reklama
Witam!
Piękny dzionek u nas dziś, troszkę wiało ale czuć było wiosnę. Niestety jutro ma wrócić zima, oby nie groźna
My byłyśmy z Oleńką podać paczkę mojemu M, chyba się ucieszy z niespodzianki
A tak wogóle to postanowiliśmy przesunąć Oleńki urodziny o 2 tygodnie, jak wróci tatuś. Oleńce to nie zrobi różnicy a przynajmniej będzie już miała tatusia w domu.
Ionka oby to nic groźnego. Szybkiego powrotu do formy!
Polka masz wielki skarb w postaci dzieci. Gratuluję Tobie, bo cała w tym Twoja zasługa.
Kasia, Frotka zagłosowane!
Piękny dzionek u nas dziś, troszkę wiało ale czuć było wiosnę. Niestety jutro ma wrócić zima, oby nie groźna
My byłyśmy z Oleńką podać paczkę mojemu M, chyba się ucieszy z niespodzianki
A tak wogóle to postanowiliśmy przesunąć Oleńki urodziny o 2 tygodnie, jak wróci tatuś. Oleńce to nie zrobi różnicy a przynajmniej będzie już miała tatusia w domu.
Ionka oby to nic groźnego. Szybkiego powrotu do formy!
Polka masz wielki skarb w postaci dzieci. Gratuluję Tobie, bo cała w tym Twoja zasługa.
Kasia, Frotka zagłosowane!
ramari
Fanka BB :)
Witajcie wieczornie moje Kochane.
Na początek spóźnione życzonka dla chłopaków n&h, blu i czarnej
U mnie wsio ok, ale po tej przerwie na pisanie pracy jakoś nie moge zaskoczyć. Trche Was podczytuje, ale ciężko mi być na bieżąco. Wybaczcie
Postaram się poprawić
Buziaki i miłego wieczoru.
Na początek spóźnione życzonka dla chłopaków n&h, blu i czarnej
U mnie wsio ok, ale po tej przerwie na pisanie pracy jakoś nie moge zaskoczyć. Trche Was podczytuje, ale ciężko mi być na bieżąco. Wybaczcie
Postaram się poprawić
yra,polusia pochwalcie sie ciuchami.
jak tylko się skończy licytacja i będę to ja to się pochwalę
Y
yra245
Gość
ŚWIETNY zestaw dla chłopczyka - 12 - 18 m. (1435430599) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i niech ktoś mi powie że się nie opłacało hehe
i niech ktoś mi powie że się nie opłacało hehe
ŚWIETNY zestaw dla chłopczyka - 12 - 18 m. (1435430599) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i niech ktoś mi powie że się nie opłacało hehe![]()
rewelacyjny i praktycznie za bezcen
ramari
Fanka BB :)
yra super ciuszki 

reklama