reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
skoro zadecydowalyscie usunąc mnie z galerii marcówek to chcę miec mozliwość usunięcia swoich zdjęc. nie wiem skad taka decyzja ale coż, widać sa tu stałe bywalczynie i nie chcecie mam dochodzących......

Lecę do łazienki, bo późno już, może jeszcze na moment zaglądnę później do Was. Dzisiaj to pobiłyście chyba wszelkie rekordy w pisaniu, a zawsze podczas weekendu tak tu spokojnie;)

Magdusia nie obrażaj sie, zdecydowała wiekszość.Zrobiłysmy liste i mozna było dyskutowac nad jej składem. Usnięto z grupy kilkanascie osób ,które sie nie udzielaja od dawna.Niektóre nicki brzmiały zupełnie obco.Wsród nas nie jedna pracuje i na forum się udziela ,wiec jak sie chce to jednak można.Głównym powodem było to,że jestesmy z sąba bardzo zżyte, wywnętrznaimy się przed soba na top secret i nie czułysmy sie zbyt komfortowo wiedząc, że może ktoś podczytuje mając dostęp do grupy.Omawia sie tam niejednokrotnie ciężkie tematy.Mysle że trzeba odswieżyc wątek galerii marcóweczek tu na ogólnym.Masz prawo usunąć swoje zdjecia,grupą opiekuje sie chyba nadal CCaroline napisz do niej PW.Pozdrawiam

Miałam iść spac ale nie mogę bez Was życ:)Po kąpieli nadrabiam wątki:)

Przyszłam się pochwalić- zaliczyliśmy pierwsze cięcie fryzjerskie młodego. Dzielny ten moj młody mężczyzna! a jak u Waszych maluchów? Błażejek wygląda jak mały kadet:D

alex super masz syncia!
frotka fajnie, że imprezka udana! lecę pooglądać fotki!
asia u nas już mało co pomaga utrzymać Młodego w miejscu w momencie przewijania. Ostatnio dałam mu swoje perfumy (w zasadzie puste, więc nie było obawy, że sobie psiknie w oko np)i chwilowo go to zajęło, ale co raz muszę wymyślać coś innego...

A w ogóle to witajcie Laseczki - Marcoweczki!Nadaję znad porannej kawusi, Mały drzemkuje, a M na uczlni - ma dzis 2 egazminy...Ok południa wybieram się do rodziców i pewnie długo tam zabawię...
Miłego dnia:-)

witam i ja

i muszę ale to muszę wam się pochwalić, dla niektórych z was to standard ale 5 nocka bez jedzenia nocnego ! :) co prawda raz czy dwa się obudził bo źle leżał i się zakleszczył ale nie latam już z butlami, nie robię mleka itp. i dziś się obudził o 8.55

jestem wyspana, pięknie świeci słońce, normalnie humor cudowny :)

jasiu zjadł miskę kaszki i dużego jogurta. eh żeby mu już tak zostało z tym jedzeniem nocnym. wiecie podejrzewam że to kwestia tego że je nasze jedzenie które wiadomo jest bardziej kaloryczne itp. :)

frotka zgadzam się z tobą.

reklama
u nas przebieranie pieluchy to masakra, na początku lezy grzecznie pozniej daje kremik albo cos do reki zeby sie zajał no i to wystarcza to zapudrowania tylka, potem juz czesto na siedząco go ubieram, pieluchy mamy majtkowe wiec dosc sprawnie to idzie, ale lobuziak jest niesamowity

co do fryzjera to mojemu tez by sie przydalo, tylko u mnie wszyscy wymyslili jakis durny przesad ze do roku sie dzieciom wlosow nie obcina, nie moge znalezc logicznego uzasadnienia skad to sie wzielo, choc ja poki co nie mam czasu z mlody do fryzjera isc
Alex a jak mlody grzecznie siedzial u fryzjera czy sie wiercil
ja sie boje ze ten moj wiercipieta nie wysiedzi w tym krzesle

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry