reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myśmy obcieli małemu włosy na początku stycznia, mój M wziął maszynkę i skrócił mu po całości, i jasiu stracił górną czuprynkę, a obcieliśmy z wielu względów : włosy rosły nierównomiernie, rosły tak że u góry robiła mu się czuprynka a z boku rosły słabiutko śmiesznie to wyglądało, do tego z tyłu miał taki puch, takie pióra, po trzecie teraz mu tak szybko rosną włosy że szok, są sztywniejsze, mocniejsze , i w końcu ładnie równo mu rosną. a włoski włożyliśmy do koperty z datą obcięcia i zakleiliśmy na pamiątkę.

ja tam mam gdzieś te przesądy, już teraz ma fajne włoski a na roczek już na pewno będzie miał ich dużo i ładnie równomiernie teraz są,

co do strzyżenia jasiu był tak chyba w szoku na dźwięk maszynki i "gilania" po główce że się nawet nie ruszał. i poszło szybko i sprawnie.

reklama
Witajcie!!

heronek, nie mam pojecia :-( to coś tak zapowiedzi?? takie napomknięcie, że niedługo dostaną normalne zaproszenie?? nie lepiej od razu wysłac zaproszenia?

tak jak zapowiedzi...tyle,ze z reguly dolacza sie jeszcze list z pokrotce omowionym planem i takie tam...slub i wesele siostry bedzie w innym miescie od rodzinnego(wiec rezerwacja hotelu, jedzenie, transport, itp.), a ze nie mozna latwo kontaktowac sie z wiekszoscia rodziny zza granicy, siostra chce wszystko omowic w tym liscie, tyle ze formalnie(siostra taka formalistka ;-)), no i stad ten save the date...pewnie zostaniemy przy zarezerwuj dzien, bo nic madrzejszego nie wymysle

Dzieki dziewczyny...

Z przebieraniem, to ja juz perfekcjonistka w trzymaniu Mlodego, odkad nauczyl sie obracac mialam z tym problemy, dopiero ostatnio potrafi czyms sie zajac, ale zawsze cos innego trzeba dawac(stary telefon, klocek, butelka, czysta pieluszka, pilot, chusteczki).

yra gratulacje!!!Ja sie chyba nie doczekam....wczoraj na noc wypil 360ml mm, a w nocy jeszcze dopil 2x210 ml!!!!:szok:

U nas jeszcze nie ma co obcinac....hehehehe

Ja przycięłam Adasiowi grzywkę, bo miał takie kłaczki długaśne już. Teściowa oczywiście niezadowolona była ;)

Magdusia
, wątek zamknięty jest dla stałych bywalczyń. Dla mnie to logiczne i oczywiste i jak kiedyś będę miała zamiar przestać się regularnie udzielać na forum, to będę się z tym liczyć, że mnie koleżanki odetną ;)

Witam sie:)

Nocka mogłabyc lepsza,Bartus zbudził sie z płaczem przed 24 wziełam na rece kołysałam,jak usnoł chciałam odłozyc do łózeczka i znowu w ryk dałam mu mleczko i nie chciał spac bawił sie z misiem,zasnoł dopiero przed 1,potem pobudka o 6 znowu na mleko i spalismy do 8,bo zrobił duzego kupsztala.Pogoda śliczna ale wieje,kiedy bedzie wiosna i codzienne spacerki.Co do fryzjera ja tez słyszałam taki przesąd,ale my narazie nie obcinamy chociaz Bari ma u góry dłuzsze włoski niz po boku lub z tyłu,moze kiedyś.

