reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja juz wykompana. Ogarnelam balagan po calodzienej zabawie i jem kolacje. Madzia narobila mi spaka na piwko, ale jakos tak samej dziwnie pic, chyba nie bedzie mi smakowac:) Jutro z rana wybieramy sie do babci, bo jest sama. Dziadek pojechal do sanatorium na 3 tygodnie i dzwonil do mamuski, ze juz teskni. Hihih chcialabym zeby maz za mna tak tesknil po tylu latach malzenstwa. Oczywiscie lepiej gdyby nie musial nigdy tesknic:) A my z mama mamy jutro plan, bedziemy robic paczki:)

Ja w domu tez w dresach:)

to ja też ze 2 chcę ;-)
moje dziecię po jednej drzemce w dzień pieknie zasnęło po kąpieli, czytaniu i butli :-) mam nadzieję, ze nocka bedzie bez niespodzianek, bom sama dziś, M. wyjechał.

więc piszcie, dziwczynki, piszcie :-)

polusia, zdrówka dla Julci!

Polusia zdrówka dla Julki!
Ja po domu też tak jak Wy - dres, bo tak jak Ionka pisała dość niewygodnie na podłodze w czymś innym;) A makijaż tylko jak wychodzę, albo ktoś ma wpaść w odwiedziny. Jakoś nie mam czasu o tym myśleć.

A ja jeszcze nie śpię, co ostatnio o tej porze rzadko mi się zdarza;) Zabrałam się za robienie ciasta, ciekawe, co z tego wyjdzie. Nie mam za bardzo talentu do pieczenia, więc robię takie bez pieczenia;) Mam nadzieję, że do soboty trochę zostanie, bo mamy odwiedziny - przyjeżdża siostra mojego P. Dostała pracę w Tychach i teraz ma bliżej do nas niż do domu.
Ale mnie dzisiaj kręgosłup boli. Takie uroki ciąży;)

A co do piwa, to też mam smaka. W ciąży z Szymciem nawet o tym nie myślałam, a teraz czasami chce mi się piwa, no ale jeszcze trochę wytrzymam;)

Ostatnia edycja:
reklama
No piszcie piszcie:) Zawsze się rozkręcacie jak ja już śpię:)
Do mnie odezwał sie na gg mój były. Troche pogadaliśmy, fajnie tak powspominać.

Do góry