reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

cześć kochane kobiety:-)

Polka dużo zdrówka dla Ciebie. Trzymaj się jakoś:-)
Monia to niedobrze z tym lekarzem:-( Tak to w naszym pięknym kraju jest. U nas od nowego roku zlikwidowali przychodnię dla kobiet, a tyle pacjentek było. No i muszę teraz prywat
nie chodzić:-(
Polusia na pewno uda Ci się coś załatwić.

reklama
hej hej,

heronek dzieki :-)
polka, zdrówka!! :-)
monia, u nas niestety jest podobnie, ostatnio gp (ogólny) odmówił mi wypisania recepty i kazał iśc do gina (ta sama przychodnia). wkurzyłam się, bo gin bierze 60euro, nawet jesli to tylko recepta to trzeba się wykłócać. więc olałam ich zupełnie i przeszłam do innej przychodni. tam bez żadnego problemu.

a u nas ok i mam nadzieję, że tak zostanie ;-)
pogoda na oko ładna, ale pozory moga mylić, jak wczoraj.

hej

tez skorzystalam z linka i sie zapisalam na te probki, dzieki heronek! ciekawe czy dojda...

oznajmiam ze zakwalifikowalam sie do nowej kampanii streetcom - winiary warzylion:-)ciekawe co to;-)

my juz po spacerze, mlody znow spal godzine w wozku, a teraz babcia probuje znow go uspac, na moje oko nie wyjdzie;-) ale zobaczymy
na dworze nawet nawet, ale wiatrzysko, za to slyszalam ze znow niebawem powrot zimy:-(

nic mi sie nie chce, a juz po 2 kawach, wiosno przybywaj!!

hej

tez skorzystalam z linka i sie zapisalam na te probki, dzieki heronek! ciekawe czy dojda...

oznajmiam ze zakwalifikowalam sie do nowej kampanii streetcom - winiary warzylion:-)ciekawe co to;-)

Ja też wysłałam zgłoszenie na te próbki :) ja dostałam potwierdzenie rejestracji, potem potwierdzenie na te darmowe próbki i potwierdziłam na link który dostałam:) i mój adres prawidłowo się wyswietlil wiec moze moze dojda :)

Warzylion Winiary dostałam w tej paczce od WINIAR :) - warzywko z bulionem w proszku jak sama nazwa mówi. M. mówił,że sama chemia i mam zakaz używania :-)

Oczywiście gratuluje kwalifikacji do kampanii:)

Ostatnia edycja:
reklama
aha super, dzieki polka ;-) rozumiem ze cos takiego jak wegeta? wiadomo ze sama chemia;-) ale czasem zdarza mi sie uzyc, jak gotuje dla nas nie dla malego

a co to za paczka z winiar?

Do góry