reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o kurdę, wycofali, nakładają kary więc coś w tym jest. więc musieli różne badania przeprowadzić. co myślicie?

ja chyba je usunę, pokażę jeszcze mojemu M jak wstanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Ja pierdziu kurde, normalnie czy coś jest zdrowego co kupujemy i dajemy naszym dzieciom???????? Ciągle wychodzą jakieś skandale. Jak można produkować coś dla dzieci co jest dla nich tak niezdrowe. No i mata pójdzie do kosza.:-(

Polusia Film polecała Marciaa ja też obejrzałam. Śliczny film!
Madzia i Wiolonczela 100 LAT dla maluchów!

U nas kolejna nocka bardzo fajna! Weekend całą trójką w domku. :tak: Piesio z moimi rodzicami na wsi,wyhasa się.

Witam:)

Nocka ok,mały przebudził sie o 24 wziełam go do siebie poskakał na nóżkach,pogadał wtedy polozyłam do łóżeczka i zasnoł o 24.30 prawie,a spalismy do 9.Mieszkanko posprzątane,obiadek mam juz dla Bartusia.Teraz drzemkuje a ja kawki sie napije.Jak ten czas leci Bartus juz ma 11 miesiecy a za miesiac roczek rosnie moj mądralinski:)

wiolonczela i miki buziaki dla maluszków:)
myszowata kciuki dla M:)

Dobrego dnia:)

dziewczyny, moze nie popadajmy w paranoje.
nie wiem czy kiedys ogladalyscie DDTVN gdzie byl program o wozkach dla dzieci, ze protest? tak to sie nazywalo?
zrobili badania wozkow z roznej kategorii cenowej i co ? w kazdym wozku znalezli rakotworcze substancje. Najlepsza ocena wozka byl 3. i co ? to moze nosic tylko na rekach dziecko zamiast wozic?

ja kupię fajny dywanik, a puzzle do kosza! dzięki mysza za cynk!

Co do polskich komedii to mi się podobało "Pieniędze to nie wszystko", "Chłopaki nie płaczą", "To ja złodziej", "Fuks", "Dzieci i ryby" - no ale to nie są nowości;-)

ale dzisiaj solenizantów ! wiolonczela, miki, madzia samych cudowności dla Waszych Maleństw !

Miś mój śpi, a ja herbatę piję pyszną (bez, papaja, malinka, jabłko ... mniam!)

Noc fatalna - ryk co 2/3 godziny :szok: ... stawiam na zęby - jeszcze nie mamy ani jednego i coś czuję, że w paru miejscach idą :no: Biedna iskiereczka ...

Robię obiad i zaraz po drzemce Antoniego zbieramy się do sklepu - będziemy pomagać Babci w wyborze okularów :-)

Miłego dnia Marcóweczki

a ja dziś kolejny seans kinowy w domu :) może Ondine albo 2012 zobaczymy. zakupki na sens filmowy zrobione więc można działać : prażynki ziemniaczane solone to nasz hit ostatnich dni :)

ajentka jak możesz o poleć coś fajnego tzn film :)

dziewczynki jak możecie to polecić proszę :)

Witam

miki,madzia,wiolonczela - buziaki dla pociech:-)

Oj z tą zmianą pieluch to nieraz jest zabawa:-) Wczoraj jak małą przewijał tatuś to tak dawała czadu ,że się biedny poddał . A czy Wasze dzieci też tak w łóżeczkach w nocy się kręcą? Kinga to najlepiej w poprzek łóżka i jeszcze z nogami opartymi wyżej na szczebelkach śpi. A raz jak się zbudziłam zaglądam do niej a jej nie ma:szok: zaglądam pod kołderkę bo się wystraszyłam że się zakopała i nie ma a ona przeczołgała się w drugi koniec łóżeczka i tam skuliła się i usnęła. A ja nie zapalałam światła i tak w półmroku jej szukałam:-)

Polusia ja polecam Prawo zemsty lub Underworld-Bunt Lykanów.

Ostatnia edycja:
reklama
puzzle spakowane do wyrzucenia, ja nie będę ryzykować, przebadane 3 mln dzieci, zakaz w belgii, w ciągu kilku lat w unii jednak do mnie przemawiają. a jasiowi i tak służyły do gryzienia !!!!! tym bardziej do śmietnika.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry