reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć Dziewczyny:)

Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi w sprawie zmiany pieluchy. Dzisiaj dajemy radę, Młody dostaje w łapkę pudełko z moimi witaminami (oczywiście zamknięte) i jakoś się udaje. Muszę sobie przygotować jakieś nowe "zabawki" przy przewijaku;)

Katrinka u nas też ten przesąd krąży. Póki ci nie mamy jeszcze takich długich włosków, żeby obcinać, ale jakby zaszła potrzeba, to bym się nie przejmowała przesądami.
Myszowata jak poszły mężowi egzaminy?
Yra życzę Wam, żeby kolejne noce były takie same. No ale za niedługo zacznie się i Wam i nam od nowa;) I to kilka razy w ciągu nocy;)
Nesiaa pocieszę Cię, że u nas popołudniu usypianie trwało ponad godzinę, a wszystko przez to, że za późno go położyłam. Może nie rezygnuj z drzemki, tylko kładź Oleńkę jak tylko ze dwa razy ziewnie i pociera oczka. U nas to działa. Powodzenia!
Frotka super, że imprezka sie udała! Tort marzenie! Milenka wyglądała jak królewna:)
Mysza m buziaki dla Franka!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa troche mnie nie było, ale się cieputko z Wami witam:)
pamiętacie mnie jeszcze:)?
nie wiem co się u Was dzieje, zaraz poczytam
u nas hmm raczej dobrze,mała dokazuje,ale ogólnie jest grzeczna, troche wy stopowała,ale uwaga uwag za tydzień kończymy rok, a tu zębów brak:/ chyba jesteśmy jedyne bez zębne na forum:( lekarka pociesza nas że jak ciemiączko nie jest jeszcze zarośnięte to wszystko jest wporządku i zęby wyjdą w swoim czasie, ale i tak się stresuję...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa troche mnie nie było, ale się cieputko z Wami witam:)
pamiętacie mnie jeszcze:)?
nie wiem co się u Was dzieje, zaraz poczytam
u nas hmm raczej dobrze,mała dokazuje,ale ogólnie jest grzeczna, troche wy stopowała,ale uwaga uwag za tydzień kończymy rok, a tu zębów brak:/ chyba jesteśmy jedyne bez zębne na forum:( lekarka pociesza nas że jak ciemiączko nie jest jeszcze zarośnięte to wszystko jest wporządku i zęby wyjdą w swoim czasie, ale i tak się stresuję...

Witam,pamietamy Cie,miło ze sie odezwałaś.Z ząbkami sie nie martw czym pózniej tym lepiej,a jak jeden sie pojawi to reszta szybko pójdzie.Wszystko w swoim czasie.

Kochane wiecie co Bartus od jakiegos czasu jak ma przy sobie tetre lub sliniak to zatyka sobie nosek i zatrzymuje oddech,ale dla niego to jest zabawa bo sie z tego smieje,czy wasze maluszki tez tak robia?

Ostatnia edycja:
mysza m :)Ty jak coś napiszesz :-) no i buziaki dla Franka ::)

marti witaj witaj Słońce :)będą zęby w swoim czasie :)

Ja wróciłam ze "stypy" u Sz :) masakra... A T. siedziała z fochem na mnie no commet!!!

hejka
my wrocilismy ale jestem padnieta, przeczytalam co u was, ale naprodukowalyscie

nie odpisze wszystkim bo wszystkiego nie zapamietalam niestety, wybaczcie

ale
frotka
super ze urodzinki udane, potem wpadne na galerie looknac ;-)
monia
gratulacje dla chodziarza pawelka ;-)

za to u nas marudnie, jutro do lekarza bo katar nadal okrutny i do tego doszedl kaszelek, ech...
a ja jutro dentystka

ide kapac mlodziezy

milego wieczoru

mysz buziol dla Frania *)

karalajna ja też jutro jadę do dentysty i już mam stracha, ja to się okropnie boję dentysty :(

a ja byłam u psiapsióły na plotach - tośmy sobie używały :) ale sobie odpoczęłam a zaraz biorę się za stertę prasowania bo już woła mnie wyprasuj wyprasuj :)

miłego wieczorku życzę :)

a jeszcze myszowata jak egzaminy poszły małżowi ?

mysza buziole dla Frania!!!

marti witaj!zobaczysz, ze zeby wyjda wszystkie naraz!

madzia Mlody tak nie robi, ale jak nie oddycha, to chyba niedobrze?

myszowata wlasnie jak tam M sobie poradzil?

a ja dzisiaj popijam sobie piwko imbirkowe...mhmmm....bezalkoholowe niestety...sama siedze z Mlodym, wiec nie pijam....

Mysza buziaki dla Frania!!
MAdzia Oleńka też tak robi i się cieszy przy tym bardzo. Ale to wstrzymywanie oddechu to tak na sekundkę. To wygląda bardziej jakby wąchała albo chciała połknąć tą pieluszkę:)

reklama
a co sie mam szczypac polka ;)
wszystkim dziekujemy za zyczenia :D
marti spoko spoko im pozniej dziecko ma zabki tym ponoc zdrowsze, wiec nie martw sie na zapas. Spytaj sie jeszcze pediatry, moze on potrafi okreslic czy sa zawiazki zebow, zebys sie uspokoila

Do góry