reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja postanowiłam dzisiaj wypróbować chustowe wiązanie na plecach. Obejrzałam filmik Wiązanie chusty - prosty plecak | wideo Pani kładzie chustę na krzesełku, sadza dziewczynkę, odwraca się tyłem i dziewczynkę bierze na plecy razem z chustą. Super! Rozłożyłam chustę na sofie, posadziłam Adama... a Adam bach na plecy i się turla po chuście i rechocze. Już widzę co by było jakbym go posadziła na krzesełku ;) W końcu mi się udało go jakoś wciągnąć na plecy i zamotać, ale już po chwili zaczął się kręcić i wyrażać niezadowolenie z uwięzienia. Więc chusta się nam już raczej nie przyda :(

reklama
blu wyobrazilam sobie tą sytuacje i smiac mi sie chce, ale z moim byloby pdobnie on strasznie nie lubi byc uwieziony, dlatego nie cierpial chodzika, chustawki tez nie lubi, moja siotra ma chustawke i jak u nich bylismy to jej corka sie w tym chusta i zadowolona a Krzycho zaczyna marudzic i trzeba go stamtą wyciągac, on za to lubi bujac Anielke, jak na faceta przystalo :-)

mysza całus dla Frania:*
marti pamietamy!

Dziewczyny dzięki bardzo za kciukasy za M - wyników nie ma jescze z dziś, ale mówi, że jeden pewnie zaliczył a drugi nie...My dziś cały dzień u rodziców moich spędzilismy, fajnie było, ale nie ma bardzo o czym pisaćbo tak tylko sobie siedzielismy przed tv i gadaliśmy o wszystkim i o niczym;-)
Miłego wieczorku:-)

Mysza buziaki dla Frania!!
MAdzia Oleńka też tak robi i się cieszy przy tym bardzo. Ale to wstrzymywanie oddechu to tak na sekundkę. To wygląda bardziej jakby wąchała albo chciała połknąć tą pieluszkę:)

No o to mi chodzi,nie ze wogóle nie oddycha,ale jakby coś wąchał,tylka sekunda trwa brak oddechu:)

witajcie wieczorową porą:-)
Tak czytałam na raty i pozapominałam co komu napisać chciałam:-(
Marti pewnie ,że pamiętamy. Fajnie ,że jesteś. A ząbki pewnie lada dzień się pojawią- no ale na pewno się o tym myśli.

N&h gratulacje ząbka- nareszcie. Teraz to już pójdą hurtowo:-) i oby bezboleśnie bo limit bólu wyczerpany dla Tego egzemplarza:-)

Oj dentysta to i mnie czeka. Muszę się zmobilizować. Ale zawsze jakąś wymówkę znajdę.

ja mam dwojke robic wiec obawiam sie bolu ale zastrzyku boje sie bardziej, wiec sprobuje bez znieczulenia;-)

n&h no zapomnialabym a wy juz uzebieni! gratki!!!!:-)

pawelek ma dramat, ledwo oddycha przez ten katar, co to bedzie w nocy, i strasznie marudny:-(
teraz babcia wziela go uspac:tak:

karalajna ja mam dwójkę i siódemkę - ona najprawdopodobniej do usunięcia ale zobaczymy co powie pan doktor.

blu ja też próbowałam tak Polę omotać ale była awantura, ale postanowiłam próbować jeszcze na wiosnę zobaczymy może się uda :)

Hejka!;-)

My dziś dzień spędziliśmy u teściów. Obiadek był pyszny, wesoło było tylko brat M jakiś gburowaty był ale temu jak wejdzie coś do tyłka to nie wiadomo o co chodzi, no nic trudno. Ogólnie dzień zaliczamy do udanych.:tak:
Co do fryzjera, to u nas temat na czasie bo jutro jesteśmy umówieni, to już trzecie cięcie Marcelka, jakbym słuchała tych przesądów to moje dziecko nic by na oczy już nie widziało;-)

Marciaa Kochana pochwal się co kupiłaś.:tak:
Marti Witaj, o ząbki się nie martw. Wyjdą na pewno!
Mysza Buziole dla Frania!

reklama
Do góry