo. ale wrzask był, ewakuowaliśmy się stamtąd w przyspieszonym tempie.

reklama
polka bratanek przesłodki :tak: i pomyśleć że jeszcze nie tak dawno nasze dzieciątka też takie maluśkie były
Wszystkiego naj naj najlepszego w tym szczególnym dniu :tak: dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń :tak:

My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszą krwawą kontuzje :-( Ola nie radzi sobie z ząbkowaniem, wychodzi nam prawa trójka i rzuca się na wszystko do gryzienia. Dzisiaj zaatakowała chodzik z główki i rozcieła sobie warge bida, krewka się polała :-( , dobrze że nie płakała tak bardzo chociaż.
Spokojnych snów życze.

e_kord jak będziesz wystawiać to daj namiary na aukcje. Wrzuce na czerwcówkach. Tam dużo dziewczynek w brzuszkach. Może akurat dziewczyny się skuszą.
Moni to mieliście przeżycia, ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
blu fajnie, że się odezwałaś. Dzisiaj myślałam o Tobie. Pewnie czasu Ci brakuje odkąd wróciłaś do pracy.

Ja się bardzo cieszę, że to koniec dnia.
Niki czego nie dostał to wył, krzyczał awantura no szok.
Upatrzył sobie mojego tatę i leci do niego, że hej a jak tata nie może go wziąc to znowu syrene włącza paskud mały. Na koncu dnia to juz mi cierpliwość powoli siadała

Ionka Niko w palmiarni jak zobaczył koguta co sobie łazi to moja babcia uciekła z nim takiego hałasu narobił a ja wracając od ryb to widzialam czerwone oczy:-D

blu gratki dla Adasia!
polusia karalajna całuski dla dzieciaczków z okzaji 11-stej miesiecznicy:***

Witam się jako druga;-)Franio dziś już przed 7 się wiercił, za to teraz drzemkuje, a ja nadaję znad kawki:-)Planów na dziś szczególnych brak...mróz odstrasza od spacerowania niestety...
Miłego dnia:-)

hello u nas nocka wmiarę pare razy wstawałam po smoka...
dzis babymultikino i ajentka będzie :)
No nic lecę się powoli szykować miłego dzionka!!

Dzień Doberek:)

Nocka koszmarna Bartus non stopa jeczał płakał o 1 wypił mleko dalej stekał,jak juz zasnoł to znowu budził sie z płaczem,na dodatek gdzies sie paliło bo syrena sie właczyła i straz jechała,mały tez tego sie przestraszył, o 7 sie obudził dałam mleka myslałam ze sobie pospi aco tam gadał sobie do zabawek fikał i tak lezelismy do 8.Niewiem czemu tak było,oby nic go nie łapało,bo nic mu nie dolega,wygląda na zdrowego a dzisiaj ma dobry chumor.Wieczorkiem przyjezdza na dwa tyg wkoncu mezulek tak sie steskniłam,ciekawe jak Bartus zareaguje jak go rano zobaczy.

polusia,karalajna buziaczki dla dzieciaczków:)

Dobrego dnia:)

reklama
Do góry