Ostatnia edycja:
reklama
Y
yra245
Gość
o kurdę, wycofali, nakładają kary więc coś w tym jest. więc musieli różne badania przeprowadzić. co myślicie?
ja chyba je usunę, pokażę jeszcze mojemu M jak wstanie.
ja chyba je usunę, pokażę jeszcze mojemu M jak wstanie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Ja pierdziu kurde, normalnie czy coś jest zdrowego co kupujemy i dajemy naszym dzieciom???????? Ciągle wychodzą jakieś skandale. Jak można produkować coś dla dzieci co jest dla nich tak niezdrowe. No i mata pójdzie do kosza.:-(
Polusia Film polecała Marciaa ja też obejrzałam. Śliczny film!
Madzia i Wiolonczela 100 LAT dla maluchów!
U nas kolejna nocka bardzo fajna! Weekend całą trójką w domku.
Piesio z moimi rodzicami na wsi,wyhasa się.
Ja pierdziu kurde, normalnie czy coś jest zdrowego co kupujemy i dajemy naszym dzieciom???????? Ciągle wychodzą jakieś skandale. Jak można produkować coś dla dzieci co jest dla nich tak niezdrowe. No i mata pójdzie do kosza.:-(
Polusia Film polecała Marciaa ja też obejrzałam. Śliczny film!
Madzia i Wiolonczela 100 LAT dla maluchów!
U nas kolejna nocka bardzo fajna! Weekend całą trójką w domku.

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam
Nocka ok,mały przebudził sie o 24 wziełam go do siebie poskakał na nóżkach,pogadał wtedy polozyłam do łóżeczka i zasnoł o 24.30 prawie,a spalismy do 9.Mieszkanko posprzątane,obiadek mam juz dla Bartusia.Teraz drzemkuje a ja kawki sie napije.Jak ten czas leci Bartus juz ma 11 miesiecy a za miesiac roczek rosnie moj mądralinski
wiolonczela i miki buziaki dla maluszków
myszowata kciuki dla M
Dobrego dnia
Nocka ok,mały przebudził sie o 24 wziełam go do siebie poskakał na nóżkach,pogadał wtedy polozyłam do łóżeczka i zasnoł o 24.30 prawie,a spalismy do 9.Mieszkanko posprzątane,obiadek mam juz dla Bartusia.Teraz drzemkuje a ja kawki sie napije.Jak ten czas leci Bartus juz ma 11 miesiecy a za miesiac roczek rosnie moj mądralinski
wiolonczela i miki buziaki dla maluszków
myszowata kciuki dla M
Dobrego dnia
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny, moze nie popadajmy w paranoje.
nie wiem czy kiedys ogladalyscie DDTVN gdzie byl program o wozkach dla dzieci, ze protest? tak to sie nazywalo?
zrobili badania wozkow z roznej kategorii cenowej i co ? w kazdym wozku znalezli rakotworcze substancje. Najlepsza ocena wozka byl 3. i co ? to moze nosic tylko na rekach dziecko zamiast wozic?
nie wiem czy kiedys ogladalyscie DDTVN gdzie byl program o wozkach dla dzieci, ze protest? tak to sie nazywalo?
zrobili badania wozkow z roznej kategorii cenowej i co ? w kazdym wozku znalezli rakotworcze substancje. Najlepsza ocena wozka byl 3. i co ? to moze nosic tylko na rekach dziecko zamiast wozic?
M
myszowata
Gość
ja kupię fajny dywanik, a puzzle do kosza! dzięki mysza za cynk!
Co do polskich komedii to mi się podobało "Pieniędze to nie wszystko", "Chłopaki nie płaczą", "To ja złodziej", "Fuks", "Dzieci i ryby" - no ale to nie są nowości;-)
Co do polskich komedii to mi się podobało "Pieniędze to nie wszystko", "Chłopaki nie płaczą", "To ja złodziej", "Fuks", "Dzieci i ryby" - no ale to nie są nowości;-)
naughty&happy
Mama Antoniego :D
ale dzisiaj solenizantów ! wiolonczela, miki, madzia samych cudowności dla Waszych Maleństw !
Miś mój śpi, a ja herbatę piję pyszną (bez, papaja, malinka, jabłko ... mniam!)
Noc fatalna - ryk co 2/3 godziny
... stawiam na zęby - jeszcze nie mamy ani jednego i coś czuję, że w paru miejscach idą
Biedna iskiereczka ...
Robię obiad i zaraz po drzemce Antoniego zbieramy się do sklepu - będziemy pomagać Babci w wyborze okularów :-)
Miłego dnia Marcóweczki
Miś mój śpi, a ja herbatę piję pyszną (bez, papaja, malinka, jabłko ... mniam!)
Noc fatalna - ryk co 2/3 godziny

Robię obiad i zaraz po drzemce Antoniego zbieramy się do sklepu - będziemy pomagać Babci w wyborze okularów :-)
Miłego dnia Marcóweczki
a ja dziś kolejny seans kinowy w domu
może Ondine albo 2012 zobaczymy. zakupki na sens filmowy zrobione więc można działać : prażynki ziemniaczane solone to nasz hit ostatnich dni 
ajentka jak możesz o poleć coś fajnego tzn film
dziewczynki jak możecie to polecić proszę
ajentka jak możesz o poleć coś fajnego tzn film
dziewczynki jak możecie to polecić proszę
kasia0305
Fanka BB :)
Witam
miki,madzia,wiolonczela - buziaki dla pociech:-)
Oj z tą zmianą pieluch to nieraz jest zabawa:-) Wczoraj jak małą przewijał tatuś to tak dawała czadu ,że się biedny poddał . A czy Wasze dzieci też tak w łóżeczkach w nocy się kręcą? Kinga to najlepiej w poprzek łóżka i jeszcze z nogami opartymi wyżej na szczebelkach śpi. A raz jak się zbudziłam zaglądam do niej a jej nie ma
zaglądam pod kołderkę bo się wystraszyłam że się zakopała i nie ma a ona przeczołgała się w drugi koniec łóżeczka i tam skuliła się i usnęła. A ja nie zapalałam światła i tak w półmroku jej szukałam:-)
Polusia ja polecam Prawo zemsty lub Underworld-Bunt Lykanów.
miki,madzia,wiolonczela - buziaki dla pociech:-)
Oj z tą zmianą pieluch to nieraz jest zabawa:-) Wczoraj jak małą przewijał tatuś to tak dawała czadu ,że się biedny poddał . A czy Wasze dzieci też tak w łóżeczkach w nocy się kręcą? Kinga to najlepiej w poprzek łóżka i jeszcze z nogami opartymi wyżej na szczebelkach śpi. A raz jak się zbudziłam zaglądam do niej a jej nie ma

Polusia ja polecam Prawo zemsty lub Underworld-Bunt Lykanów.
Ostatnia edycja:
reklama
Y
yra245
Gość
puzzle spakowane do wyrzucenia, ja nie będę ryzykować, przebadane 3 mln dzieci, zakaz w belgii, w ciągu kilku lat w unii jednak do mnie przemawiają. a jasiowi i tak służyły do gryzienia !!!!! tym bardziej do śmietnika.