z PL nic, totalne dno, jedno za drugim, albo niewiem taka wybredna jestem.
ooo przepraszam USTA USTA lubię![]()
O tak też lubię ten serial. Niestety brak nowych odcinków póki co:-( Kiedyś lubiłam też oglądać 39 i pół a tak to dno niestety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z PL nic, totalne dno, jedno za drugim, albo niewiem taka wybredna jestem.
ooo przepraszam USTA USTA lubię![]()
Moje uczennice szalały na punkcie zmierzchu. Ja zdania nie mam gdyż nie zbadała osobiście ... brak potrzeby.
A co do pamiętników to hmmm ... Polusia gdzie je oglądasz? TV? VOD? Nie widziałam jeszcze. Ja jestem z tych nietelewizyjnych - czasu brak ... tj. oglądamy filmy ale nie mamy kablówki i tv służy tylko do oglądania dvd.
mysza m south park jest najlepszydużo go oglądałam będąc na anglistyce, teraz się zaniedbałam
Kenny mój idol lol
ionka polecam Chmilewską :-)
A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła))
oj sa gusta i gusciki...ja raczej nie mam ochoty zaglebiac sie w ten caly zmierzch, stwierdzilam od razu, ze mi sie nie spodoba...hehehe
ja to uwielbiam stare seriale, typu allo allo, fawlty towers, monty python, no i Bareje, szczegolnie jak juz sie dawno tv polskiej nie ogladalo, jak ja, to bym wszystkie polskie filmy ogladala jak leci...hehehe![]()
o tak, 300 mnie tez sie podobalo. Szczegolnie sceny walki :-)ionka polecam Chmilewską :-)
A Spartakusa też nie widziałam ... shit ... ale za to "300stu" widziałam i chętnie bym jeszcze raz zobaczyła))
ionka polecam Chmilewską :-)
Ten Zmierzch to jest chyba dla dziewczynek?Jeny Wy tak na serio z tym Zmierzchem???Bo ja nie kumam troche tej calej euforii na punkcie ksiazki i filmu, ani mnie to rusza ani wzrusza, zreszta jesli chodzi o wampiry to ja tylko lubie Dracule Coppoli no i Interview with the Vampire oczywiście :-)
Z seriali to ja jestem fanka Simpsonow (jak widac na zalaczonym obrazku), South Parku, Grey's Anatomy, House, od czasu do czasu jeszcze Desperate Housewives, probowalam ogladac jeszcze Californication, Mad Man i Dextera, ale czasu mi brakuje zdecydowanie :-(