Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mniej wiecej bo on juz od dawna sam je np. owoce pokrojone na podwieczorek, pieczywko ryzowe, chleb z dzemem, albo biszkopty, nigdy mu nie rozdrabnialam. Pilnuje tylko, zeby sie nie zakrztusil, a nawet jak cos mu nie tam poleci, gdzie trzeba, czekam chwilke i sam sobie z tym radzi. Ogolnie fajna sprawa, zrobil sie taki samodzielny :-) Jak daje sloiczek, to zawsze ja go karmie, a on ma niekapka z soczkiem i pije tyle ile chce. Ale mleko zawsze ja podaje, mimo, ze mam raczki przy butelkach, to nie chce sam pic, zreszta jak sam pije to zaraz ma dosc i co mi z takiego jedzenia 10ml?
tabasia czyli zastosowalas dzis na Alu metode BLW? fajnie, tez sprobujemy
Ja bede 10 dni. Czyli 1 weekend i nie mam problemu, zeby sie spotkac. Moze Polusi tez spasujeJa też bym się chętnie dołączyła. Tylko że ja w weekend tylko mogę
Ojjj tak. Uszy non stop sa ciagniete Ale najgorsze dla mnie to to, ze wklada palec do ucha, tak gleboko Zawsze sie boje, ze cos sobie tam zrobi.dziewczyny czy wasze dzieci tez maja taka manie lapania sie za uszy i glowe. Juz sie nawet zastanawialam czy moze glowa go nie boli. Ale chyba nie bo nie jest marudny. Siedzi caly czas ciagnie sie za uszka i trzyma glowke
Moni27 nie obwiniaj sie, nie Twoja wina. Teraz wirusy sa wszedzie!
Moniskabe wrzuc fotke ;-)