reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa mój chyba by wyłączył gg :)jakby się tylko dowiedział że gadam z byłym. nesiaa odezwij się do mnie na gg

Asia o piwku możesz tylko pomyśleć:)

idę do wanny, zajrzę do Was jak się odmoczę :)

reklama
a ja łaze i nachetniej cos bym zjadla........
nesiaa ochote tym piwem mi zrobilas a od Sylwestra to moze 2 lyki desperadosa wzielam... jutro moze sie skusze...;-))

Niko usypia a ja mam czas na szperanie po necie:D
z Ł. ale sie wygłupialismy jak dzieciaki...ztego wszystkiego byłam cała mokra bo zabawa przeniosla sie do lazienki i doszlo lanie wody;P a Niko w lozeczku patrzyl jak na wariatow:-D

Cześć dziewczyny:)Dzieci śpią wkońcu cisza w domu.Padnięta jestem.Milenka ma juz kolejnego zęba.Misiu dziasiaj druga doba mija jak goraczkuje, nie znaleziono przyczyny,każa zbijac i czekamy.Nadal zero innych objawów a wczoraj w nocy mimo,że ciągle na lekach obnizających miał 40,4 w uszku myslałam że śnię.Strasznie sie bałam,żeby drgawek nie dostał i tak do 3,30 czuwałam, robiłam okłady ...Przepraszam,że nie odpiszę na Wasze posty,padam na dziub i głodna jestem a tu o pączkach:(
Asiu buziaczki dla Szymusia:**
Polusiu zdrówka Julci:* Wszystkim zdrówka :)Dobranoc

reklama
Do góry