reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Madzia śpijcie spokojnie:)
Hej hej a ja witam wieczorem.W domku od 20 spokój i cisza, dzieciaczki śpią wzorowo.Rodzice i brat dojechali juz do domu.Teraz czas dla mnie bo T siedzi przy pracy,jutro musi oddać mapę.
Podkadłam kawałeczek tortu,jest dzisiaj jeszcze lepszy:)Zmykam nadrobić grupy.:)
Mysza dzieki za słowa uznania,na zdjeciu nie widać niedoskonałości w wykończeniu:):):) I buziaczki dla Frania:***
Marti to Gabrynia będzie kolejnym roczniaczkiem:)Ząbki będą w swoim czasie ale rozumiem niepokój.
OO no własnie muszę jeszcze zaktualizować suwaczki:)znowu nie położe sie wcześniej:)na emeryturze chyba sie wyśpię dopiero:)

reklama
mysza m wszystkiego naj naj dla Franka :tak:

k_aralajna zdrówka dla małego, u nas też dalej katar póki co kaszlu nie ma ale jak by tylko się pojawił to też od razu gnam do lekarza

My dzisiaj cały dzień byliśmy u rodziców, mała zjadła rosołku i spróbowała pulpeta ale bez rewelacji. Katarek dalej jest także trzymam ręke na pulsie.
Spokojnych snów życze

frotka, ja tez myslę, że odpoczniemy na emeryturze, chociaż wtedy nasze dzieci moga nam podrzucać swoje dzieci ;-)

godzine juz to piszę. masakra. chyba czas spać ;-)

moniSkabe czy mi się zdaje czy Cię dziś nie było? Wszystko ok?

n&h no patrz zęba nie pogratulowałam :) no to dla Antoniego Gratulacje !!! za cierpliwosc buziaki!!!

Ja nie mogę zasnąć, mam zgage okropna :( po torcie Sz. :(
Franko śpi ani nie drgnie. Za to Oliwkę rozkłada jeszcze bardziej :( jutro pewnie lekarz :(

Patrzę na loty do Irlandii bo wybieram się narazie sama z Franko :) dziś siostra tak nalegała a ja tak tęsknie za nią... M.każe mi jechać:)
No i mam obiecany laptop na urodziny :) jupi !!! Bo smartphona zaraz wykończe:) bateria trzyma tylko dobę :)
Nic Dobranoc!!! Do jutra:)
frotka słodkie suwaczki :)

a ja dłubałam na szydełku i dłubałam i oczywiście musiałam do Was zajrzeć, choćby na chwilkę:)
No Frotka tort pierwsza klasa a Milenka wyglądała jak prawdziwa jubilatka!
N&h gratulacje ząbka. Zapomniałam wczoraj napisać;)
Marti witaj ponownie! ja też miałam ostatnio 2 miesięczną przerwę i uwierz mi w tym towarzystwie nie widac upływu czasu:) O przepraszam tylko nasze dzieciątka jakoś dziwinie urosły;)

No i my chyba juz pożegnałysmy sie z cycusiem, bo lila kolejną noc nie piła. Teraz to juz jej nie dam bo dałam sobie czas do roku.

Spadam kochane i dobranoc:)

Witam sie pierwsza .Późna godzina a nikogo nie było?Nocka przespana, chociaż jest katar jakiego jeszcze Milenka nie miała.Jak dotąd radziłam sobie z gilami ,to teraz wysłałam T po fridę. Miłoszek wreszcie pojechał do przedszkola, w tym roku jeszcze sie nie nachodził ;3razy chory...Dziewczyny rządzą w domu:)
Polka zdrówka dla Oliwci i dla Ciebie oczywiście.Zazdroszczę odwiedziń u siostry.Moim miastem ukochanym jest Londyn,no i szkoda,ze nie mam tam siostry.Ale nie mam jej wcale:)Laptop ułatwi Ci życie Tez dostałam na urodzinki w listopadzie:)A kiedy obchodzisz swoje?
Suwaczki tez mi sie podobają,musiałam zmienic na takie z cyferką:)
E-kord dziekuję:)Gratuluje końca cycusiowania :)I tak długo karmiłas,zazdroszcze:)
Lece bo mała łobuzuje w moich kremach przeciw żylakowych
.Miłego dnia

Dziewczynki prosze o klikniecie w link z sygnaturki:):):)dziekuje:)

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

Moni polka frotka zdrowka dla dzieciaczkow!!!!

frotka jak cos zapraszam do Yorku, 2 godz pociagiem i w Londynie jestes :-)

e_kord gratuluje nocek bez karmienia!!!Moj to jakis nienazarty....ech

Ja kupilam wlasnie bilety na lato do Wloch, przyjaciolka bierze slub w lipcu, w Rzymie. Przy okazji pobedziemy troche u mamy.

Milego Dzionka!

n&h czarna buziaki dla chłopaków z okazji kolejnych miesięcznic:***
Kochane moje dziękuję w imieniu swoim i Franka za wszystkie miłe komentarze w galerii:*

Witam się poniedziałkowo! Franio wstałwcześnie bo o 6.30....A teraz drzemkuje, M jest w drodze do pracy i czeka na tel z serwisu w sprawie - auta...Może być kiepsko po tym jak na oko ocenił to pan od lawety...eh...No nic nie smęcę....
Miłego dnia!

edit: właśnie dzwonili...ts

reklama
Do góry