reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja dzisiaj jestem strasznie zmeczona, ledwo rano doejchalam do pracy i juz mi sie znowu cieple lozeczko zamarzylo i tak sie meczylam caly dzien za biurkiem moja efektywnosc byla na pewno ponizej 50%
ale dwie ostatnie nocki po 5 godzin spie, wiec trudno sie dziwic ze padnieta jestem

moj ostatnio na wieczor zjada 300 ml mleka z kaszka, wczoraj zrobilam mu 260 to musialam isc jescze dorabiac cos kolo 60-80ml i wszystko wtrążolił

monia samochody niestety kasy ciągną, jak nie ubezpieczenie, przegląy co jakis czas trzeba cos wymienic

my jutro zamierzamy jechac i kupic malemu nowy fotelik, bo ten jest ewidentnie za maly na niego, niby do 13 kg, on jeszcze tyle nie wazy, ale juz sie w nim lewo miesci, jeszcze jak jest w kurtce ubrany to juz mu calkiem niedobrze, nie wiem tylko jeszcze jaki kupic, ale mysle ze raczej z tych 9-25, bo jak kupie 9-18 to za rok pewno znowu bede musiala nowy kupowac, a to troche bez sensu, lepiej juz taki wziac co na dluzej nam starczy

reklama
mysza ty też się nie daj chorobie

wiecie co właśnie się dowiedziałam że jestem w komitecie organizacyjnym koncertu u nas we wsi charytatywnego dla dziewczynki chorej na raka twarzy,chodzi do nas do szkoły. a mamy Golec orkiestra 7 lipca więc zapraszam serdecznie :) i obiecali zagrać nam za darmo tylko musimy zoranizować im profesjonalne zaplecze, kurcze trochę mi to nie na rękę bo wtedy miałam jechać na wakacje - trza przestawić :)

Bartek spi juz od godzinki jakis padniety był,mało w dzien spał,pewnie sie zbudzi na mleko jeszcze.Ja sie wykąpałam zjadłam kolacyjke i tez niedługo zmykam,moze dzisiejsza noc bedzie lepsza.

A ja siedzę z farbą na głowie. Ciekawe co z tego wyjdzie:)
Monia czasem jak człowiek myśli, że cały czas zdarzają mu się nieszczęścia i jest pewien, że zaraz też się coś stanie niedobrego to właśnie się tak dzieje. Takim negatywnym myśleniem przyciągamy pecha. Pewnie pomyślisz, że łatwo mi mówić ale może warto troszkę zmienić nastawienie i wpuścić troszkę pozytywnych myśli. Monia jutro na pewno będzie lepiej!
Polusia nie choruj!!!!
myslisz, ze ja caly czas mysle... "ojej, ciekawe co mnie zlego dzisiaj spotka?". ?
ta, a myslalam, ze w koncu zaczne pomalu oddawac tacie kase za to auto, a tu niestety.
Najgorsze, ze moj maz teraz nie ma jak pracowac , a tym samym jak zarabiac kasy.
Poza tym, 2 miesiace temu wladowalismy prawie 2 tys w ten zlom.
Chce mi sie plakac i isc go w piz...du sprzedac i kupic malucha... o..

Witam kochane!
moko- witam serdecznie:-)
moniska straszna historia z tą. znajomą, dobrze, że już lepiej z dzieciątiem. A co do lekarzy to szkoda słów.
A co do samochodu to niestety - skarbonka. Ale głowa do góry:-) Nie smuć się. Pawełek potrzebuje radosnej mamy:-)
Polusia to będziesz miała zajęcie. Ale w słusznej sprawie działacie.

Mała już śpi.
Dziś byliśmy korzystać z ostatnich chwil wyprzedaży i nawet fajnie zakupy się udały. Dla każdego coś trafiliśmy. Jestem baaardzo zadowolona:-)

no z lekarzami to jakas masakra, kolezanka z pracy jakos w okolicy swiąt zwichnela czy skrecila noge, tak ją zdiagnozowali, a teraz się okazalo ze to jednak bylo zlamanie

slyszalam tez jak znajomej babci zdiagnozowali zlamanie biodra po 3 latach, jak juz kobieta calkiem stracila mozliwosc do poruszania sie i byla skazana na wozek

A zapomniałam Candy witaj ponownie, fajnie że zajrzałaś do nas:-)
Jutro jedziemy do moich rodziców :-)Bardzo się cieszę, nie widzieliśmy się 2 miesiące.

Ja też już chyba spadam spać. Dobrej nocki

reklama
Kurcze Oli dopiero tera usneła masakra jakaś czemu moje dziecię tak późno chodzi spać :-( oczywiście jedzenie dalej jest na feee przy sinlacu też miała odruch wymiotny naszczęście skończyło się bez wymiotów
Spokojnych snów życze, ja jeszcze wywiesze pranko i ide się położyć jutro idziemy ze znajomymi na kolacyjke i piwko to sobie wypoczne :tak:
A i mamy kolejne dwa ząbki górną dwójke i dolną :)

Do góry