reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa super kurteczka!
Polka super wieści i karteczka milutka:)Pogoda wszędzie mokra dzisiaj ,tez siedzimy w domu.
Justynaa jak pada mocno to nie wychodzę i jak mróz duży albo goraczka.Tak to codzień,bo dziecko sie uodparnia.
Monia nie opadnie !Nie nastawiaj sie źle, mysl pozytywnie :)Oby mieszkanko było cacy:)
ale ja lubie ogladac cudze chaty:)Pojechałabym z Tobą:)a może przeprowadźcie sie do ZielonejG?:):):)

reklama
chyba opadl..
dziewczyny co zrobic zeby biszkopt nie opadl?
jak sie upiecze to co, wylaczyc piec i poczekac az piec ostygnie i dopiero wyjac? czy wyjac od razu z pieca?

Marcia śliczna.

Polka super :) oby wam się ułożyło :) super karteczka najważniejsza pamięć :)

U nas też spadł śnieg zimno brr, dzieciaki marudne, zaraz lecę obiadek szykować, kto wpada na naleśniki z twarożkiem?:)

Monia ale jak opada, a w jakiej temp pieczesz i ile minut? jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby opadł - sernik tak zawsze mi siądzie ale biszkopt nigdy. może jakiś inny przepis wypróbuj? a tylko biszkopt opada czy inne ciasta też nie teges

cc to może ja z Polą wpadnę ;-)

a ja dziś jakiegoś powera dostałam: wyprałam jedno pranie - zaraz wieszam, obiadek prawie już gotowy, wyprasowałam młodej ciuszki, starłam kurze - niecierpię tego, jedną łazienkę posprzątałam, zaraz idę robić ciasto marchewkowe :)

monia wstawiasz do nagrzanego piekarnika 180stopni i pieczesz 50minutjak w dużej tortownicy.Dopiero wtedy sprawdzam na srodku czy suchy i wyciagam , stukam o ziemię. z 8jaj wyrasta mi poza blaszkę dlatego odwracam do góry dnem i tak zostawiam do ostygnięcia.Polusia to wpadnij u mnie poprasować:)
CCaroline uwielbiam naleśniczki z serkiem:)

Witam kochane:-)

Musiałam do Was wpaść bo mam doła i straszny humor:-(. A tu zawsze się troszkę zrelaksuję.

Polusia:-(
a Ty jak zwykle w biegu - odpocznij troszkę:-)
Monia trzymam kciuki za mieszkanie
Marcia gratulacje dla Nikosia- tera to już go nie dogonisz:-)
Madzia bardzo się cieszę, że udało się załatwić rehabilitacje:-) Super
czarnuszka uważaj na siebie i dbaj o zdrówko
Polka super, że udała się załatwić żłobek.
SeKa witaj. Moja mała też przy infekcji ie przybrała przez miesiąc wcale ale teraz nadrobiła trochę choć nadal jej jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Najważniejsze żeby wyniki badać były dobre.

Już pozapominałam co chciałam jeszcze napisać:-( No nic może jeszcze coś mi się przypomni.

U nas pogoda okropna:-( Mała wczoraj znowu słabszy apetyt i częste pobudki w nocy:-(
a na dodatek- a raczej przede wszystkim .....teściowa. Ach szkoda gadać.

Ale troszkę sobie poczytałam Was i wiecie co...już mi troszkę lepiej. Dobrze mi robi- hehe- wejście na bb:-D

Ostatnia edycja:
witajcie,
Ja tez dzis w kiepskim nastroju, bo caly czas mam alergie i nie wiem na co:(((( Wczoraj bylo lepiej, a dzis znow caly policzek mam czerwony i normalnie mnie pali:((((
Podczytam Was troche i sie chyba poloze obok Frania

mysza, a może cos zjadłaś? kiedyś mój M. dostał potrwornej alergii na ogórki kiszone, bo kupilismy inne niż zazwyczaj. chyba z miesiąc łaził zapuchnięty i znerwicowany, zanim wpadliśmy na co to może być. a może to od zęba?

monia, ja w kwestii biszkoptów się nie wypowiem, bo jeszcze nigdy nie piekłam <szok> za to namiętnie od jakiegos czasu piekę drożdżówki, dzis upiekę taką z jabłkami :-)

a u nas jedzenie dalej kiepsko, IIśniadania nie chciała tknąć (budyń), po jakimś czasie zjadła mus owocowy. o tyle dobrze.
za to się pochwalę, że sama zasnęła :-D nawet nie wiem, kiedy bo zostawiłam ja w łóżeczku i poszłam za ścianę czytac książkę. wracam, a on spi w okropnie dziwnej pozycji. moje kochanie malutkie :-)

mysza zdrówka życzę!
Marciaa super kurtałka, my z tej serii z żyrafką z minoti mamy spodenki ogrodniczki i bluzeczke, ale juz za małe...
polusia też mam dziś masę energii...

Teraz Franio drzemkuje, a ja lecę na serniczek i kawkę...mniam

reklama
Bartus drzemkuje,za kilka minutek go zbudze,bo o 16 bedzie rehabilitant,takze troszkie sobie odpoczoł i bedzie miał siły do cwiczen oile dzis bedziemy cwiczyc.Dam znac jak było.

Do góry