reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czesc.
Nawet nie probuje was nadrabiac.
Kilka dni mnie nie bylo bo po tych sniegach musialam wiele nadrobic w sklepach i urzedach.
moj Maksiu dzis troszke lepiej.Coraz wiecej sam chodzi tylko te 4 zabki ktore go mecza nadal nie wyszly a takie napuchniete ze szok.Boje sie o nie czemu tak ciezko ida.
Rosnie mi maly cwaniaczek i urwis.chyba za bardzo go rozpuscilismy.Ale jak tego nie robic jak taka iskierka miedzy nami szaleje.Kazdy przylozyl swoja reke do tego i teraz jak czegos nie dostanie to wrzaska na caly dom. Dzis w kuchni biedaczek przycisnal sobie raczke szuflada tak biedaczek plakal ale i tak nie wyciagnal wnioskow bo zaraz pszedl tam spowrotem.
dzis moje dzieci ida pierwszy raz od zeszlego wtorku do szkoly wreszcie sobie odpoczne od tego gwaru w domciu.Bo juz mialam dosc bo co chwile ktos cos chcial odemnie.Teraz skupie sie tylko na Maksiu i domciu i wreszcie moze doprowadze dom do pozadku.Ok ide spac bo za 4 godzinki musze wstac i odtransportowac dzieci i mame do szkoly i pracy.troszke sie zasiedzialam przy kompie ale nadrobilam TS.

reklama
witajcie kochane :)
nocka przespana :) mała co prawda miała jakieś problemy z zaśnięciem ale udało się :) pobudka o 7:50 więc nie tak źle. teraz dziewczyny bawią się w gotowanie :) Julka gotuje a Pola wszystko psuje :) dziś brak planu tzn obiad mam bo z wczoraj żeberka dla dziewczynek a ja mam kapuśniak z soboty - więc jestem zwolniona z kuchni :)
na 18 idę do dentysty i mam takie pietra że mówię Wam -cykor jestem :)

frotka, polka zdróweczka dla dziewczynek *)

myszowata czytałam na ts tak mi przykro :( odpisałam

kochane lecę nastawić pranie :) miłego dzionka

witam się i ja!!!
Pisze z łóżka bo choroba mnie rozłożyła na maksa :( całą noc miałam wysoką temperaturę. Skakała jak oszalała więc nocy nie przespałam :( Franka M.rano ubrał, ja tylko zrobiłam butle i siedzi w łożeczku i się bawi. Dzieci u siebie rysują a ja mogę się wypocić. Dziś poproszę o banki M.niech mi postawi może mi przejdzie ...
Wietrze dom i odrazu innaczej się oddycha.
No laptop potrzebny bo Wiktor już mnie nie puszcza na swój stacjonarny komputer. A ja Frotka mam urodziny 15.02 :)
Do siostry jadę cała szczęśliwa bo my bez siebie żyć nie potrafimy.

n&h, czarna i blu wielkie buziaki dla chłopców !!!
heronek jaa Włochy :) super !!! Zazdroszczę bo tam jeszcze nie byłam.

Idę wstawić mleko na płatki dla starszych bo głodni.
Miłego dnia:)

Witam

Nocka była ok,wyspałam sie Bartek zbudził sie o 5 na mleko,babka go zbudziła,bo na 6 miała do pracy,cos głosno na dole sie szykowała,a wstalismy o 9.Teraz synek sie bawi chociaz marudna z niego ja śniadanko jem i pije kawke.

polka fajna data urodzin napewno ja i Barti nie zapomnimy ci złozyc zyczen:)

Chorowitkom duzo zdrówka!!!

blu,n&h,czarna buziaczki dla dzieciaczków:)

Dobrego dnia:)

witajcie
zdrowka dla chorych dzieciaczkow i mamusiek ;)
fajny prezent laptop- my narazie tylko stacjonarny dopóki Alan mnie dopuszcza ;) kiedys był problem bo z M nieraz sie przepychalismy czyja kolej ;) teraz mały orgnizuje nam tak czas ze komp stoi czesto wyłaczony ;)

jeju jak mi sie nie chce isc do pracy ;( M bierze sobie za tyd albo dwa - tydzien tacierzynskiego;(((((( kurde juz mu zazdroszcze . A jak mozna to trzeba wykorzystac przed 1 urodzinami .

dziewczyny ale dostałam niespodzianke:)Kiedys wypełniałam ankiete z bobovity mega długą...dzisiaj przyszła paczka z koszulka i produktami:)Na zdjeciu brakuje tylko słoika po 12m z obiadkiem.Wkleiłam w galerii na ogólnym:)Polubiłam te ankiety i konkursy:)

Blu ,n&h, czarna dla Waszych pociech buziaczki:****

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo:-)

Frotka fajna niespodzianka z Bobovity:-)
buziaki dla naszych miesieczniaków i chorowitków- zdrówka kochane dzieciaczki:-)

A mnie małe smuteczki dopadają:-( Właściwie sama nie wiem czego chcę. Chodzi o to , ze od jakiegoś czasu ( po wizycie w szpitalu) zaczęłam dokarmiać małą mm i w związku z tym pierś stopniowo coraz mniej. Od ponad miesiąca ssała tylko w nocy a ostatnio też jej dawałam butlę w nocy to dłużej spała bez pobudek. I tak z jednej strony cieszę się, ze sama bezboleśnie się odstawia a z drugiej trochę mi żal że to już ku końcowi z karmieniem piersią się ma:-(. I jeszcze do tego moja mam z mądrymi radami że powinnam nie ograniczać i jak chce w nocy to jej dawać ech... szkoda gadać:-( Muślę, że jeszcze jakiś tydzień, dwa i finito.
No ale już nie marudzę Wam.

Mała śpi ponad godzinkę, zupka się gotuje, zaraz jeszcze jakieś małe sprzątanie trzeba poczynić.:-)

a ja dzis kiepsko się czuję, głowa boli, to chyba od pogody, bo taka niezdecydowana, raz piękne słońce, a za chwilę leje jak z cebra :/
Ol zasnęła, a ja pije kawę, może pomoże.

reklama
hejka
ja tez dziwnie sie czuje
zaliczylam spacer z pawlem na ktorym to mi usnal:szok:, potem dent i pediatra bo jako ze z pawlem lepiej to poszlam sama, dostalam recepte na nutrmamigen i syrop pulneo dla pawla, bo jemu sie juz odlepia, niedobry ale jakos wypil, no i nie zjadl prawie nic obiadu:-( a po chwili zasnal, czyli dzis 2 drzemki:sorry:, mam nadzieje ze obudzi sie w humorze...
ja zabieram sie za obiad i ogarnianie bo jedyne co zrobilam to odkurzylam i pranie, a tak to syff
a i tez kawa koniecznie zaraz druga;-)

polka
zdrowka!!:tak:

Do góry