reklama
asia ja daję Olkowi butelkę z piciem:-) on leży i pije a ja mu pieluchę zmieniam. My używamy pieluchomajtek.. to tak jak z majtkami, mi jest wygodniej je nakładać, bo tyle żeby nałożyć na noi, potem magłego stawiam i mu je wciągam.
Poza tym witam się i sorki, że tak rzadko sie odzywam, ale totalnie nie mam kiedy. Jestem całkiem nie w temacie, ogarniam tylko te "mniejsze" wątki.
Mam nadzieję, że niedługo się poprawię
Poza tym witam się i sorki, że tak rzadko sie odzywam, ale totalnie nie mam kiedy. Jestem całkiem nie w temacie, ogarniam tylko te "mniejsze" wątki.
Mam nadzieję, że niedługo się poprawię
ionka
Fanka BB :)
nesiaa nie taką okrągłą z gumowymi wypustkami tylko drugą taką o normalnym kształcie tylko z gumowym włosem
tez tej uzywamy :-)
heronek, nie mam pojecia :-( to coś tak zapowiedzi?? takie napomknięcie, że niedługo dostaną normalne zaproszenie?? nie lepiej od razu wysłac zaproszenia?
asia, moim zdaniem pieluchomajtki gorsze, bo tam zapięć nie ma, tylko trzeba je naciągac na tyłeczek.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
U nas tez jest tak przy zmianie pieluchy,czasem zabawki lub jakis kremik pomaga,ale gorzej z kupką.Zabki tez lubi myc,po po myciu nią sie bawi i sam próbuje.
u nas zmiana pieluchy na razie tylko przekupstwem tzn daję jej kremik w tuce co używamy na spacerki, Julki zabawkę którą złapię pierwszą do ręki w drodze do przewijaka
heronek nie pomogę, przykro mi. u nas nie ma takiego zwyczaju
heronek nie pomogę, przykro mi. u nas nie ma takiego zwyczaju
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja Nikosia przewijam w łozeczku na stojaco inaczej nie da rady
Nie mogę sie odczekac lata jak bedzie biegał bez pieluszki po gorodzie :-)
Asia swoją drog,a juz zaraz 30 tydzien Twojej ciazy, szok jak ten czas zleciał...
ale u nas wieje od rana normalnie prad nam wyłaczyło na chwile a net muli ze szok
Nie mogę sie odczekac lata jak bedzie biegał bez pieluszki po gorodzie :-)
Asia swoją drog,a juz zaraz 30 tydzien Twojej ciazy, szok jak ten czas zleciał...
ale u nas wieje od rana normalnie prad nam wyłaczyło na chwile a net muli ze szok
asia2702
Dzięki za odpowiedzi! Do tej pory jakoś ten krem czy inna pierdoła wystarczyła, żeby w miarę spokojnie udało się zmienić pieluchę. Muszę w takim razie opanować nową metodę przewijania Fakt, że na siedząco coraz gorzej, dzisiaj nawet probowałam na dywanie, ale Młody z gołym tyłkiem latał i nic sobie ze mnie nie robił
Marciaa ja też jestem w szoku, że to już 3/4 za mną.
Marciaa ja też jestem w szoku, że to już 3/4 za mną.
frotka 74
Helołwitam w szampańskim nastroju po urodzinkachbyło super fajnie tylko padam juz ze zmeczenia.Milenka była grzeczna , spróbowała torciku a najpierw wsadziła rączkę w talerzyk babci i nakarmiła babcię tortemA świeczke chciała zgasic rączka ale braciszek dmuchnął za nia Teraz za to śpi od 20 ale juz kilka razy byłam bo popłakuje.Wrzucę kilka zdjeć i spac .Trzeba nadrobic zerwane 2 nocki.Jutro poczytam co u Was dzis zajrze na TS
z tym przebieraniem i ubieraniem na dwor to tez mam meksyk
z tym przebieraniem i ubieraniem na dwor to tez mam meksyk
Witam się i ja,
Dopiero teraz bo wieczorkiem mam spokój.
Asia tych pieluchomajtek to nie polecam, może jak moja Lila będzie biegać to ok., na razie to lepiej zakład mi się te na rzepy, a pozycje są przerózne i jak się uda. Robie podobnie jak polusia , że łapie jakąś "zakazaną" zabawke i jest spokój przy przebieraniu.
polka udanego bunga bunga hehe..
No u Nas dzisiaj b yła pierwsza noc bez cycusia, zobaczymy jak będzie dzisiaj, moze juz pożegnanie?
My nadal siedzimy w domku a z dziewczynkami już lepiej.
Dopiero teraz bo wieczorkiem mam spokój.
Asia tych pieluchomajtek to nie polecam, może jak moja Lila będzie biegać to ok., na razie to lepiej zakład mi się te na rzepy, a pozycje są przerózne i jak się uda. Robie podobnie jak polusia , że łapie jakąś "zakazaną" zabawke i jest spokój przy przebieraniu.
polka udanego bunga bunga hehe..
No u Nas dzisiaj b yła pierwsza noc bez cycusia, zobaczymy jak będzie dzisiaj, moze juz pożegnanie?
My nadal siedzimy w domku a z dziewczynkami już lepiej.
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
e_kord to dobrze ze z dziewczynkami jest lepiej!
frotka super ze urodzinki sie udały
Ja dostałam od tesciówki piwko,Barti spi to troche mozna łyknoc.Ja juz sie nie moge doczekac Bartusia roczku,dzisiaj ciotka z wujkiem zapowiedzieli ze bedą takze super,bo oni nam duzo pomagali jak mały miał operacje.
frotka super ze urodzinki sie udały
Ja dostałam od tesciówki piwko,Barti spi to troche mozna łyknoc.Ja juz sie nie moge doczekac Bartusia roczku,dzisiaj ciotka z wujkiem zapowiedzieli ze bedą takze super,bo oni nam duzo pomagali jak mały miał operacje.