reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to sa czerwono pomaranczoweplacki szorstkie a na tym male kropeczki zadna skora sie nie luszczy

ja zawsze smarowalam Bubchenem i było ok no i nivea a czasem hippa oliwka hmmmm

reklama
Dziewczyki nie mam czasu na odpisywnaie tylko czytam specjalistyczne wątki zakopowo - kulinarne bo M okupuje kompa w przerwie jego kibla lub innej odskoczni ja wchodze na neta:/

Marcia u nas tez tak wygladały pomoranczowe szorstkie placki i elidel pomógl - tylko on jest na recepte!! u nas ewidentnie pomidorro powodowalo placki- chociaz ostsnio tez pare zaczatkow tych plamek bylo ale posmarowalam maścia i znikneły i nie znam co moglo wywołać je:/

marcia chyba z kwasem bornym maść, a jeśli chodzi o maść z cynkiem, to wszystkie na odparzenia kremy są z cynkiem. Osobiście nie polecam.
Ja bym posmarowała bepanthenem, ewentualnie maść z kwasem bornym albo zwykła witaminowa (taka robiona w aptece).
Wydaje mi się, że to nic poważnego i zniknie po kilku dniach, wiec nie martw sie tak bardzo :)

dziewczynki ale się cieszę : ważyłam Polę i ważymy 8100. przekroczyłyśmy magiczną i długo oczekiwane 8 kg :)

reklama
e-kord - fajnie że znowu jesteś ;) i zdroweczka :tak: małej
ja też myślałam że Oleńka to Aleksandra ;)
dziewczyny ja od 8 do 19 poza domem moje cycki mało nie eksplodowały :-p -kurde tylko ja jeszcze karmie :-p?
jak wrocilam mały dopadł sie od cycka i usnal w 5 min ;) a ja tak tesknilam :tak:

A tak w ogóle to mam doła , pracuje na wsi w gimnazjum - mamy 12 klas od wrzesnia ma byc 9 - nowy wojt nowe zarzadzenia. Ogolnie inne zmiany tez maja byc ;( ale jestem jedym z najmlodszych nauczycieli i niestety szef powiedział że jak nic sie nie zmieni ( jest szansa ze otworza LO- ale nikła ) to niestetey bedzie musial dac kilku osobom wypowiedzenie ;( wiec od wrzesnia moze byc roznie ;(, normalnie plakac mi sie chce ja nie potrafie siedziec w domu. Kiedys myslalam ze to fajnie tak ale wiem ze nie dalabym rady psychicznie. Wiem mozna szukac nowej pracy ale same wiecie ze to nie takie proste- jeszcze w mojej dziurze .

Do góry