reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry wieczór widzę że tamat filmowy :)
Ja kocham sage i podobnie jak dziewczyny chwilami patrząc na wiadomego wampira też miałam wypieki jak nastolatka aż M.mnie hamował :)
Ostatnio męczymy dvd bo choć mamy satelitę to nie ma co oglądać. Dziś narazie mecz ręcznej ale zaraz będzie filmil. Widziałyscie "Ciacho" polska komedię co o niej sądzicie?
frotka jak się czuje Miłoszek ? Ucałuj go!!.

buziaki dla solenizantów !!!. Od Ciotki!!!.

Dziś tak późno wpadłam bo M.zazdrosny o bb :) he he
Po za tym babcia wyjeżdżala na 3miesiace i jej pomagałam się pakować. Szkoda że wyjechała tyle mi pomagała przy dzieciach.
Robiłam też pierogi sama :) zaczym zrobiłam farsz, a potem ulepiłam 129pierogow :) :) he he to 2godziny zeszły. Potem M.na zakupy pojechał a my robilismy z dziecmi płyty na dzień babci i dziadka w dvd photo slideshopie :) super wyszły :)

Franko od dziś już sobie spaceruje :) he he zwiedza dom, śmiesznie to wygląda:) w każdy kąt musi zajrzeć. Na wszystko też musi nadepnac jak idzie i nie przeszkadza mu to że się wywraca :) śpi cała trójka od godziny :) więc idę oglądac film bo już po meczu :) tyle pisałam czasu he he

K

Ostatnia edycja:
reklama
Uwielbialam allo allo ta starą babcie z trąbką :D

Ja czytałam zmierz sage 1 piekna ksiazka aczkolwiek to nie sa ksiazki mojego typu. Jednak mnie bardzo wciagnela. Ogladałam film i bez rewelacji. Druga czesc zaczełam i nie ksonczyłam nie moge jakos....

a ja lubiłam Beverly Hills czasy podstawowki i gimnazjum jeszcze :))) Moj najukochanszy serial grey's anatomy. I tekst meredith Pick me chose me love me aaaaaaah :)))

Dobry temat bo akurat skończyłam tej nocy milenium.Zapowiadaja ze wkrótce bedzie na n hd .Chociaz najczęsciej filmy są spłycone.Zobaczymy.Teraz ściagnełam Szwaje w telefon.
Polka dziekuje za buziak:*Miłoszek lepiej już, to chyba jednak zatrucie bo goraczki brak i doraźne leki pomogły:)cały dzień jednak jeszcze był słabiutki, zmęczony spał w dzień dwa razy jak Milenka.Córcia za to cudna i słodka dzisiaj taka grzeczna i całusna:)Wspaniałe te moje dzieciaki .

blu może i saga dla dziewczynek ale myślę że każda z nas ma w sobie coś z dziecka i dziewczynki :)))) i to chyba tylko bardzo dobrze hehe :)))

hejka
nocka fatalna z Ł. nieżywi. Maluszek popłakiwał co chwila. Jakby nosek mial zatkany potem oddychał ok i znowu zaciągał...nic nie leci tylko psika i lekko pokasłuje ale śniadanko zjadł łądnie i teraz sie bawi :) mamy faze na piosenke bursztynek bursztynek :))

czas kawę bom niezywaa :)

a w ogóle witam :)

u nas jak zwykle jedna pobudka, dziś rano mały się obudził, ja przekonana że to po 6 rano stwierdziłam że niech sobie pogada bo ja napewno nie wstaje, a po chwili mówią w radiu że to po 8. więc trzeba było wstawać. teraz kaszka się studzi. zaraz śniadanko.

pogoda beznadziejna, pada deszcz. jasiu się bawi.

hej dziewczyny :-)

Pawelek zrobil tatusiowi niespodzianke i pozwolil wstac o 8 :-D
oczywiscie nie ciagiem. Nie pamietam szczerze mowiac jaka byla nocka, na pewno Karol wstawal, ale ja spaaalaaaaam !!!

ostatnio poklocilam sie o to z Karolem i ustalilismy, ze bedzie tak , ze raz ja wstaje, raz Karol. W sumie to on z taka propozycja wyszedl :-)

Takze waga spada, ja wyspana.. czuje sie swietnie.

Lece scielic lozko i bawic sie z dzieciatkiem. Buziaczki dla Chorowitkow :*

reklama
Hej laseczki - marcóweczki! I u nas dziś nocka rewelacyjna - Franio spał ciągiem od 20 do 7.30! Szok!!! Dawno się tak nie wyspałam - co prawda pory posiłków się nam poprzestawiają bo śniadanie zamist o 7 było o 8, ale co tam:-)Ja teraz nadaję znad kawy, M w drodze na uczelnię - dziś pisze analizę matematyczną:baffled:A Mały drzemkuje.
Miłego dnia:-)

A co do seriali to bardzo lubię "Daleko od szosy" i "W labiryncie" - zawsze oglądam jak trafię!:tak:

madzia wiolonczela całuski dla dzieciaczków z okazji kolejnych miesięcznic:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry