z PL nic, totalne dno, jedno za drugim, albo niewiem taka wybredna jestem.
ooo przepraszam USTA USTA lubię
O tak też lubię ten serial. Niestety brak nowych odcinków póki co:-( Kiedyś lubiłam też oglądać 39 i pół a tak to dno niestety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z PL nic, totalne dno, jedno za drugim, albo niewiem taka wybredna jestem.
ooo przepraszam USTA USTA lubię
Moje uczennice szalały na punkcie zmierzchu. Ja zdania nie mam gdyż nie zbadała osobiście ... brak potrzeby.
A co do pamiętników to hmmm ... Polusia gdzie je oglądasz? TV? VOD? Nie widziałam jeszcze. Ja jestem z tych nietelewizyjnych - czasu brak ... tj. oglądamy filmy ale nie mamy kablówki i tv służy tylko do oglądania dvd.
mysza m south park jest najlepszy dużo go oglądałam będąc na anglistyce, teraz się zaniedbałam Kenny mój idol lol
ionka polecam Chmilewską :-)
A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła ))
oj sa gusta i gusciki...ja raczej nie mam ochoty zaglebiac sie w ten caly zmierzch, stwierdzilam od razu, ze mi sie nie spodoba...hehehe
ja to uwielbiam stare seriale, typu allo allo, fawlty towers, monty python, no i Bareje, szczegolnie jak juz sie dawno tv polskiej nie ogladalo, jak ja, to bym wszystkie polskie filmy ogladala jak leci...hehehe
o tak, 300 mnie tez sie podobalo. Szczegolnie sceny walki :-)ionka polecam Chmilewską :-)
A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła ))
ionka polecam Chmilewską :-)
Ten Zmierzch to jest chyba dla dziewczynek? Ja z seriali to oglądałam House'a, Californication i kiedyś 6 stóp pod ziemią.Jeny Wy tak na serio z tym Zmierzchem??? Bo ja nie kumam troche tej calej euforii na punkcie ksiazki i filmu, ani mnie to rusza ani wzrusza, zreszta jesli chodzi o wampiry to ja tylko lubie Dracule Coppoli no i Interview with the Vampire oczywiście :-)
Z seriali to ja jestem fanka Simpsonow (jak widac na zalaczonym obrazku ), South Parku, Grey's Anatomy, House, od czasu do czasu jeszcze Desperate Housewives, probowalam ogladac jeszcze Californication, Mad Man i Dextera, ale czasu mi brakuje zdecydowanie :-(