reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzięki za powitania :) miło się czyta :)) naprawde :*

moniska ja daje mleko hipp lub gerber ale on na caly dzien malutko wypija 120 - 160 ml
a D podałam czekam na sprawe :/

reklama
polusia zdrówka dla córci, z tymi choróbskami to można oszaleć mnie kaszel już 3 tydz męczy mam nadzieje że u Oli nie będzie powtórki

Asia buziaki dla Szymcia :tak:

frotka 74 zdrówka dla małego, bidulek

Kurcze moje dzidzi dało mi dzisiaj popalić żadnego spania przez cały dzień, masakra :no: a do tego po tej chorobie wogóle nie ma apetytu, zrobiłam jej jabłuszko z kaszką manną to miała odruch wymiotny jak spróbowała i wkońcu zwymiotowała. Zupke trzeba było wcisnąć a o wieczorną kaszke urządziła mi taką afere że hejj normalnie tak smarkula pyskuje po swojemu :szok: tylko nie nie nie mówi po czym zaczeła machać rękami, uderzyła w miske i cały sinlac na ścianie wylądował ehhh szkoda gadać.
Dopiero o 22 poszła spać więc posprzątałam i teraz delektuje się ciszą :tak:
Spokojnej nocki życze

Hej.;-)

U nas był dziś ciężki dzień, małego moja mama wybudziła niezamierzonym hałasem z piewszej drzemki i był megaaa marudny, wszystko na nie a spać ponownie oczywiście nie dał się położyć.:baffled: Jutro obiecałam sobie że od rana poświęcę mu więcej czasu bo tak to tylko na podłodze bidulek sam się bawi a mama ciągle zajęta pracą na kompie i innymi dylematami o czym więcej naTS popołudniami też w pracy w gabinecie więc jutro sobie obiecałam że mam wszystko w d..... i przenoszę się na podłogę wraz z synkiem:-D
Frotka Jej biedny Miłoszek:-( Dużo zdrówka dla niego
Asia Buziaki dla Szymcia!:tak:
Polusia Dla Julki też zdrówka! Niech te choroby ida precz.
Candy Witaj i pisz częściej!

Dobranoc dziewczynki!

frotka zdrówka dla Miłoszka!
polusia jak Julka?

Hej! Pierwsza!Wpadam na moment bo Młody szaleje! Spaliśmy dziś do 8!Wow!:-)Zajrze potem!
Miłego dzionka:-)

ja tez wpadam na chwilke, rozklada mnie chorobsko, fatalnie... a mielismy jechac w gory jutro na tydzien...
no nic zobaczymy, zaraz musze jechac obraczki ogladac bo sie z m umowilam, jakos musze dac rade

potem wpadne cos naskrobac

myszowata dziękuje za troskę :) Julka bez zmian , mam nadzieję tylko że leki podziałają

witajcie :)
myśmy dziś wstały 8:15 i pewnie odpuszczę jej drzemkę o 11, pójdziemy na spacerek może się zdrzemnie 15 min we wózku :)
piękna pogoda się zapowiada , słoneczko świeci a moje starsze dziecko zamiast korzystać to leży w łóżku.
a mnie strasznie boli ząb a do lekarza dopiero 7.02 :(
lecę na śniadanko miłego dnia :)

frotka zdrówka dla Miłosza *)

ja tylko na chwile, bo znow niewyspana:(
jak dlugo trwa u dziecka katar???, bo u nas 5 dzien leje sie z nosa, wczoraj bylo lepiej a dzis znow gorzej:(
trzymajcie sie wszystkie, jak Franio wroci do zdrowia, to bede Was nadrabiac!

reklama
Witam Was:)

Ja tez jestem niewyspana.Szłam spac o 23,Bartus juz dawno spał,ale budził sie przez sen z płaczem,o 24 tak płakał ze nie mogłam go uspokoic wziełam go na rece utulałam,chciałam odłozyc dalej w ryk,tak przez 20min,wkoncu odłozyłam zrobiłam mleczko i spalismy do 5 Bartus zaczynał dzien ja go przebrałam,bo pielucha była jal balon i pewnie by juz nie spał dałam mleko i spalismy do 8,a ja polezałam do 8.30,Bartus zrobił kupe i musiałam juz wstac.Niewiem co teraz z tymi nockami tak ładnie mi spał całą noc a teraz sie budzi płacze i w dzien marudny.
My odstawilismy inhalacje i mam nadziej ze bedzie dobrze.
A moja kuzynka wczoraj o 7.45 urodziła śliczną córke wazyła 3750 i mierzyła 58 cały tatus taka pyzunia to jest.
U nas mróz -11ale słoneczko ładnie swieci.

Dzieciaczkom chorym duzo zdrówka zycze!!!

Dobrego dnia:)

Do góry