reklama
Witam!
Piękny dzionek u nas dziś, troszkę wiało ale czuć było wiosnę. Niestety jutro ma wrócić zima, oby nie groźna
My byłyśmy z Oleńką podać paczkę mojemu M, chyba się ucieszy z niespodzianki
A tak wogóle to postanowiliśmy przesunąć Oleńki urodziny o 2 tygodnie, jak wróci tatuś. Oleńce to nie zrobi różnicy a przynajmniej będzie już miała tatusia w domu.
Ionka oby to nic groźnego. Szybkiego powrotu do formy!
Polka masz wielki skarb w postaci dzieci. Gratuluję Tobie, bo cała w tym Twoja zasługa.
Kasia, Frotka zagłosowane!
Piękny dzionek u nas dziś, troszkę wiało ale czuć było wiosnę. Niestety jutro ma wrócić zima, oby nie groźna
My byłyśmy z Oleńką podać paczkę mojemu M, chyba się ucieszy z niespodzianki
A tak wogóle to postanowiliśmy przesunąć Oleńki urodziny o 2 tygodnie, jak wróci tatuś. Oleńce to nie zrobi różnicy a przynajmniej będzie już miała tatusia w domu.
Ionka oby to nic groźnego. Szybkiego powrotu do formy!
Polka masz wielki skarb w postaci dzieci. Gratuluję Tobie, bo cała w tym Twoja zasługa.
Kasia, Frotka zagłosowane!
ramari
Fanka BB :)
Witajcie wieczornie moje Kochane.
Na początek spóźnione życzonka dla chłopaków n&h, blu i czarnej
U mnie wsio ok, ale po tej przerwie na pisanie pracy jakoś nie moge zaskoczyć. Trche Was podczytuje, ale ciężko mi być na bieżąco. Wybaczcie
Postaram się poprawić Buziaki i miłego wieczoru.
Na początek spóźnione życzonka dla chłopaków n&h, blu i czarnej
U mnie wsio ok, ale po tej przerwie na pisanie pracy jakoś nie moge zaskoczyć. Trche Was podczytuje, ale ciężko mi być na bieżąco. Wybaczcie
Postaram się poprawić Buziaki i miłego wieczoru.
yra,polusia pochwalcie sie ciuchami.
jak tylko się skończy licytacja i będę to ja to się pochwalę
Y
yra245
Gość
ŚWIETNY zestaw dla chłopczyka - 12 - 18 m. (1435430599) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i niech ktoś mi powie że się nie opłacało hehe
ŚWIETNY zestaw dla chłopczyka - 12 - 18 m. (1435430599) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
rewelacyjny i praktycznie za bezcen
ramari
Fanka BB :)
yra super ciuszki
reklama