reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

aha super, dzieki polka ;-) rozumiem ze cos takiego jak wegeta? wiadomo ze sama chemia;-) ale czasem zdarza mi sie uzyc, jak gotuje dla nas nie dla malego

a co to za paczka z winiar?
a wygrałam konkurs :) na zdjęcie wigilijnego stołu organizowany przez streetcom i winiary :) dostałam, zupki,sosiki, winiary pomysl na itd. juzkiedys sie chwalilam hehe

Załączniki

• 20110119626.jpg
    20110119626.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia dla Antoniego ! ! ! przepraszam, że dopiero dzisiaj ale wczoraj czasu nie było :zawstydzona/y:

Adaś i Krystianek buziaki dla Was z okazji wczorajszej miesięcznicy !

polka dbaj o siebie ! koniecznie ! i żadne tam "nie lubię być bezużyteczna" ! wypoczywaj ile się da

U mnie zwariowane podwórko - plan zajęć mi się troszkę pozmieniał i wieczorem jestem tak padnięta, ze kompa nie chce mi się włączyć :-(

teraz coffee i chwila oddechu ... ufff :-)

display name, czyli to co ma byc na przesyłce. tak mi się wydaje ;-)

moja w końcu spi. a ile lamentu było. juz cierpliwość straciłam, no ale jak zostawiłam ją samą, to az mi się zanosiła, więc na ręce i za chwilke lulu.
zimno mi jak nie wiem, M. pozmieniał godziny ogrzewania, tzn powyłączał, zostawił tylko pół godzinki rano i wieczorem. zwariował! nawet mi nie powiedział, a ja się zastanawiałam, jakim sposobem jest tak zimno! teraz sie nagrzać nie mogę :/

Witam kochane,
My właśnie wróciłyśmy z pracy,bo mała dostała temperatury, no ale nie jestem zaskoczona, bo dzieciaki chorują a zresztą przy takiej pogodzie to o wirusa nie trudna:( mam nadzieje że wydobrzeje mi do nd, bo robimy urodzinki:) jeju nie mogę uwierzyć że to już rok zleciał:)
polka gratki z wygranej:)
chłopaki mega buziaki z wczorajszych miesięcznic:)
och ionka ja mam prawie cały czas kaloryfery wyłączone, bo pomimo że chodzi nawilżacz to jest suche powietrze i mała kaszle M zresztą też-tacy wrażliwcy...M to wiecznie gorąco ale mi to już nie koniecznie ;/

Ostatnia edycja:
a moje dziecko dopiero teraz usnęło. była u mnie mama więc poplotkowałyśmy , troszkę się zajęła wnusią więc miałam czas na zrobienie obiadku :)
teraz śpi a ja się biorę za prasownie:)

monia napisałam pw :)

karalajna gratuluję :) testuj i daj znać jakie się sprawdza :)

to display name, to tak jak polka napisala, taki nick, bo sie rejestrujecie w klubie Huggiesa...i super, ze wysylaja tez dalej! Ja dostalam tylko maila z potwierdzeniem rejestracji...

marti oj zeby przeszlo Mlodej do weekendu!!!

My mielismy super ranek, Mlody widocznie sie wyspal, bo tylko dada to dada tamto dada bla bla bla...No jeszcze nigdy tak nie gaworzyl :-) Do tego zjadl pol mojego obiadu...hehehe...pomaga mi w diecie...

reklama
i ja dostam email potwierdzający rejestrację, ale o próbkach jeszcze nic nie przyszło

A po rejestracji i otrzymaniu maila kliknęłyście na link potwierdzający? Bo ja tak i musiałam kod skopiować co dostałam i wtedy był następny krok do tych próbek i miałam wybrać rozmiar pieluch i potem znów potwierdziłam i wtedy dostałam kolejnego maila z linkiem gdzie było z tym adresem wysyłki. To wszytsko w ciągu 10minut,momentalnie otrzymywałam maile.

Dziewczyny ja mam złote dzieci. Wiktor poszedł na małe zakupy i rozwiesił pranie na suszarce i grzejnikach.Oliwia obrała włoszczyznę na rosół i ziemniaki. ( mamy bezpieczną obieraczkę). Zajmuja sie Franiem, pić mu dają czy chrupaczki jak chce. A ja moge spokojnie sie wygrzac w łozku, oczywiscie obiad zrobiony i zjedzony przez calą trójkę. Super - Kocham MOJE ŁOBUZY nad życie!!!!

Do góry