blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No wiem, ale ja jestem w okolicach Kobierzyńskiej, więc niedaleko w sumie Pewnie krakowski smog nas otaczatylko ja od Krakowa mieszkam 20 km, u nas jest pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiem, ale ja jestem w okolicach Kobierzyńskiej, więc niedaleko w sumie Pewnie krakowski smog nas otaczatylko ja od Krakowa mieszkam 20 km, u nas jest pięknie
mysza m - przypomniało mi sie że jeszcze nam dała Atecorin, jak ten katar był taki uporczywy. Tam pisze że to do oczu i uszu, ale podobno można do noska stosować. PO tym jakoś ten katar zatrzymał się, ale to strasznie z kolei śluzówkę podrażnia
Nie mam czasu więcej poczytac, bo nadrabiam w pracy robotę, a duużo tego, a teraz jeszcze musze uciekać, bo na "Dzień babci" idę do Filipka. Na 14 dzieci tylko 5 dziisaj jest, reszta chora. Trzeba frekfencje chociaz na widowni poprawic