reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam sie!
Piękna pogoda u nas, byłyśmy z Oleńką na spacerku. Była przeszcześliwa jak widziała wariującego pepera na śniegu:) Teraz drzemkuje a my z mamcią robimy obiad.
Włosy wyszły ciemne:) Narazie mam wrażenie, że za ciemne ale może się przyzwyczaję.
Polusia piękne te portrety!
Miłego weekendu!

a my wrocilismy z zakupow bylismyw biedronce i kupilam w koncu te dady mam nadzieje ze mnie nie rozczaruja bo cena fajna ;-)

pawelek zostal z babcia i spal 2h, na spacery musimy wychodzic albo zaraz po 9, przed 10, albo dopiero teraz jak wstanie i zje obiad, ale dzis byl rano i juz nie idziemy, nadal chorzy jestesmy wiec odpuszczamy, na dworze mroz
ale jedna drzemka mu wystarcza a i tak wczoraj szalal prawie do 21 ;-) twardy zawodnik;-)

pawel siedzi na nocniku jak dam mu taki stoliczek, male krzeselko i zabawki na nie, siedzi i sie bawi:-)

a co ostatnio robi, ma misia tolka i tak go lubi ze wszedzie go targa ze soba a jak raczkuje to mu trudno, i nosi jak kotka kocieta male - w zebach:-D:-D:-D

heronek
390 toz to prawie pollitra:-) moj tez duzo zjada wieczorem ale jednak tylko 240 ;-)

polusia będę i miała drugiego więc wyjścia nie było :) mój M tak naprawdę spełnia swoje marzenia z dzieciństwa hehe :) ale fakt faktem bardzo mi się podoba :)

Witajcie dziewczyny:)

Witaj Moko wśród nas :)

Hej Candy super że się odezwałas:) buziak dla Synka :)

Dronka wielki buziak dla Córci !!!

Polusia cudne portrety :) wspaniały prezent !!!

yra no no fura wypasiona jak to mówi mój Witos :)

Moniska nasze auto też w warsztacie :( u nas coś ze sprzęgłem:( ale auto to faktycznie skarbonka bez dna :(

A my jeszcze o nocniku nie myślimy, nauczona przy starszych że przed 18miesiącem nie ma co próbować, nawet nie kupuje wcześniej.

U nas noce są przespane, choć koło 5.00jak M.wyjeżdża do pracy mały się przebudza. wtedy daje mu mleko z karyka, zmieniam pampersa i śpimy jeszcze dobre 4godziny. Dziś Frano wstał przed 10.00 :) więc wyspalismy się jak nie wiem. U nas od dziś 2tygodnie ferii :) pełen dom będzie hi hi

Oliwia dostała zaproszenie na urodziny do koleżanki i mamy dylemat co kupić... Dziś dzieci mają takie wymagania.

Czekam na M.i jakas kawkę muszę wypić :) cały czas coś robię. Ale dom lśni :) :) obiad podobno był palce lizać :) nie wiem bo jadłam brokuł gotowany na parze :)

U Was też taki mróz? Brrrrrr ...
Nici ze spaceru :(

Ale pewnie i czasu by nie było bo góra gigantyczna prasowania na mnie czeka.

Frano śpi po obiedzie :) i też mamy jedna drzemkę :)

Kończę zmywać bo zaraz M.będzie. :)

Yra za 1,5tygodnia będzie miał ściagany gips...wiec jest wielkie odliczanie do zdjecia-ale póki co mniej go boli albo przywyczail sie do tego bólu:dry:dzięki temu śmigamy gdzie popadnie bo mamy dosyc siedzenia w domu-przez to pokruszył mu si etroche ale juz niedlugo bedzie po-oby bylo bez rehabilitacji...w sumie to na L4 dostal pensji 900 zł wiecej niez noramlnie wiec niespieszy mu sie wracac do parcy:) i dzięki za pamięć:*

Gabrynia dziekuję równiez za pamięć:*

Gdybyśmy mieli synka to tez bysmy kupili takie autko - poki co moj M spełnil swoje marzenei i kupil wczoraj Peugouta 407 ...dla mnei mega wypas ale najazniejsze ze ma 5 drzwi i jezdzi:-D

reklama
Do góry