reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie dziewczynki;-)

Polka Moc radości, miłości, usmiechu na każdy dzień i żeby Twój optymizm nigdy Cię nie opuszczał.:tak: No i ZDROWIA!!!

Jeszcze nie zaglądałam na inne wątki i nie wiem czy już powstał ale ja również jestem za tym aby stworzyć osobny wątek na polecane filmy i książki bo potem gdzieś to wszystko ginie i zapominam. A ja czekam bo M obiecał mi w marcu kupić EBOOK bo ja też nie mam gdzie trzymać tych wszystkich książek a ja akurat lubię takie elektroniki ;-) więc będę miała swoją elektroniczną mini bibliotekę. Tym bardziej że na chomiku coraz więcej elektronicznych wersji książek.
Marcel nie budzi się już w nocy w ogóle całe szczęście, dostaje na noc 260ml mleka i ostatnimi dniami spi do 8 więc miodzio;-) Potem rano śniadanko, jak już kiedyś pisałam całe szczęście lubi praktycznie wszystko. Ja zawsze się spotykałam że dziewczynki większymi niejadkami są (łącznie ze mną jako dziecko, bo teraz to już inna para kaloszy:-D), pewnie dlatego że my już w genach mamy to że musimy dbać o linię.;-)

reklama
ajentka a ja się nie mogę przekonać do wersji elektronicznej. ja to taka tradycjonalistka jestem w sprawie książek i ostatnio próbowałam to wytłumaczyć mojemu M że nie ma to jak zapach nowej książki - weim chore to jest :-p

byłam na zakupach z teściową i kupiłam młodej nowe danie z hipp śniadanko - owsianka z musem owocowym i mlekiem, jutro test :-)

ramari ja ma podłogówkę w kuchni i łazienkach i jest to reeeewwwwelacja :-)

miłego wieczorku kochane :)

Madzia o co chodzi z tym kieliszkiem, różańcem itp?? :) To jakaś wróżba?
Blu gratki dla chodziarza:)
Polusia ja też wolę tradycyjne książki. I zgadzam się co do podłogówki - to rewelacyjny wynalazek.

ajentka a ja się nie mogę przekonać do wersji elektronicznej. ja to taka tradycjonalistka jestem w sprawie książek i ostatnio próbowałam to wytłumaczyć mojemu M że nie ma to jak zapach nowej książki - weim chore to jest :-p

byłam na zakupach z teściową i kupiłam młodej nowe danie z hipp śniadanko - owsianka z musem owocowym i mlekiem, jutro test :-)

ramari ja ma podłogówkę w kuchni i łazienkach i jest to reeeewwwwelacja :-)

miłego wieczorku kochane :)

Nie Polusia to wcale nie jest chore bo ja też lubię ten zapach:-) tylko że ze względu na brak miejsca na przybywające ciągle książki zdecydowałam się na ebook a że wiem że będę umiała się do niego przekonać stąd decyzja o zakupie. Natomiast w pełni rozumiem osoby, które nie przekonają się do takiej formy czytania.;-) Pewnie raz na jakiś czas z nostalgii pojawi się u mnie pachnąca książeczka.:-D

nesiaa to u Was nie stawia się przed dzieckiem kieliszka, pieniążka, książeczki i rożańca i co tam jeszcze rodzic wymyśli (mój chrześniak ma tatę gitarzystę i wystawili mu mini gitarkę:-D). Patrzy się co dziecko wybierze i jak ukształtuje się jego przyszłość. Wiadomo że traktuje się to na wesoło a nie na poważnie. Mój chrześniak wybrał pieniążek, który zaraz wrzucił do kieliszka:-D:-D Trzeba było widzieć minę rodziców. No ciekawe co Marcel wybierze.;-)

Ostatnia edycja:
Madzia o co chodzi z tym kieliszkiem, różańcem itp?? :) To jakaś wróżba?
Blu gratki dla chodziarza:)
Polusia ja też wolę tradycyjne książki. I zgadzam się co do podłogówki - to rewelacyjny wynalazek.

Wrózba moze nie,nawet niewiem skad to sie wzieło u mnie w rodzinie i M tak robili i kiedys mama moja mówiła ze to co dziecko weznie w dniu pierwszych urodzin to tym kims bedzie,takie tam:)

wiolonczela buziaki dla córeczki:)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,
Polka STO LAT kochana! Żeby M nadal zawsze Cie na rękach nosiła, a dzieciaki poza Tobą świata nie widziały....a teściowa pojawaiła sie w odpowiednich momentach;)

Polusia super, ze Polcia przybiera! Moja Lila wazy niewiele więcej, mimo że wcina wszystko jak leci, tylko ona ma niezłą przemianę materii i dużo ruchu. Pewnie stąd ta niska waga:)
Blu no to teraz Adaś zacznie szaleć:)

Ja kochane zacznę teraz cos z ciuszków wystawiac na all. Zobaczymy czy cos sie sprzeda.
Może zajrzę później:)

reklama
e-kord moja młoda ma to samo - zjada ładnie jak leci ( no prawie :-) ) a w ruchu jest cały czas nawet jak je czy śpi - więc od razu spala :) najważniejsze że nasze dziewczyny są zdrowe :)

blu to teraz jak Adaś zacznie szaleć :-)

idę poczytać Szwaje :) dobrej nocki życzę :)

Do góry