reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Monika na pewno lepiej spłacać kredyt za swoje mieszkanie niż komuś płacić za wynajem, ale jeśli sytuacja Was zmusza do wyprowadzki, to jednak zastanówcie się nad wynajmem. Jesteście młodzi, za kilka lat może będzie Wam łatwiej wziąć kredyt na własne mieszkanie.

Polka zdrówka dla Franko!

Ionka, Polusia no właśnie tak to jest z pseudofachowcami. Też doszliśmy do wniosku, że ci panowie nie mieli za bardzo pojęcia o montażu drzwi. Mój P wczoraj przestudiował całą instrukcję i stwierdził, że poradziłby sobie sam z tym.

ta, tylko dochodze do wniosku, ze aby wziac kredyt na mieszkanie to tez trzeba sporo zarabiac. Ciocia pracujaca w banku, mowi ze okolo 5-6 tys to dopiero mozemy startowac. Oczywiscie bez innych zobowiazan finansowych.
Porazka to jest.
Jestes za bogaty na mieszkanie socjalne, a za biedny na swoje mieszkanie.

blu, polka to cudo nazywa się isoprinosine tylko w syropie dla takich dzieciaków jak nasze. nazwa jest inna na syrop później napiszę jaka dokładna nazwa na syrop jest bo tabletki to isoprinosine a syrop inaczej się nazywa. obydwa są na receptę. są na wzmocnienie organizmu w walce z wirusami i ogólnie wzmacnia organizm przed chorobami

W takim kraju żyjemy. A Monika może zorientowalibyście się odnośnie tego programu "Rodzina na swoim", tylko z tego co słyszałam od tego roku znacznie trudniej się na to załapać. Sama nie wiem. Popatrz na to tak, że za jakiś czas Pawełek pójdzie do przedszkola, Ty znajdziesz pracę i wtedy o kredyt będzie łatwiej. A teraz wynajmijcie i będziecie mieć święty spokój.

reklama
Monia TBS - mieszkania dla średnio zamożnych

Laski, Nini mi nie śpi po nocach - budzi się po parę razy. Mam nadzieję, że to wynik wyrzynających się ząbków i jak wreszcie pierwszy wyjdzie to będzie lepiej.
Przez te zarwane nocki, nieprzytomna chodzę cały dzień :(

Z dobrych wiadomości, w weekend byłam z M. na randce -przecudownie było, polecam Hheh;) Byliśmy na filmie "Jak zostać królem" rewelacja ! później kolacja i drink - i pierwsza noc bez Niniego :D

Teraz kawka (Misio śpi) zaraz zabieram się za materiały z kursu. Miłego dnia Marcóweczki !

Do góry