reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

fajnie:tak: brazowe sa okej, ja mam, tylko mi strasznie sciemnialy:dry: (a moze ja zbladlam:-D)
generalnie to mysle ze cos musze zrobic z wlosami przed tym slubem, zeby jakos wygladac i tez mysle o jakis jasniejszych refleksach:tak: bo calych wlosow rozjasniac raczej nie chce... ewentualnie pasemka, ale to juz mniej, zobaczymy

reklama
Dziewczyny ale naskrobalyscie. Podczytuje Was co jakis czas i teraz nie wiem co komu odpisac.
Solenizantom buziaczki!!!
Chorym zdrowka!!!
Monia
fajny kolorek, taki orginalny.
Olenka nabila sobie wielkiego siniaka na kolanie i kuleje moje biedactwo:( Oblozylam jej kwasna woda, troche pomoglo.
Sa moi rodzice wiec zajmuja sie Ola a ja mimo wszystko jestem dzis bardzo zmeczona. Chyba brakuje mi slonca i powietrza:(

my dzisiaj badalismy bioderka i wszystko jest dobrze :) W przychodnił bił ciągle brawo albo robił paniom pa pa pociecha nasza :)

Mały coś się złosnik straszny zrobił. Dzisiaj tak płakał ze szok....dałam mu jesc i spokoj. Szok. On z tych co nie domaga sie jedzonka.
Monia Tobie leci do kompa a mi non stoł do stolika co jest mega niski jak go biore to krzyk i tak w kółko.
W ogóle nauczył się Nikoś stawania na głowie...:O idę Was podczytać

Ajentka zdrowka

jutro tez jedziemy kupic fotelik. Jeszcze cywilny koleżanki nas czeka. W ogole moja psiapsioła jest w ciazy:D:D

widzę że się wciągnęłyście w ten pamiętnik, a ja zdecydowanie wolę sagę ale niestety jeszcze długo będzie mi poczekać na ostatnią część. :( a pamiętnik trochę obejrzałam i jakoś niewiem chyba wolę wampira z sagi :))))

widzę że się wciągnęłyście w ten pamiętnik, a ja zdecydowanie wolę sagę ale niestety jeszcze długo będzie mi poczekać na ostatnią część. :( a pamiętnik trochę obejrzałam i jakoś niewiem chyba wolę wampira z sagi :))))

yra wampir z sagi ooooo a co to? nie słyszałam. Pisz mi tu szybko to zaraz M powiem żeby poszukał.:-):-D:-D

Aaaaaaa już wiem chdzi Ci o sagę zmierzch tak?:-D

Ostatnia edycja:
yra książka lepsza zdecydowanie :)

ajentka chodzi o saga zmierzch jest to 4 tomowa saga o wampirach , ale filmy mi się nie podobały :)

kochana cała saga zmierzchu :) pewnie wiesz :) bo nie powiesz mi chyba że nie oglądałaś hehe a tam właśnie mój ulubiony wampir :))) mi się chyba tylko film w miarę podobał przez edwarda. jezu jak nastolatka normalnie haha

ale polusia prawda książka nie ma porównania.

reklama
hehehehe wszystkie napisałyśmy w równym czasie znaczy ja zedytowałam:-) no tak, tak jasne że oglądałam ale moje zdanie takie jak Polusi książki super! filmy już gorzej. Ja tam wolę oczy Damona:-p:-D:-D

Do góry