M
myszowata
Gość
monia to było w 2002, więc sama rozumiesz...U nas też teraz cena za metr to 5-6 tyś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jasne, kiedys kurcze mozna bylo jakos zdobyc mieszkanie.monia to było w 2002, więc sama rozumiesz...U nas też teraz cena za metr to 5-6 tyś
kurcze zazdroszcze :-)Wiesz co to wszystko dzięki moim rodzicom- byłam wtedy na pierwszym rok studiów, miałam już kilka lat chłopaka i rodzice doszli do wniosku, że pewnie w końcu zechcę założyć rodzinę i kupili to mieszkanie na kredyt. Dużo ich to kosztowało wyrzeczeń(zwłaszcza, że uczyłam sie na dwóch kierunkach co też kosztowało), ale opłacało się! Teraz z M mamy własny kąt. A z tamtym chłopakiem rozstałam się zanim w ogóle mieszkanie było gotowe do zamieszkania
to i ja się przywitam skoro zaczęłam z Wami popisywać
Polusia, z książek mogę polecić wszystkie Hanny Cygler - rekomendacją może być to, że pożyczałam je i 20latce i 50letniemu facetowi i 70letniej emerytowanej nauczycielce i wszysyc byli zachwyceni. Tyle, że większość jej książek to opowieść o tych samych bohaterach, więc najlepiej czytać chronologicznie
tu strona autorki: Hanna Cygler, strona oficjalna: Tryb warunkowy, Deklinacja męska/żeńska, Przyszły niedokonany, Przekład dowolny, Głowa anioła, Kolor bursztynu, 3 razy R, Dwie głowy anioła, Czas zamknięty, Odmiana przez przypadki
hejka
karalajna sorki kochana dzis zrobie to zdjecie pupy wczoraj to tylko za mlodym biegalam musze powiedziec Ł. zeby mi ta powsinoge przytrzymał ;-))
zaraz wpada moj hodowca bedzie 8 psow ;O
kurcze zazdroszcze :-)
milo miec rodzicow, ktorzy staraja sie zapewnic dobry start dzieciom :-)