reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa jeju co za lekarz:( może zmienić pediatrę? da się u Was tak zrobić w przychodni? dobrze że Olcia już zdrowa :)

n&h cieszę się że i u Was wsio ok:)

moją Julkę rozkłada choroba już ma kaszel i mówi że ją głowa boli- zwariuję bo dopiero byłyśmy chore i znowu:(

reklama
przenosze wiedomość tu
no mamy 8 zabków już:) to po pierwsze , nocne budzenia nadall, a co u mnie oj bardzo dużo by pisać jesli znajde chwilkę to napwno napisze ale i tak w skrócie, narazie jestem sama i sama mieszkam tak powiem , najgorzej z kasą bo wynajem mieszkania chyba jednak dla mnie za drogi , zobacze co dalej..

mały jest dalwj niejadkiem heheh umie mówić tata narazie,
ma kota swojego:) raczkuje juz i staje przy meblach, co jeszcze hmm ogólne jest śmieszny i coraz fajniejszy;)) paluchem sie z nudów czasem bawi dotykając o wargę i robi bu bu bu hahahha albo karmi mnie :)

a miał juz 3 razy zapalenie oskrzeli i antybiotyki :(a teraz ma inhalacje

i podejrzewam ze ma AZS:/

a jak u was ze spacerkami, codziennie? w co maluchy ubieracie i w śpiworkach są ??

ja jakos nie mam ochoty jesc.
o 9 zjadlam troche serka twarogowego ze slodzikiem + kawa, pozniej tylko woda, o 13 jajecznica z jednego jajka, ale zostawilam polowe. teraz zjadlam kilka plasterkow poledwicy sopockiej i zaraz wypije kawe. Wcale nie mam apetytu...
a dzisiaj mam bialkowy dzien.

jutro zrobie zdjecie po miesiacu diety i sie zmierze :-)

przenosze wiedomość tu
no mamy 8 zabków już:) to po pierwsze , nocne budzenia nadall, a co u mnie oj bardzo dużo by pisać jesli znajde chwilkę to napwno napisze ale i tak w skrócie, narazie jestem sama i sama mieszkam tak powiem , najgorzej z kasą bo wynajem mieszkania chyba jednak dla mnie za drogi , zobacze co dalej..

mały jest dalwj niejadkiem heheh umie mówić tata narazie,
ma kota swojego:) raczkuje juz i staje przy meblach, co jeszcze hmm ogólne jest śmieszny i coraz fajniejszy;)) paluchem sie z nudów czasem bawi dotykając o wargę i robi bu bu bu hahahha albo karmi mnie :)

a miał juz 3 razy zapalenie oskrzeli i antybiotyki :(a teraz ma inhalacje

i podejrzewam ze ma AZS:/

a jak u was ze spacerkami, codziennie? w co maluchy ubieracie i w śpiworkach są ??
napisz nam cos wiecej,
Fajnie ze udalo Ci sie pojsc na swoje. Szkoda, ze tata dziecka nie wykazuje zainteresowania.
Jak sobie radzisz? pracujesz? maluszek w zlobku?
Czemu podejrzewasz AZS?

poniewż non stop liszaje wszedzie ile mozna stosować Triderm , ostatni mial czerwone i suche poliki ale przeszlo ale te liszaje :( straszne
pracuje 4 razy w tyg. tata na noc z malym albo na zmianie opiekunka i woze rano na 3 godz do opiekunki tez,
mieskzanie 1600zl plus rachunki także hmmm wiadomo nie wiem czy uzbieram bo w pracy w ogóle ruchu od półtora mies nie ma :((

poniewż non stop liszaje wszedzie ile mozna stosować Triderm , ostatni mial czerwone i suche poliki ale przeszlo ale te liszaje :( straszne
pracuje 4 razy w tyg. tata na noc z malym albo na zmianie opiekunka i woze rano na 3 godz do opiekunki tez,
mieskzanie 1600zl plus rachunki także hmmm wiadomo nie wiem czy uzbieram bo w pracy w ogóle ruchu od półtora mies nie ma :((
a co dajesz do jedzenia? jakie mleko?
przepraszam za pytanie, ale podalas ojca dziecka o alimenty?

Krasnal jeszcze spi,ma drugą drzemke,cos marudny dzisiaj oby to nic złego pewnie to te ząbki jego.Ja byłam w sklepie kupiłam sobie piwko na wieczór bede z M rozmawiała na skype.U nas juz jest mróz -6,a ciekawe ile w nocy bedzie.

reklama
Do góry