reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moje uczennice szalały na punkcie zmierzchu. Ja zdania nie mam gdyż nie zbadała osobiście ... brak potrzeby.

A co do pamiętników to hmmm ... Polusia gdzie je oglądasz? TV? VOD? Nie widziałam jeszcze. Ja jestem z tych nietelewizyjnych - czasu brak ... tj. oglądamy filmy ale nie mamy kablówki i tv służy tylko do oglądania dvd.

mysza m south park jest najlepszy :-D dużo go oglądałam będąc na anglistyce, teraz się zaniedbałam :sorry: Kenny mój idol lol

ajentka właśnie obejrzałam ostatni odcinek pierwszej serii :) teraz pora na drugą serię :)
chyba namówię mojego M żeby mi książki kupił bo wypatrzyłam że są:) będzie podobnie jak z Domem nocy - też o Wampirach tylko o szkole wampirów. Fajna tylko tych tomów wyszło dopiero 4 a w stanach idą na potęgę :)

n&h na dysku mam :)

Moje uczennice szalały na punkcie zmierzchu. Ja zdania nie mam gdyż nie zbadała osobiście ... brak potrzeby.

A co do pamiętników to hmmm ... Polusia gdzie je oglądasz? TV? VOD? Nie widziałam jeszcze. Ja jestem z tych nietelewizyjnych - czasu brak ... tj. oglądamy filmy ale nie mamy kablówki i tv służy tylko do oglądania dvd.

mysza m south park jest najlepszy :-D dużo go oglądałam będąc na anglistyce, teraz się zaniedbałam :sorry: Kenny mój idol lol

O to musisz obejrzec 14 serie jak sie okazuje, ze Kenny jest superbohaterem odcinek Coon & Friends i Coon vs Friends- rewelacja!!!

ionka polecam Chmilewską :-)

A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła :)))

a 300 ogladalam i pekalam ze smiechu, jak to podsumowal jakis krytyk, to tak jakby 300 chipendelsow wyszlo na przeciwko paradzie rownosci prowadzonej przez Quasimodo :)))))))

oj sa gusta i gusciki...ja raczej nie mam ochoty zaglebiac sie w ten caly zmierzch, stwierdzilam od razu, ze mi sie nie spodoba...hehehe :-p

ja to uwielbiam stare seriale, typu allo allo, fawlty towers, monty python, no i Bareje, szczegolnie jak juz sie dawno tv polskiej nie ogladalo, jak ja, to bym wszystkie polskie filmy ogladala jak leci...hehehe :-D

oj ja tez uwielbiam Allo Allo- Ohhhh Reneeee i Youuuuu Stupid Womannnnn :D, Montego tez uwielbiam, a no i oczywiscie Alternatywy :)

USTA USTA tez ogladalam, ale on to tak nie zawsze komediowy, raczej podciagnelabym go pod obyczajowy

ionka polecam Chmilewską :-)

A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła :)))

Chmelewską mam całą, noooo może 90% ;-) te ostatnie to już nie to.... niestety, ale Lesio i Wszystko czerwone wymiatają:-D

a Spartakus tez ma fajne ujęcia, no pewnie przeciwnicy czerwonego koloru powiedzieliby że za dużo ;-) no ale taki charakter filmu ;-) rzeź na całego. i orgie ;-)

dobra, lecę, bo jutro mam wywiadówki i muszę się przygotować ;-)

Polusia Dzięki podsunęłaś mi pomysł na prezent imieninowy dla siebie!:tak: M dziś mi się pytał co chciałabym dostać na imieniny, no to już wiem komplet 3 ksiąg pamiętników wampirów, przeczytałam krótkie streszczenia i znacznie się różnią od filmów. Fajnie! Dom Nocy też się przymierzę, lubię te klimaty.
Teraz czytam Joy Fielding "nie zdradzaj żadnych tajemnic" powieść psychologiczno-obyczajowa ale trzyma w napięciu.

Ionka właśnie pod choinkę od Mimi dostałam 2 Chmielewskie - boczne drogi i rzeź bezkręgowców - Joanna jest najlepsza :-)

mysza m jak dla mnie chociaż dla tych 300 ciał warto :-D a south parku poszukam ;-)

Miły kupił mi herbatkę w świecie herbat - zaparzyłam mniam ... pachnie malinkami :-)
Myślę nad yerba mate ... zamiast kawki by mi się przydało ;-)

reklama
Jeny Wy tak na serio z tym Zmierzchem???:eek: Bo ja nie kumam troche tej calej euforii na punkcie ksiazki i filmu, ani mnie to rusza ani wzrusza, zreszta jesli chodzi o wampiry to ja tylko lubie Dracule Coppoli no i Interview with the Vampire oczywiście :-)

Z seriali to ja jestem fanka Simpsonow (jak widac na zalaczonym obrazku;) ), South Parku, Grey's Anatomy, House, od czasu do czasu jeszcze Desperate Housewives, probowalam ogladac jeszcze Californication, Mad Man i Dextera, ale czasu mi brakuje zdecydowanie :-(
Ten Zmierzch to jest chyba dla dziewczynek? ;) Ja z seriali to oglądałam House'a, Californication i kiedyś 6 stóp pod ziemią.

Do góry