reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Romari buziaki dla Przemka!!
Katrinka gratulacje!
A moja gwiazda dala niezle popalić przed snem. Płakała strasznie. Nie mogłam ugadnąc dlaczego. Nie wiem czy to zęby, czy to przez tą szczepionkę. Naszczęście teraz śpi ale pewni zaraz się zbudzi na jedzenie bo nic nie zjadła.

reklama
nesiaa, moja jak jest przemęczona, to drze się ile sił i mleka nie wepchnę. idzie wtedy spać głodna... aż dziwne, że dziś akcji nie było, skoro spała mi 20 minut tylko ;-)

Jeszcze nie śpię :szok: Drzwi poprawione, mam nadzieję, że już się nie dopatrzymy żadnych niedociągnięć.

Katrinka brawo dla Krzysia!
Ramari buziaki dla Przemcia!
Marela współczuję przeżyć z samochodem. Nie przepracowuj się tak. Dobrze mi mówić, bo sobie siedzę już w domku :-p
Co do walentynek, to nie mamy żadnych planów. Ale bardzo chciałabym się wybrać do kina, tylko pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie :-(

Ramari buziaki dla synka ;)
Katrinka gratulacje pierwszych kroczków !

My sobie narazie tylko stoimy , puszczamy sie wszystkiego ;) ale potrafi wstac bez trzymania sie z kucka np. na srodku pokoju . Stoi jeszcze niedlugo tak 1-2 min i pac na tyleczek ale nie narzekam ;) Wiem co sie bedzie dzialo jak zacznie chodzic ;))) wiec niech lepiej sobie stoi - troche spokoju ;)

katrinka to gratulacje !!

ramari buziak dla przemka

a my juz spimy,moj syn dzis sprobowal mydla, lalam wode do wanny i nie upilnowalam, ciekawe czy smakowalo bo kaszka wieczorna nie za bardzo he he

edit:
marciaa
jak pupcia nikosia?

Ostatnia edycja:
wiecie a mnie mój M właśnie uświadomił że oddaje jutro samochód do naprawy i to autoryzowanego - cholera jasna ciekawe ile mnie to będzie kosztowało. jakbym wiedziała wcześniej to bym zaplanowała to w budżecie a tak - nie lubię takich wydatków niespodziewanych :(

karalajna Pawełek to ciekawski chłopak z moją Polą w duet by wszedł to by dopiero odkryli nową Amerykę :)

reklama
Do góry