Dobrej i słonecznej niedzieli:)

Magdusia nie obrażaj sie, zdecydowała wiekszość.Zrobiłysmy liste i mozna było dyskutowac nad jej składem. Usnięto z grupy kilkanascie osób ,które sie nie udzielaja od dawna.Niektóre nicki brzmiały zupełnie obco.Wsród nas nie jedna pracuje i na forum się udziela ,wiec jak sie chce to jednak można.Głównym powodem było to,że jestesmy z sąba bardzo zżyte, wywnętrznaimy się przed soba na top secret i nie czułysmy sie zbyt komfortowo wiedząc, że może ktoś podczytuje mając dostęp do grupy.Omawia sie tam niejednokrotnie ciężkie tematy.Mysle że trzeba odswieżyc wątek galerii marcóweczek tu na ogólnym.Masz prawo usunąć swoje zdjecia,grupą opiekuje sie chyba nadal CCaroline napisz do niej PW.Pozdrawiam

Miałam iść spac ale nie mogę bez Was życ:)Po kąpieli nadrabiam wątki:)
zgadzam się z w 100 % :)

Przyszłam się pochwalić- zaliczyliśmy pierwsze cięcie fryzjerskie młodego. Dzielny ten moj młody mężczyzna! a jak u Waszych maluchów? Błażejek wygląda jak mały kadet:D

to gdzie zdjęcie Błażeja?

a tak ogólnie to witam :)
nocka przespana, tylko pokłóciłam się z ale to na TS. rano pojechał na giełdę elektroniczną kupić popalone zasilacze przez wczorajszy skok napięcia. a do mnie o 9 przyszła teściowa zapytać o radę i się pożalić. kurcze tak mi się jej żal zrobiło, biedna że ma takiego syna mówię o SZ- też na TS.

myszowata kciukasy aby mąż zaliczył :)

lecę obiadek zrobić a potem nadrobię Was :) miłej niedzieli :)

Witam sie szybko, bo idziemy do kościólka.Dzsiekujemy za zyczenia raz jeszcze i pochwały:)
Nocka sazrpana bo panienka katarku dostała i sie przebudzała.Dzisiaj dopiero dojechał dziadek i mój brat,wiec pogoscimy sie znowu:)Zajrze póżnym wieczorem jak sie wszyscy rozjada:)Miłego dnia.

TS nie nadrobiłam,dzisiaj to uczynię.

witam się w deszczową niedzielę :)

Aaale mam zakwasy :-)...
polusia napisałam na ts :)

Noc spokojną:) tylko nadal nie było drzemki...
Jak wspomniałam M.o fryzjerze to mnie wyśmiał:)

myszowata 3mam kciuki za M. :)

frotka to imprezujecie :) miłej niedzieli dla Was!!!

A ja robię obiad i jadę do Sz.na urodziny, ciekawe co powie jak dostanie czekoladę :) wredna jestem nie :) he he ale to dała bratu ...

Witam!
Jesteśmy u moich rodziców. Dziadek przyjechał z sanatorium na weekend i usypia Olę. Od rana nie spała, ja już wymiękłam, popłakałam się z tego wszystkiego. Nie kładłam jej rano. Była śpiąca ale położyłam ją dopiero o 12 i co?? Wielki krzyk jak tylko zbliżyłam się do łóżeczka:(

Miłej niedzieliQ

reklama
magdusia sorry ale nie rozumiem tego napiecia, to chyba normalne, ze jak sie nie odzywasz to "wylatujesz" z watku zamknietego, poza tym wybacz szczersc, ale dopiero obudzilas sie jak Karola Cie usunela? Cos tu chyba nie halooo i nagle znalazlas czas na to, zeby sie tu pojawic i napisac posta. To co na czytanie masz czas, a na napisanie "czesc, wybaczcie, ze sie malo udzielam, ale czasu brak" to juz czasu nie mialas. Wybacz brutalnosc z mojej strony, ale takie zachowanie mnie wkurza i tyle.
frotka odwalilas taki tort, ze spadlam z krzesla- proponuje otworz cukiernie, bo zdolnosci masz nieslychane i rob torty na zamowienie:)
yra gratuluje przespanych nocy i jednoczesnie zazdroszcze;)
monia nie wiem czy pisalam czy tylko sobie pomyslalam, ale gratuluje pierwszych krokow!:)oczywiscie Pawełkowi;)

Do góry