reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzięki za powitania :) miło się czyta :)) naprawde :*

moniska ja daje mleko hipp lub gerber ale on na caly dzien malutko wypija 120 - 160 ml
a D podałam czekam na sprawe :/

reklama
polusia zdrówka dla córci, z tymi choróbskami to można oszaleć mnie kaszel już 3 tydz męczy mam nadzieje że u Oli nie będzie powtórki

Asia buziaki dla Szymcia :tak:

frotka 74 zdrówka dla małego, bidulek

Kurcze moje dzidzi dało mi dzisiaj popalić żadnego spania przez cały dzień, masakra :no: a do tego po tej chorobie wogóle nie ma apetytu, zrobiłam jej jabłuszko z kaszką manną to miała odruch wymiotny jak spróbowała i wkońcu zwymiotowała. Zupke trzeba było wcisnąć a o wieczorną kaszke urządziła mi taką afere że hejj normalnie tak smarkula pyskuje po swojemu :szok: tylko nie nie nie mówi po czym zaczeła machać rękami, uderzyła w miske i cały sinlac na ścianie wylądował ehhh szkoda gadać.
Dopiero o 22 poszła spać więc posprzątałam i teraz delektuje się ciszą :tak:
Spokojnej nocki życze

Hej.;-)

U nas był dziś ciężki dzień, małego moja mama wybudziła niezamierzonym hałasem z piewszej drzemki i był megaaa marudny, wszystko na nie a spać ponownie oczywiście nie dał się położyć.:baffled: Jutro obiecałam sobie że od rana poświęcę mu więcej czasu bo tak to tylko na podłodze bidulek sam się bawi a mama ciągle zajęta pracą na kompie i innymi dylematami o czym więcej naTS popołudniami też w pracy w gabinecie więc jutro sobie obiecałam że mam wszystko w d..... i przenoszę się na podłogę wraz z synkiem:-D
Frotka Jej biedny Miłoszek:-( Dużo zdrówka dla niego
Asia Buziaki dla Szymcia!:tak:
Polusia Dla Julki też zdrówka! Niech te choroby ida precz.
Candy Witaj i pisz częściej!

Dobranoc dziewczynki!

frotka zdrówka dla Miłoszka!
polusia jak Julka?

Hej! Pierwsza!Wpadam na moment bo Młody szaleje! Spaliśmy dziś do 8!Wow!:-)Zajrze potem!
Miłego dzionka:-)

ja tez wpadam na chwilke, rozklada mnie chorobsko, fatalnie... a mielismy jechac w gory jutro na tydzien...
no nic zobaczymy, zaraz musze jechac obraczki ogladac bo sie z m umowilam, jakos musze dac rade

potem wpadne cos naskrobac

myszowata dziękuje za troskę :) Julka bez zmian , mam nadzieję tylko że leki podziałają

witajcie :)
myśmy dziś wstały 8:15 i pewnie odpuszczę jej drzemkę o 11, pójdziemy na spacerek może się zdrzemnie 15 min we wózku :)
piękna pogoda się zapowiada , słoneczko świeci a moje starsze dziecko zamiast korzystać to leży w łóżku.
a mnie strasznie boli ząb a do lekarza dopiero 7.02 :(
lecę na śniadanko miłego dnia :)

frotka zdrówka dla Miłosza *)

ja tylko na chwile, bo znow niewyspana:(
jak dlugo trwa u dziecka katar???, bo u nas 5 dzien leje sie z nosa, wczoraj bylo lepiej a dzis znow gorzej:(
trzymajcie sie wszystkie, jak Franio wroci do zdrowia, to bede Was nadrabiac!

reklama
Witam Was:)

Ja tez jestem niewyspana.Szłam spac o 23,Bartus juz dawno spał,ale budził sie przez sen z płaczem,o 24 tak płakał ze nie mogłam go uspokoic wziełam go na rece utulałam,chciałam odłozyc dalej w ryk,tak przez 20min,wkoncu odłozyłam zrobiłam mleczko i spalismy do 5 Bartus zaczynał dzien ja go przebrałam,bo pielucha była jal balon i pewnie by juz nie spał dałam mleko i spalismy do 8,a ja polezałam do 8.30,Bartus zrobił kupe i musiałam juz wstac.Niewiem co teraz z tymi nockami tak ładnie mi spał całą noc a teraz sie budzi płacze i w dzien marudny.
My odstawilismy inhalacje i mam nadziej ze bedzie dobrze.
A moja kuzynka wczoraj o 7.45 urodziła śliczną córke wazyła 3750 i mierzyła 58 cały tatus taka pyzunia to jest.
U nas mróz -11ale słoneczko ładnie swieci.

Dzieciaczkom chorym duzo zdrówka zycze!!!

Dobrego dnia:)

Do góry