reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ionka oby to nic powaznego!!!
Synus tez drzemkuje,a ja sobie kawke zrobiłam.Dzisiaj wygląda lepiej,moze wczoraj sie nie wyspał oby.
Synus tez drzemkuje,a ja sobie kawke zrobiłam.Dzisiaj wygląda lepiej,moze wczoraj sie nie wyspał oby.
frotka 74
Fanka BB :)
Hej hejPół dnia chodzę na śpiąco, co za dzień?Milenka mega katar, odciągam i nasivin.Czasem odkasłuje kurcze
Polka kochane masz dzieciaczki ale to Twoja zasługazdrowiej kobietko:*
Ionka uwazaj kochana na siebie terazKup ketoprom w zelu przeciwbólowy lekki żel ,szybko sie wchłania i pomaga.
Heronek i myszowata dzięki tez spróbuje sie zarejestrować po próbki.Mam konto na o2 i gmail.Tylko od dwóch dni nie mogę sie zalogowac cos google knocą
Polusiu a czemu nie chcesz na sołtysa?Mój T był kilka lat temu zanim sie poznalismy.Mam tez koleżanke sołtys
Polka kochane masz dzieciaczki ale to Twoja zasługazdrowiej kobietko:*
Ionka uwazaj kochana na siebie terazKup ketoprom w zelu przeciwbólowy lekki żel ,szybko sie wchłania i pomaga.
Heronek i myszowata dzięki tez spróbuje sie zarejestrować po próbki.Mam konto na o2 i gmail.Tylko od dwóch dni nie mogę sie zalogowac cos google knocą
Polusiu a czemu nie chcesz na sołtysa?Mój T był kilka lat temu zanim sie poznalismy.Mam tez koleżanke sołtys
ionka
no nic, chodzę, siedzę wyprostowana jak struna, od tego zaczęłam chyba innych mięśni używać, bo juz mnie zaczęły nachrzaniać ramiona. no nic. najwyżej na podłodze będę spała ;-)
nic rozgrzewającego nie mogę, tzn żadnej maści, kremu, bo mi od tego G** pali skórę
jak m. wróci, jedziemy zamówić tort (nie będę robiła lipy, jak zobaczyłam dzieło frotki :-) ), a potem sobie zrobię ciepłą kapiel.
dzięki za troskę :-)
nic rozgrzewającego nie mogę, tzn żadnej maści, kremu, bo mi od tego G** pali skórę
jak m. wróci, jedziemy zamówić tort (nie będę robiła lipy, jak zobaczyłam dzieło frotki :-) ), a potem sobie zrobię ciepłą kapiel.
dzięki za troskę :-)
ionka kurcze uważaj oby tylko to nie było wypadniecie dysku
kurcze licytuję ciuszki na all dla małej ciekawe czy uda mi się czy nie
Apropos dziś M.wysłał sorki że tak późno :*
Y
yra245
Gość
polusia mi się udało wczoraj 12-18 miesięcy jestem taka zadowolona , teraz musi tylko paczka przyjść
No ja dopiero teraz do Was zaglądam.
Wczoraj wieczorem zadzwoniła moja przyjaciółka z Krakowa, że załatwiła wizyte mojej mamie w Instytucie onkologii u profesora. A wizyta już jutro, wiec wiecie musiałam szybko zadziałac żeby wszystko załatwic tzn. urlop mojego M i opiekę nad dziewczynkami. Pojadę ja z moim M, a dziewczyny zostaną z teściami, no ale na cały dzień wiec trochę mam stresa:0
Polusia moje nowe hasło "Polusia na sołtysa!"
Polka Ty dziewczyny to się kuruj, a dzieci masz złote!
Ionka kąpiel i masaż na pewno pomogą
U Nas "duje" dzisiaj strasznie. Byłam z dziewczynkami na spacerze pierwszy raz od tyg., a Lilek był strasznie zachwycony, szczególnie spacerowaniem za rączke. Powiem Wam, że całkiem nieźle jej to idzie.
kochane pewnie wieczorem nie zajrzę do Was, bo muszę wszystko w domu przygotować na jutro.
Pozdrawiam Was!
Wczoraj wieczorem zadzwoniła moja przyjaciółka z Krakowa, że załatwiła wizyte mojej mamie w Instytucie onkologii u profesora. A wizyta już jutro, wiec wiecie musiałam szybko zadziałac żeby wszystko załatwic tzn. urlop mojego M i opiekę nad dziewczynkami. Pojadę ja z moim M, a dziewczyny zostaną z teściami, no ale na cały dzień wiec trochę mam stresa:0
Polusia moje nowe hasło "Polusia na sołtysa!"
Polka Ty dziewczyny to się kuruj, a dzieci masz złote!
Ionka kąpiel i masaż na pewno pomogą
U Nas "duje" dzisiaj strasznie. Byłam z dziewczynkami na spacerze pierwszy raz od tyg., a Lilek był strasznie zachwycony, szczególnie spacerowaniem za rączke. Powiem Wam, że całkiem nieźle jej to idzie.
kochane pewnie wieczorem nie zajrzę do Was, bo muszę wszystko w domu przygotować na jutro.
Pozdrawiam Was!
kasia0305
Mała się bawi grzecznie więc mam chwilkę:-)
ionka oby wsio bobrze było
polusia żeby licytacja się udała
Byłabym wdzięczna za głosik
http://konkurs.happytv.pl/zdjecia/najczesciej-ogladane/1?text=nie ma jak z tatą
ionka oby wsio bobrze było
polusia żeby licytacja się udała
Byłabym wdzięczna za głosik
http://konkurs.happytv.pl/zdjecia/najczesciej-ogladane/1?text=nie ma jak z tatą
Ostatnia edycja:
reklama
frotka 74
ionka kurcze uważaj oby tylko to nie było wypadniecie dysku
kurcze licytuję ciuszki na all dla małej ciekawe czy uda mi się czy nie
Polusia daj odrazu max cene jaką dasz za te ciuszki
Yra pochwal sieOstatnio w tesco była cudna kurteczka dla chłopca 0-3m bezowa z kieszonkami naszywanymi na zewnątrz sztruksowa z kapturkiem no boska z 59 na 19złnie mogłam odejść od niej.
E-kord super taka przyjaciólkaMama nie musi czekac w kolejkachNie martw sie o dziewczynki, będą pod dobrą opieką
Kasia zagłosowałam i prosze też o kliknięcie w link w sygnaturce.Dzięki