reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dzięki dziewczyny, wiem że to nie ten wątek ale jestem bardzo zadowolona, cena rewelacyjna, no ale siedzenie, obserwowanie to podstawa.

polusia super sukieneczki :) będzie ślicznie wyglądała:) u mnie królują tylko spodnie hehe :)

No i byłyśmy u lekarza,całe szczęście oskrzela czyste,lekka infekcja gardła,ale wzięłam zwolnienie do końca tygodnia, więc sobie posiedzimy, nie mogę dopuścić by mi się rozłożyła na swoje najważniejsze urodziny:)
polka-ale masz cudne dzieciaczki tylko pogratulować że tak je wychowałaś wychowujesz
e-kord-3mam kciuki by wszystko było dobrze
yra,polusia- ubranka cudeńka:)

No Kobitki udane zakupy:) super !!! Ja dziś robiłam porządek w szafie i wiecie co Franek ma 12par jeansów chyba przegiełam :) hi hi

Kurde czuje się o niebo lepiej ale M.dał mi zakaz prac domowych :) no i leżę jak leniuszek.
Dzieciaki śpią. Jaaaaaaaka cisza :) kocham ich ale jak mogę odpocząć to jestem wdzięczna że natura nam dała sen :)

No a w ogóle nici z balu :( dooopa :( T.nie chce zostać z dziecmi i Sz.też :( shit a miało być tak pięknie!!!

widzę że szalejecie z zakupami :-)
yra, doskonała cena!
polusia, sukienka w grochy przesłodka!

ja na razie w sukienki nie ubieram, chociaz Ol ma kilka pięknych i pewnie niedługo będą za małe :baffled: no ale jak na sukienkę, to nie może raczkować i sie wywala na buzię :dry: wiec chodzi chłopczyca w spodniach ;-)

a ja siedzę sobie z termoforem i jest ok :-)

byliśmy zamówic tort (bedzie z Hello Kitty, bo juz kupiłam zastawę w ten deseń i obrus ;-) ) i powiem Ci Frotka, że spokojnie możesz startować w konkury z zawodowym cukiernikiem!! :-) może zmień zawód? :-)

potem poszliśmy do znajomych, żeby się dziewczyny- koleżanki pobawiły.

Kurde czuje się o niebo lepiej ale M.dał mi zakaz prac domowych :) no i leżę jak leniuszek.
Dzieciaki śpią. Jaaaaaaaka cisza :) kocham ich ale jak mogę odpocząć to jestem wdzięczna że natura nam dała sen :)

leniu****! :-)
ten moment jest najlepszy :-)

reklama
polka_84 szybkiego powrotu do zdrówka życze :tak: gratuluje dzieciaczków widać że super je wychowujesz

marti8 zdrówka dla Gabrysi oby szybko jej przeszło i w roczek weszła zdrowiutka :tak:

frotka 74 zdrówka dla Milusi :tak: u nas też katar już 5 dzień, frida w ciągłym użytku

Mój smyk dalej zasmarkany :-( i mega marudny. Dzisiaj łapaliśmy z rana mocz na posiew więc musiałam ją obudzić i potem sie na mnie odgrywała za skrócenie snu :tak:
Teraz poszła już spać ale cosik popłakuje ehhh chyba koniec siedzenia przy kompie.
Spokojnych snów życze

Do góry