reklama
Brawodziewczyny moje dziecko zaczęło chodzić
My póki co na walentynki brak planów, narazie obmyślony dzień jutrzejszy idziemy do kina i na jakiś pyszny deser po kinie. Fajnie. M ma jutro urlop i chcemy spędzić trochę czasu razem bo ostatnio ciągle się mijaliśmy w związku z pracą. W sobotę calą trójeczką w domku a w niedzielę odwiedzimy teściów. My dziś trochę pospacerowaliśmy, kupiłam małemu 3 książeczki z serii obrazki dla maluchów i obdzwoniłam koleżanki;-) Bardzo sympatyczny dzień.
Wiolonczela Szukałam tego tytułu Amerykańska opowieść w necie ale znalazłam tylko film animowany Jesteś pewna tytułu?
Katrinka Gratulacje dla Krzysia!!!!!
Wiolonczela Szukałam tego tytułu Amerykańska opowieść w necie ale znalazłam tylko film animowany Jesteś pewna tytułu?
Katrinka Gratulacje dla Krzysia!!!!!
dziewczyny moje dziecko zaczęło chodzić
Super Gratulacje !!!
ramari
Fanka BB :)
Witajcie,
myszowata wielkie dzięki za życzenia :-) Przemuś z mamą dziękują za pamięć.
katrinka, karalajna, dronka gratulacje dla dzieciaczków z okazji pierwszych kroczków.
myszowata wielkie dzięki za życzenia :-) Przemuś z mamą dziękują za pamięć.
katrinka, karalajna, dronka gratulacje dla dzieciaczków z okazji pierwszych kroczków.
frotka 74
Gratuluję maluchom pierwszych kroczków!!!
Ramari buziaczki dla Przemusia:***
Jestem padnieta, bylismy na zakupach,nie mam siły rozpakowac tego.Dzisiaj jeszcze biszkopty chcę upiec ,żeby jutro przekładać.Jeszcze pewnie zajrze bo laptop w kuchni
Ramari buziaczki dla Przemusia:***
Jestem padnieta, bylismy na zakupach,nie mam siły rozpakowac tego.Dzisiaj jeszcze biszkopty chcę upiec ,żeby jutro przekładać.Jeszcze pewnie zajrze bo laptop w kuchni
ionka
dziewczyny moje dziecko zaczęło chodzić
pieknie! :-)
a u mnie ciszaaaaa, jak bosko :-)
pół dnia Ol na ręce i na ręce i mama i mama... spała dzis tylko 20minut przez cały dzień, więc teraz wieczorkiem padła po butli od razu.
jakos nie mam weny...
wiolonczela42
ajentko sory tytuł filmu amerykańska zbrodnia American crime, film o maltretowaniu dziecka, dla mnie był wstrzasający, serio nie umiałam dojść do siebie po jego obejrzeniu
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ramari buziaki dla Przemka
katrinka gratuluje synkowi pierwszych kroków,super
Bartek spi sobie,a ja za chwilke z M bede rozmawiała.
katrinka gratuluje synkowi pierwszych kroków,super
Bartek spi sobie,a ja za chwilke z M bede rozmawiała.