reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
oj uwielbialam 6 stóp pod ziemią!!!

witajcie łikendowo!
U nas noc znow srednia, pije kawe, a Mlody teraz spi, ciekawe jak dlugi...ide robic slatke gyrosowa, milego dnia!!!!

Witam!
Nocka ok, za to wieczorem Ola dala popis. Wybila sie ze spania i byla juz tak zmeczona, ze nie moglam jej uspokoic. Chyba 2 godziny plakala. Usnela w koncu u mnie na rekach z lampka w rece. Teraz spi moja krolewna a ja gotuje jej zupke. Narazie gotuje sie miesko ale co tam dorzucic to nie wiem, nie mam weny. A ja mam kapusniak od mamy:)

Madzia buziaki dla Bartusia!!
Wiolonczeka 100 lat dla Elenki!
Milego dnia!

Hello,hello
ale mi głupio i przykro że tak dawno mnie nie było, ostatnio mam taki zaperdziel w robocie, no i moja mała która jest po prostu wszędzie:)
chyba nie nadrobię Was niestety:/
u nas tak tak wspomniałem zapierdziel w pracy, a w domu żyję wspomnieniami ciążowymi i myślami o nadchpodzących urodzinach:) kurcze nie wiarygodne że ta czas leci...
mam nadzieje że wszystko u Was w porządku i że nasze ciężaróweczki mają się dobrze:)
buziak ogromny dla Bartusia i Elenki:*****

acha i żebów nadal nie mamy:( boję się że się tym nacinaniem skończy:(

U nas nocka super. Mlody obudzil sie o 9 i szaleje caly czas na podlodze. U nas problemem jest zmiana pieluchy. Co on wyprawia- wygina sie odwraca na brzuch. Zmiana pieluszki to jakies 20 min.
Smieszne te nasze dzieciaczki takie kochane. Moj dzisiaj jak go puscilam na podloge bez bucikow to na czworaka poszedl po buciki i daje mi zeby mu zalozyc. Juz zakodowal ze szalenstwa po domu w kasku i butach.
Ogladaslam wczoraj zdjecia Natalki jak byla taka malutka. Czas tak szybko leci. Jeszcze niedawno byla taka malutka jak Tomi a teraz pannica mala pyskata mi rosnie:-) Na wszystko zna odpowiedz. No ale takie podobno sa Natalki indywidualistki
Madzia i wiolonczeka wszystkiego naj naj i duzo zdrowka dla dzieci

marti a do jakiego czasu u dziecka się czeka na wyjście ząbków? kurczę nacinanie nie za fajnie to brzmi. mam nadzieję że mała cię zaskoczy.

u nas zmiana pieluszki to też cyrk ale ja za każdym razem daję jakąś zabawkę do rączek i mały się tym zajmuje a ja mogę swobodnie go przebrać.

dzień dobry :)
kochane obejrzałam wczoraj cudny film nawet mojemu M się podobał, chyba yra go polecała - listy do Julii. bardzo nam się podobał :)
nocka spokojna i przespana, pobudka o 7:20 ale dziś M dawał śniadanko więc ja poleżałam do 8:30 potem zakupki a teraz obiadek się gotuję. po południu przyjaciółka przyjeżdża do nas z 2 miesięczna Majeczką, ciekawe jak Polka na nią tym razem zareaguje bo ostatnio to po niej chodzić chciała jak były razem na kocyku :)

madzia buziak dla Bartusia *)

wiolonczela dla Elenki również *)

miki dla Tomasa oczywiście też *)

myszowata powodzenia dla mężulka na egzaminie :)

u ns zmiana pieluchy już opanowana: daje małej na przewijaku jej szczotkę do czesania albo do zębów i mam tą chwilę aby ją przewinąć :)

miłego dnia :)

reklama
oj mi też nie, tak reklamowali a takie dno, powiem wam że ostatnio nie trafiłam na żadną fajną PL komedię z nowości kinowych.

myślałam chociaż że święty interes będzie fajny, bo fajny scenariusz ale oczywiście nic specjalnego.

Do góry