reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Kochane spijcie słodko zycze przespanej nocy.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
o siemka candy
pokaz nam Miloszka pewnie sie troche zmienil co
a z D bez zmian....
ide po pol desperadoska jednak...piciu mi sie chce
pokaz nam Miloszka pewnie sie troche zmienil co
a z D bez zmian....
ide po pol desperadoska jednak...piciu mi sie chce
Moni27
Monika
polusia zdrówka dla córci, z tymi choróbskami to można oszaleć mnie kaszel już 3 tydz męczy mam nadzieje że u Oli nie będzie powtórki
Asia buziaki dla Szymcia
frotka 74 zdrówka dla małego, bidulek
Kurcze moje dzidzi dało mi dzisiaj popalić żadnego spania przez cały dzień, masakra a do tego po tej chorobie wogóle nie ma apetytu, zrobiłam jej jabłuszko z kaszką manną to miała odruch wymiotny jak spróbowała i wkońcu zwymiotowała. Zupke trzeba było wcisnąć a o wieczorną kaszke urządziła mi taką afere że hejj normalnie tak smarkula pyskuje po swojemu tylko nie nie nie mówi po czym zaczeła machać rękami, uderzyła w miske i cały sinlac na ścianie wylądował ehhh szkoda gadać.
Dopiero o 22 poszła spać więc posprzątałam i teraz delektuje się ciszą
Spokojnej nocki życze
Asia buziaki dla Szymcia
frotka 74 zdrówka dla małego, bidulek
Kurcze moje dzidzi dało mi dzisiaj popalić żadnego spania przez cały dzień, masakra a do tego po tej chorobie wogóle nie ma apetytu, zrobiłam jej jabłuszko z kaszką manną to miała odruch wymiotny jak spróbowała i wkońcu zwymiotowała. Zupke trzeba było wcisnąć a o wieczorną kaszke urządziła mi taką afere że hejj normalnie tak smarkula pyskuje po swojemu tylko nie nie nie mówi po czym zaczeła machać rękami, uderzyła w miske i cały sinlac na ścianie wylądował ehhh szkoda gadać.
Dopiero o 22 poszła spać więc posprzątałam i teraz delektuje się ciszą
Spokojnej nocki życze
Hej.;-)
U nas był dziś ciężki dzień, małego moja mama wybudziła niezamierzonym hałasem z piewszej drzemki i był megaaa marudny, wszystko na nie a spać ponownie oczywiście nie dał się położyć. Jutro obiecałam sobie że od rana poświęcę mu więcej czasu bo tak to tylko na podłodze bidulek sam się bawi a mama ciągle zajęta pracą na kompie i innymi dylematami o czym więcej naTS popołudniami też w pracy w gabinecie więc jutro sobie obiecałam że mam wszystko w d..... i przenoszę się na podłogę wraz z synkiem
Frotka Jej biedny Miłoszek:-( Dużo zdrówka dla niego
Asia Buziaki dla Szymcia!
Polusia Dla Julki też zdrówka! Niech te choroby ida precz.
Candy Witaj i pisz częściej!
Dobranoc dziewczynki!
U nas był dziś ciężki dzień, małego moja mama wybudziła niezamierzonym hałasem z piewszej drzemki i był megaaa marudny, wszystko na nie a spać ponownie oczywiście nie dał się położyć. Jutro obiecałam sobie że od rana poświęcę mu więcej czasu bo tak to tylko na podłodze bidulek sam się bawi a mama ciągle zajęta pracą na kompie i innymi dylematami o czym więcej naTS popołudniami też w pracy w gabinecie więc jutro sobie obiecałam że mam wszystko w d..... i przenoszę się na podłogę wraz z synkiem
Frotka Jej biedny Miłoszek:-( Dużo zdrówka dla niego
Asia Buziaki dla Szymcia!
Polusia Dla Julki też zdrówka! Niech te choroby ida precz.
Candy Witaj i pisz częściej!
Dobranoc dziewczynki!
M
myszowata
Gość
frotka zdrówka dla Miłoszka!
polusia jak Julka?
Hej! Pierwsza!Wpadam na moment bo Młody szaleje! Spaliśmy dziś do 8!Wow!:-)Zajrze potem!
Miłego dzionka:-)
polusia jak Julka?
Hej! Pierwsza!Wpadam na moment bo Młody szaleje! Spaliśmy dziś do 8!Wow!:-)Zajrze potem!
