reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa jeju co za lekarz:( może zmienić pediatrę? da się u Was tak zrobić w przychodni? dobrze że Olcia już zdrowa :)

n&h cieszę się że i u Was wsio ok:)

moją Julkę rozkłada choroba już ma kaszel i mówi że ją głowa boli- zwariuję bo dopiero byłyśmy chore i znowu:(

reklama
przenosze wiedomość tu
no mamy 8 zabków już:) to po pierwsze , nocne budzenia nadall, a co u mnie oj bardzo dużo by pisać jesli znajde chwilkę to napwno napisze ale i tak w skrócie, narazie jestem sama i sama mieszkam tak powiem , najgorzej z kasą bo wynajem mieszkania chyba jednak dla mnie za drogi , zobacze co dalej..

mały jest dalwj niejadkiem heheh umie mówić tata narazie,
ma kota swojego:) raczkuje juz i staje przy meblach, co jeszcze hmm ogólne jest śmieszny i coraz fajniejszy;)) paluchem sie z nudów czasem bawi dotykając o wargę i robi bu bu bu hahahha albo karmi mnie :)

a miał juz 3 razy zapalenie oskrzeli i antybiotyki :(a teraz ma inhalacje

i podejrzewam ze ma AZS:/

a jak u was ze spacerkami, codziennie? w co maluchy ubieracie i w śpiworkach są ??

ja jakos nie mam ochoty jesc.
o 9 zjadlam troche serka twarogowego ze slodzikiem + kawa, pozniej tylko woda, o 13 jajecznica z jednego jajka, ale zostawilam polowe. teraz zjadlam kilka plasterkow poledwicy sopockiej i zaraz wypije kawe. Wcale nie mam apetytu...
a dzisiaj mam bialkowy dzien.

jutro zrobie zdjecie po miesiacu diety i sie zmierze :-)

przenosze wiedomość tu
no mamy 8 zabków już:) to po pierwsze , nocne budzenia nadall, a co u mnie oj bardzo dużo by pisać jesli znajde chwilkę to napwno napisze ale i tak w skrócie, narazie jestem sama i sama mieszkam tak powiem , najgorzej z kasą bo wynajem mieszkania chyba jednak dla mnie za drogi , zobacze co dalej..

mały jest dalwj niejadkiem heheh umie mówić tata narazie,
ma kota swojego:) raczkuje juz i staje przy meblach, co jeszcze hmm ogólne jest śmieszny i coraz fajniejszy;)) paluchem sie z nudów czasem bawi dotykając o wargę i robi bu bu bu hahahha albo karmi mnie :)

a miał juz 3 razy zapalenie oskrzeli i antybiotyki :(a teraz ma inhalacje

i podejrzewam ze ma AZS:/

a jak u was ze spacerkami, codziennie? w co maluchy ubieracie i w śpiworkach są ??
napisz nam cos wiecej,
Fajnie ze udalo Ci sie pojsc na swoje. Szkoda, ze tata dziecka nie wykazuje zainteresowania.
Jak sobie radzisz? pracujesz? maluszek w zlobku?
Czemu podejrzewasz AZS?

poniewż non stop liszaje wszedzie ile mozna stosować Triderm , ostatni mial czerwone i suche poliki ale przeszlo ale te liszaje :( straszne
pracuje 4 razy w tyg. tata na noc z malym albo na zmianie opiekunka i woze rano na 3 godz do opiekunki tez,
mieskzanie 1600zl plus rachunki także hmmm wiadomo nie wiem czy uzbieram bo w pracy w ogóle ruchu od półtora mies nie ma :((

poniewż non stop liszaje wszedzie ile mozna stosować Triderm , ostatni mial czerwone i suche poliki ale przeszlo ale te liszaje :( straszne
pracuje 4 razy w tyg. tata na noc z malym albo na zmianie opiekunka i woze rano na 3 godz do opiekunki tez,
mieskzanie 1600zl plus rachunki także hmmm wiadomo nie wiem czy uzbieram bo w pracy w ogóle ruchu od półtora mies nie ma :((
a co dajesz do jedzenia? jakie mleko?
przepraszam za pytanie, ale podalas ojca dziecka o alimenty?

Krasnal jeszcze spi,ma drugą drzemke,cos marudny dzisiaj oby to nic złego pewnie to te ząbki jego.Ja byłam w sklepie kupiłam sobie piwko na wieczór bede z M rozmawiała na skype.U nas juz jest mróz -6,a ciekawe ile w nocy bedzie.

reklama
Do góry