Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dzieki wielkie za info
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ciekawe Jaki ma?albo jaki ma wpływ spanie przy zapalonym świetlne na fizjologię kobiety...
Witam!
Nocka niezła, ale moje dziecię jak tylko zobaczy odrobinkę światła przez żaluzję to od razu wstaje na równe nogi. Tak więc pobudka przed 7 jak zwykle
A my juz kupilismy Mlodemu rowerk, bo nadazyla sie okazja...na roczek bedzie jak znalazl...
Smart Trike Plus : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
jaki ma wpływ spanie przy zapalonym świetlne na fizjologię kobiety
jeżeli jestem sama w domu to też zostawiam gdzieś zapalone światło z reguły jest w garderobie wtedy mam ciemno w sypialni a jasno ponadto nie gaszę na podjeździe ani na tarasie. ogólnie to ja nie lubię zostawać sama bez M na noc i ciężko mi usnąć kiedy on siedzi jeszcze w salonie a ja już w łóżku jestem
kobitki potrzebuję porady z zakresu prawa rodzinnego czy któraś z Was może się zna na tym albo ma męża znającego się na tych rzeczach?