reklama
Y
yra245
Gość
dzięki dziewczyny, wiem że to nie ten wątek ale jestem bardzo zadowolona, cena rewelacyjna, no ale siedzenie, obserwowanie to podstawa.
polusia super sukieneczki będzie ślicznie wyglądała u mnie królują tylko spodnie hehe
polusia super sukieneczki będzie ślicznie wyglądała u mnie królują tylko spodnie hehe
kasia0305
Fanka BB :)
yra, polusia super ciuszki:-)
moniSkaBe
dziewczyny super zdobycze :-)
No i byłyśmy u lekarza,całe szczęście oskrzela czyste,lekka infekcja gardła,ale wzięłam zwolnienie do końca tygodnia, więc sobie posiedzimy, nie mogę dopuścić by mi się rozłożyła na swoje najważniejsze urodziny
polka-ale masz cudne dzieciaczki tylko pogratulować że tak je wychowałaś wychowujesz
e-kord-3mam kciuki by wszystko było dobrze
yra,polusia- ubranka cudeńka
polka-ale masz cudne dzieciaczki tylko pogratulować że tak je wychowałaś wychowujesz
e-kord-3mam kciuki by wszystko było dobrze
yra,polusia- ubranka cudeńka
No Kobitki udane zakupy super !!! Ja dziś robiłam porządek w szafie i wiecie co Franek ma 12par jeansów chyba przegiełam hi hi
Kurde czuje się o niebo lepiej ale M.dał mi zakaz prac domowych no i leżę jak leniuszek.
Dzieciaki śpią. Jaaaaaaaka cisza kocham ich ale jak mogę odpocząć to jestem wdzięczna że natura nam dała sen
No a w ogóle nici z balu dooopa T.nie chce zostać z dziecmi i Sz.też shit a miało być tak pięknie!!!
Kurde czuje się o niebo lepiej ale M.dał mi zakaz prac domowych no i leżę jak leniuszek.
Dzieciaki śpią. Jaaaaaaaka cisza kocham ich ale jak mogę odpocząć to jestem wdzięczna że natura nam dała sen
No a w ogóle nici z balu dooopa T.nie chce zostać z dziecmi i Sz.też shit a miało być tak pięknie!!!
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Mała się bawi grzecznie więc mam chwilkę:-)
ionka oby wsio bobrze było
polusia żeby licytacja się udała
Byłabym wdzięczna za głosik
Konkurs fotograficzny dla rodziców na happytv.pl
zAGŁOSOWANE
Dziewczyny świetne zdobycze
Frotka gratuluję wygranej w haribo teraz ja próbuję
Dzisiaj na noc dałam kaszkę do picia Natalii może w końcu pośpi dłużej.
ionka
widzę że szalejecie z zakupami :-)
yra, doskonała cena!
polusia, sukienka w grochy przesłodka!
ja na razie w sukienki nie ubieram, chociaz Ol ma kilka pięknych i pewnie niedługo będą za małe no ale jak na sukienkę, to nie może raczkować i sie wywala na buzię wiec chodzi chłopczyca w spodniach ;-)
a ja siedzę sobie z termoforem i jest ok :-)
byliśmy zamówic tort (bedzie z Hello Kitty, bo juz kupiłam zastawę w ten deseń i obrus ;-) ) i powiem Ci Frotka, że spokojnie możesz startować w konkury z zawodowym cukiernikiem!! :-) może zmień zawód? :-)
potem poszliśmy do znajomych, żeby się dziewczyny- koleżanki pobawiły.
leniu****! :-)
ten moment jest najlepszy :-)
yra, doskonała cena!
polusia, sukienka w grochy przesłodka!
ja na razie w sukienki nie ubieram, chociaz Ol ma kilka pięknych i pewnie niedługo będą za małe no ale jak na sukienkę, to nie może raczkować i sie wywala na buzię wiec chodzi chłopczyca w spodniach ;-)
a ja siedzę sobie z termoforem i jest ok :-)
byliśmy zamówic tort (bedzie z Hello Kitty, bo juz kupiłam zastawę w ten deseń i obrus ;-) ) i powiem Ci Frotka, że spokojnie możesz startować w konkury z zawodowym cukiernikiem!! :-) może zmień zawód? :-)
potem poszliśmy do znajomych, żeby się dziewczyny- koleżanki pobawiły.
leniu****! :-)
ten moment jest najlepszy :-)
reklama
Moni27
Monika
polka_84 szybkiego powrotu do zdrówka życze gratuluje dzieciaczków widać że super je wychowujesz
marti8 zdrówka dla Gabrysi oby szybko jej przeszło i w roczek weszła zdrowiutka
frotka 74 zdrówka dla Milusi u nas też katar już 5 dzień, frida w ciągłym użytku
Mój smyk dalej zasmarkany :-( i mega marudny. Dzisiaj łapaliśmy z rana mocz na posiew więc musiałam ją obudzić i potem sie na mnie odgrywała za skrócenie snu
Teraz poszła już spać ale cosik popłakuje ehhh chyba koniec siedzenia przy kompie.
Spokojnych snów życze
marti8 zdrówka dla Gabrysi oby szybko jej przeszło i w roczek weszła zdrowiutka
frotka 74 zdrówka dla Milusi u nas też katar już 5 dzień, frida w ciągłym użytku
Mój smyk dalej zasmarkany :-( i mega marudny. Dzisiaj łapaliśmy z rana mocz na posiew więc musiałam ją obudzić i potem sie na mnie odgrywała za skrócenie snu
Teraz poszła już spać ale cosik popłakuje ehhh chyba koniec siedzenia przy kompie.
Spokojnych snów życze