reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polka super mama z Ciebie że tak wychowujesz cudowne i dobre dzieciaki :)
zdrówka kochana :)

a ja dostałam maila potwierdzającego dostawę próbek :) czekamy :)

reklama
wiecie, podnosiłam młoda i coś mi w krzyzu strzyknęło i do widzenia, teraz już nic nie dam rady, bo boli.

polka, masz świetne dzieci :-)

ionka oby szybko przeszło...
polka super masz dzieciaczki...co do pieluch - wypełniłam formularz, przyszedł mi ten link, kilknęłam i odesłało mnie własnie w miejsce gdzie miałam wybrać rozmiar, następnie pokazał mi się komunikat, że dostanę maila, ale nie dostałam...zalogowałam się tam i chciałam ponownie zamówić próbkę, ale napisali mi, że już została zamówiona na to konto...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam konto na gazecie

moje dziecko spi, zaczyna czwarta godzine dzis, boje sie wieczoru aaaa

no i ciekawe czy tknie obiad bo wczoraj go olal

ionka
a mnie napieprza szyja, chyba cos zle siedze albo zle spalam...:no:

reklama
Do góry