reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia no jasne że spotkanko :) jak tylko znajdziesz chwilkę to my jesteśmy chętne :) jedzonkiem się nie martw czasami dzieci mają gorszy apetyt w danym dniu podobnie zresztą jak my. jak teraz nie zje to może następny posiłek zje ze smakiem.

frotka biedna Milunia niech no te zęby już wyjdą i nie męczą dziecka

a moja dziś ma apetyt za dwoje: zjadła rosołek z lanym ciastem i poprawiła kurczakiem z jabluszkami w potrawce.

Julka wróciła ze szkoły i bidula zwija mi się z bólu, mówi że ją strasznie boli brzuszek. mam nadzieję że to nic groźnego

reklama
Nessia kciuki zaciśniete&&&& a jak Ola je?? Skonczylo sie z brakiem apeteytu?? U nas dziala okno-tzn stwiam ją na parapecie pukam by pies podbiegl i zjada wszytko - lol

U nas tez króluje teledysk Gummy Bear i Chho ka ka o a tak nie isnteresuje ja telewizja- na szczescie bo tv jest wlaczony od rana do wieczora jak jest K w domu!!

I reszty nie pamietam co której odpisac bo czytam po lebkach!! Czy wasze dzieci potrafia sie same zając soba chociaz 5 sekund?? Zadna zabwka nie dziala...no chyba wyjmowanie z szuflady rzeczy hahaha Qrna ale przez to ne mam czasu na nic !!!!!!!!!!!!
Dziekuje Olenka juz troszke lepiej zjada, dodaje do zupek troche ziol i czasem miesko gotuje z lisciem laurowym. Mysle, ze teraz jej poprostu lepiej smakuje, ale to nie zmienia faktu, ze czesto musze stac w misce lub sitku na glowie i robic glupie miny:)

Olenka tez potrafi sie sama zajac ale trzeba miec ja caly czas na oku bo zaraz cos wykombinuje. Jak ma dobry dzien to chwile w luzeczku tez sie pobawi sama.

Witam!

Mamy Ząbek!!!!!! A nawet dwa!!!!!
Gratulujemy!! W koncu sie doczekaliscie i Wy:)

My z Olenka bylysmy na przejazdzce teraz moje dziecie odpoczywa a ja zjadlam obiad i tez odpoczywam:)

Co do firmy gerber to nie wiem sama co mam myslec na ten temat. Niewporzadku, ze daja niepelnowartosciowe mieso ale przynajmniej sie przyznali. Ciekawe jak to jest z innymi firmami??!!

Solenizantom wszystkiego naj naj

Gratulacje zebolka. My jeszcze nie mamy. Oj ten moj Tomson jakos wszystko ma inaczej. Teraz szkoli nauke chodzenia calkiem dobrze mu idzie. Caly czas musze patrzec na niego. U nas pogoda no niczego. Ledwo zaliczylismy spacerek i zaczelo padac. Caly dzien ciemno i szaro kurcze mozna sie depresji nabawic.:no:

dziewczyny ale to chodzi tylko o ich 2 produkty to po pierwsze, po drugie moje drogie ale na etykiecie tych produktów jest napisane że jest to mięso oddzielane mechanicznie i są to 2 produkty po 6 miesiącu : indyk i kurczak i że w skład wchodzi MOM, na innych słoiczkach nie ma już takiej informacji. więc to chodzi tylko o 2 produkty gerbera. ja nie popadam w obsesje, co mam iść jasiowi kupić mięso do sklepu i skąd mam pewność jakie to mięso, jak oddzielane itp. jak robione, co jest w składzie , na czym jest hodowane dane zwierzę, nawet kupując na wsi nie wiecie jak są te kury, świnie hodowane, co dostają w paszy np. sterydy itp. tak samo z owocami , warzywami - rzadko spotyka się aby nie były nawożone.

ja nadal będę kupować słoiczki, ale fakt zwrócę uwagę na etykiety jeszcze bardziej. i z tego indyka i kurczaka z gerbera zrezygnuje, choć nawet nie przypominam sobie abym od nich kupiła, najczęściej bobowita, bo jest po prostu w rosmanie tańsza.

nie chce my się wierzyć, że taki koncern jak nestle - bo gerber do nich należy mógłby narazić się na jakieś nie prawidłowości i tajemnice.

jeśli chcecie zrezygnować z ich słoiczków należy zrezygnować z kaszek, jogurtów itp. i w ogóle bardzo dużej gamy produktów nestle :)

ajentka gratuluje zabkow!!!

frotka biedna Milenka, oby zabki szybko wyszly!!!

nesiaa do wakacji jeszcze troche i zdazysz sie zestresowac na maxa, ja nie moglam przezyc 3 godzinnego lotu, oby Wam sie udalo bez zaklocen!!!

Redan ostatnio prawie w ogole nie je, tylko piers...No ale goraczka i przeziebienie robia swoje...A i przed choroba i zlobkiem, tez potrafil sam sie zajac troche, tylko wlasnie trzeba bylo za nim chodzic, bo wlazil wszedzie....

dziewczyny ale to chodzi tylko o ich 2 produkty to po pierwsze, po drugie moje drogie ale na etykiecie tych produktów jest napisane że jest to mięso oddzielane mechanicznie i są to 2 produkty po 6 miesiącu : indyk i kurczak i że w skład wchodzi MOM, na innych słoiczkach nie ma już takiej informacji. więc to chodzi tylko o 2 produkty gerbera. ja nie popadam w obsesje, co mam iść jasiowi kupić mięso do sklepu i skąd mam pewność jakie to mięso, jak oddzielane itp. jak robione, co jest w składzie , na czym jest hodowane dane zwierzę, nawet kupując na wsi nie wiecie jak są te kury, świnie hodowane, co dostają w paszy np. sterydy itp. tak samo z owocami , warzywami - rzadko spotyka się aby nie były nawożone.

ja nadal będę kupować słoiczki, ale fakt zwrócę uwagę na etykiety jeszcze bardziej. i z tego indyka i kurczaka z gerbera zrezygnuje, choć nawet nie przypominam sobie abym od nich kupiła, najczęściej bobowita, bo jest po prostu w rosmanie tańsza.

nie chce my się wierzyć, że taki koncern jak nestle - bo gerber do nich należy mógłby narazić się na jakieś nie prawidłowości i tajemnice.

jeśli chcecie zrezygnować z ich słoiczków należy zrezygnować z kaszek, jogurtów itp. i w ogóle bardzo dużej gamy produktów nestle :)

Zgadzam sie z Toba!

reklama
Do góry