reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jeny Wy tak na serio z tym Zmierzchem???:eek: Bo ja nie kumam troche tej calej euforii na punkcie ksiazki i filmu, ani mnie to rusza ani wzrusza, zreszta jesli chodzi o wampiry to ja tylko lubie Dracule Coppoli no i Interview with the Vampire oczywiście :-)

Z seriali to ja jestem fanka Simpsonow (jak widac na zalaczonym obrazku;) ), South Parku, Grey's Anatomy, House, od czasu do czasu jeszcze Desperate Housewives, probowalam ogladac jeszcze Californication, Mad Man i Dextera, ale czasu mi brakuje zdecydowanie :-(

oj sa gusta i gusciki...ja raczej nie mam ochoty zaglebiac sie w ten caly zmierzch, stwierdzilam od razu, ze mi sie nie spodoba...hehehe :-p

ja to uwielbiam stare seriale, typu allo allo, fawlty towers, monty python, no i Bareje, szczegolnie jak juz sie dawno tv polskiej nie ogladalo, jak ja, to bym wszystkie polskie filmy ogladala jak leci...hehehe :-D

reklama
Zmierzch ok, tzn książki, bo obejrzałam kawałek filmu i Edward mnie wkurza, tzn ten aktor. pierwsza część świetna, druga fajna, trzecie chyba pani autorka miała kryzys twórczy, czwarta nawet nawet. może dlatego też się zniechęciłam do filmu. za dużo tam było "och Edward...!" "och Bello" ;-)

teraz oglądaliśmy Spartakusa, tam nic tylko seks i walki, ale wciągnął mnie ten serial ;-)

czytałam ostatnio Szwaję i fajna książka, chociaż temat in-vitro i matek surogatek jest ciężki.

Do góry