reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moniSkabe czy mi się zdaje czy Cię dziś nie było? Wszystko ok?
dzieki za troske :-)
jakos tak nie mialam czasu zajrzec. wieczorem tylko troche poczytalam TS i ogladalismy AWATAR na kompie. :*
a ja dzis kiepsko się czuję, głowa boli, to chyba od pogody, bo taka niezdecydowana, raz piękne słońce, a za chwilę leje jak z cebra :/
Ol zasnęła, a ja pije kawę, może pomoże.
mnie taki bol w nocy zapal, ze az mi niedobrze bylo. Rano tez mnie bolala, jak nigdy w zyciu.

Kurcze, Pawelek mi sie chyba rozklada, poki co nie ma innych objawow niz kaszel. Jak spi to kaszle.

reklama
yra dziś się jeszcze nie pojawiła? :(

moniska juz myslalam ze cosik sie stalo bo do Ciebie to nie podobne :)hehe
oby Pawelka nie rozlozylo...

A mnie sie skonczyla butla z gazem i nie mam jak obiadu ani nic ugotowac.

Nafaszerowalam sie lekami i jakos funkcjonuje...

Franko tez marudny i spi w tej chwili we wozku.

Dzwonie do M.i caly dzien nie odbiera :(

no zaraz mnie strzeli ch.uj..
dzwonilam do przychodni po recepte na plastry i polozna mi powiedziala, ze jestem pacjentka innego lekarza, ktory przyjmuje dopiero w czwartek, wiec recepte moge miec dopiero na piatek.
a ja potrzebuje przykleic plaster w srode.
No to pytam dlaczego mi nie wypisze inna doktor. "bo nie moze tak".
to mowie ze miesiac temu mi wypisala "bo doktora nie bylo" :eek:
no to pytam to co ja mam teraz zrobic. "nie wiem, to twoj problem"
no to ja z pyskiem ze strasznie pani jest mila. "no to co mam powiedziec ze ci wypisze?"
zaprzestalam juz dyskusji, bo chetnie to bym poszla do tej baby i powiedziala co o tym mysle. Juz mi zaszla za pazury jak w ciazy chodzilam.
i mowie, ze chcialabym sie zapisac do doktora R. , no.. to wiecie na kiedy mam termin? 4 kwiecien !!!
to jakas paranoja...
czyli zostaje bez antykoncepcji...

a ja kobitki tak się zdenerwowałam że mówię Wam: poszłam z dziewczynkami na spacer w południe a tu mnie sąsiadka łapie i mówi niech pani tam idzie bo sąsiadom co ma amstafy ( kundle ) uciekł pies i zagryzł psa a teraz biega tam , więc do sąsiadki za furtkę i na policję telefon, przyjechali oczywiście ale z psem nic zrobić nie mogą :( przyjechała właścicielka i co zamknęła go tam skąd uciekł. słuchajcie zdenerwowaliśmy się z sąsiadami i zarządalismy aby coś z tymi psami zrobić bo to nie pierwszy taki przypadek że zagryzł psa i biega i starszy ludzi. właściciel powiedział że je uśpi- ma czas do dziś wieczora bo jak nie to obiecałam mu że poruszę niebo i ziemię i ja zrobię z nimi porządek- bo ja co przechodzą koło nich to z duszą na ramieniu czy te psy nie uciekną i nie rzucą mi się na wózek. masakra jakaś mówię Wam. mój M już nawet doniesienie do prokuratury złożył bo nasza policja nić nie robi bo jak mówią nie mogą :(
zaraz do dentysty lecę - pietra mam takiego że hej.

monia moze w aptece dadza ci jesli obiecasz ze doniesiesz recepte...?
Karolcia moze i by mi dala, ale ja mam wizyte dopiero za 2 miesiace !!
watpie zeby apteka mogla tyle czekac.
ciekawe co moj maz na to. Teraz nie odbiera, pewnie sie wkurzy.
a ja kobitki tak się zdenerwowałam że mówię Wam: poszłam z dziewczynkami na spacer w południe a tu mnie sąsiadka łapie i mówi niech pani tam idzie bo sąsiadom co ma amstafy ( kundle ) uciekł pies i zagryzł psa a teraz biega tam , więc do sąsiadki za furtkę i na policję telefon, przyjechali oczywiście ale z psem nic zrobić nie mogą :( przyjechała właścicielka i co zamknęła go tam skąd uciekł. słuchajcie zdenerwowaliśmy się z sąsiadami i zarządalismy aby coś z tymi psami zrobić bo to nie pierwszy taki przypadek że zagryzł psa i biega i starszy ludzi. właściciel powiedział że je uśpi- ma czas do dziś wieczora bo jak nie to obiecałam mu że poruszę niebo i ziemię i ja zrobię z nimi porządek- bo ja co przechodzą koło nich to z duszą na ramieniu czy te psy nie uciekną i nie rzucą mi się na wózek. masakra jakaś mówię Wam. mój M już nawet doniesienie do prokuratury złożył bo nasza policja nić nie robi bo jak mówią nie mogą :(
zaraz do dentysty lecę - pietra mam takiego że hej.
kurde ludzie to sa naprawde nieodpowiedzialni.
Ciekawe co zrobia z tym faktem.

Hejka;)

Kasia wiem co przezywasz ja tez jak odstawialam malego 2 miesiace temu czulam jakis zal ale przeszlo ,zobaczysz:)

Monika idz do rodzinnego bez problemu ci wypisze dzisiaj dopiero pn na pewno gdzies do rodzinnego sie dostaniesz:)

Nie mam jakos ostatnio weny na Bb wybaczcie,jestem obecna ciagle wasz czytam ale nie wiem co pisac brak weny,za dzuo problemow na glowie i w ogole:) Pozdrowionka!

Polusia
brr jak ja nie cierpie takich psow jak to w ogole mozna w domu trzymac! maskra!

polka jestem jestem :)

ale nieprzytomna dziś, jasiu stwierdził że dziś w nocy to powariuje sobie, budził się co godzinę, potem od 5 do 7.30 nie spał, wariował, szalał w łóżeczku więc jestem dziś wypompowana maksymalnie, i jakoś weny na nic nie mam. ale czytam was.

reklama
witajcie
ja tylko na chwilkę
blu, n&h, czarnuszka buziaczki od Lili dla chłopców
polusia Ty to masz szybka reakcje kobitko, szkoda że nie jestes moją sąsiadka, bardzo lubie takich ludzi, którzy nie czekają tylko działają. Tylko nie ugryź z tej złości stomatologa;)
kasiu i tak długo karmiłas, a to naprawdę wystarczy. Prawie rok! Przeciez to naprawdę długo, a jak odstawia Ci sie sama to najlepsze co moze być. U Nas tez juz koniec i bez bólu, a o to chodzi.
yra dużo siły i odpoczynku Ci zyczę:)

Zajrzę wieczorkiem:)

Do góry