reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
cc zapraszam na nasz watek odchudzajacych, to mobilizuje, zapewniam!!

monia czekam na fotki:tak: ja dzis przymierzylam bikini... nie jest zle, szczerze mowiac gorzej czuje sie w obcislej koszulce, a w tym bardziej chcialabym fajnie wygladac, ten flaczek ech
moze poprosze m to mi cyknie tez jakas fote

candy witaj:-)

Czarna będzie dobrze!
nesiaa niezła lekarka...
n&h nesiaa fajnie, że z dzieciaczkami już lepiej!
candy witaj po przerwie!
karalajna zazdroszczę czasu na makijaż i włoski, ja to się już niemiłosiernie zapuściłam - wstyd się przyznać...
Kochane, nie gniewajcie się, ale nie wiem już co komu więcej miałam napisać...Franko dziś szaleje na maxa - nie chce spać, więc non stop uganiam się za nim po całym domu. Spał mi dziś dwa razy - 30 i 20 min i ta druga drzemka to jeszcze z przerwą:dry:
M przyszedł z pracy i próbuje go ululać w sypialni, a ja mam chwilkę dla siebie - W KOŃCU!!! Czy Wy też czujecie się tak zmordowane zwłaszcza już pod wieczór? Jeny nie ogarniam nic ostatnio. Wstawiłam pranie i zaraz lecę do wanny...

myszowata ja tak mam codziennie bieganie po całym domu za moim dzieckiem, tylko ja znajdę zawsze gdzieś czas aby umyć głowę,makijażu nie robię jak siedzę w domu ale jak wychodzę to zawsze :)

moja Julka ma 39,7 temperatury i czekamy na naszego pediatrę.

a mnie boli ząb a mój stomatolog przyjmie mnie dopiero za 9 dni :( czeka mnie ostra jazda w gabinecie u niego ( 2 zęby do zrobienia - jeden kanałowo) i trzymanie się za portfel. kochane ile orientacyjnie płacicie za plombę ?

candy- witaj z powrotem ;) my na spacerki prawie codziennie na sankach ja jest śnieg i w śiworku a jka nie ma śniegu to wożkiem w kocyku. Ale to zależy czy jest duży mróżczy nie , bo przy dużym tzn ok - 8 juz raczej nie chodzimy no i jak duzy wiatr to tez staram sie unikac. A nieraz z babcia wyjdzie tylko na jakis czas w kombinezonie na balkon i posiedzą jak my w prcy wiec i bez śpiwora i bez koca. A ja też nieraz wyciagam go np z sanek- jak dzis - obserwowalismy jak tata kaczki karmi ;)

cc -No i zrobilam ciasteczka ;) - fajne kruche , nawet dobre , ale za szybko idą ;) myślałam że ich więcej wyjdzie i jakoś urosną;) Ale az z M sie podarłam , bo mamy tutaj stara kuchenke po starych wlascicielach , zostawili nam a ze chcemy remont w wakacje to narazie nie zmieniam , no i myslałam ze w niej zrobie, nagrzewajac tak sie zasmrodzilo ze nie dalo sie w domu wytrzymac ;) takie starocie ze az dym poszedl jakby cos sie przypalało ;) , oczywiscie wg M moja wina ;( dobrze ze do taty niedaleko, pojechalam i przywiozlam taki piecyk elektryczny ;) , przepis wkleje na kulinarny ;)

Alan niedawno sobie usnal- super ;( bedzimey sie bawic do 22 albo i pozniej ;)

candy witaj!

myszowata, ja niby sie maluje codziennie, ale co z tego, jak i tak w rozciągniętym dresie łażę hehe :zawstydzona/y:
przy dziecku ciężko mi nawet w dżinsach, skoro większość czasu walam się po podłodze ;-)

piszę tego posta już prawie pół godziny. a zaraz idę sprzątać to, co zostało z deseru. na mój gust raczej wszystko zostało rozmazane wszędzie i nic nie trfiło do brzucha :baffled:

reklama
był u nas pediatra : Julka ma zapalenie tchawicy i gardła znowu antybiotyk :( bardzo wysoka temperatura która nie chce nam spaść. mówię Wam mam dość serdecznie tej zimy i tej pogody pokichanej

Do góry