Miłego dzionka:-)
k_aralajna
Fanka BB :)
ja tez wpadam na chwilke, rozklada mnie chorobsko, fatalnie... a mielismy jechac w gory jutro na tydzien...
no nic zobaczymy, zaraz musze jechac obraczki ogladac bo sie z m umowilam, jakos musze dac rade
potem wpadne cos naskrobac
no nic zobaczymy, zaraz musze jechac obraczki ogladac bo sie z m umowilam, jakos musze dac rade
potem wpadne cos naskrobac
myszowata dziękuje za troskę Julka bez zmian , mam nadzieję tylko że leki podziałają
witajcie
myśmy dziś wstały 8:15 i pewnie odpuszczę jej drzemkę o 11, pójdziemy na spacerek może się zdrzemnie 15 min we wózku
piękna pogoda się zapowiada , słoneczko świeci a moje starsze dziecko zamiast korzystać to leży w łóżku.
a mnie strasznie boli ząb a do lekarza dopiero 7.02
lecę na śniadanko miłego dnia
frotka zdrówka dla Miłosza *)
witajcie
myśmy dziś wstały 8:15 i pewnie odpuszczę jej drzemkę o 11, pójdziemy na spacerek może się zdrzemnie 15 min we wózku
piękna pogoda się zapowiada , słoneczko świeci a moje starsze dziecko zamiast korzystać to leży w łóżku.
a mnie strasznie boli ząb a do lekarza dopiero 7.02
lecę na śniadanko miłego dnia
frotka zdrówka dla Miłosza *)
ja tylko na chwile, bo znow niewyspana
jak dlugo trwa u dziecka katar???, bo u nas 5 dzien leje sie z nosa, wczoraj bylo lepiej a dzis znow gorzej
trzymajcie sie wszystkie, jak Franio wroci do zdrowia, to bede Was nadrabiac!
jak dlugo trwa u dziecka katar???, bo u nas 5 dzien leje sie z nosa, wczoraj bylo lepiej a dzis znow gorzej
trzymajcie sie wszystkie, jak Franio wroci do zdrowia, to bede Was nadrabiac!
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam Was
Ja tez jestem niewyspana.Szłam spac o 23,Bartus juz dawno spał,ale budził sie przez sen z płaczem,o 24 tak płakał ze nie mogłam go uspokoic wziełam go na rece utulałam,chciałam odłozyc dalej w ryk,tak przez 20min,wkoncu odłozyłam zrobiłam mleczko i spalismy do 5 Bartus zaczynał dzien ja go przebrałam,bo pielucha była jal balon i pewnie by juz nie spał dałam mleko i spalismy do 8,a ja polezałam do 8.30,Bartus zrobił kupe i musiałam juz wstac.Niewiem co teraz z tymi nockami tak ładnie mi spał całą noc a teraz sie budzi płacze i w dzien marudny.
My odstawilismy inhalacje i mam nadziej ze bedzie dobrze.
A moja kuzynka wczoraj o 7.45 urodziła śliczną córke wazyła 3750 i mierzyła 58 cały tatus taka pyzunia to jest.
U nas mróz -11ale słoneczko ładnie swieci.
Dzieciaczkom chorym duzo zdrówka zycze!!!
Dobrego dnia
Ja tez jestem niewyspana.Szłam spac o 23,Bartus juz dawno spał,ale budził sie przez sen z płaczem,o 24 tak płakał ze nie mogłam go uspokoic wziełam go na rece utulałam,chciałam odłozyc dalej w ryk,tak przez 20min,wkoncu odłozyłam zrobiłam mleczko i spalismy do 5 Bartus zaczynał dzien ja go przebrałam,bo pielucha była jal balon i pewnie by juz nie spał dałam mleko i spalismy do 8,a ja polezałam do 8.30,Bartus zrobił kupe i musiałam juz wstac.Niewiem co teraz z tymi nockami tak ładnie mi spał całą noc a teraz sie budzi płacze i w dzien marudny.
My odstawilismy inhalacje i mam nadziej ze bedzie dobrze.
A moja kuzynka wczoraj o 7.45 urodziła śliczną córke wazyła 3750 i mierzyła 58 cały tatus taka pyzunia to jest.
U nas mróz -11ale słoneczko ładnie swieci.
Dzieciaczkom chorym duzo zdrówka zycze!!!
Dobrego dnia