reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja bede 10 dni. Czyli 1 weekend i nie mam problemu, zeby sie spotkac. Moze Polusi tez spasuje :tak:
O to fajnie, może się uda.

My mamy też tą matę TT, ale u nas bez rewelacji - używałam ją przy Karolku i on jakoś umiał sobie z nią poradzić ;)

Polka, to super że Franuś jest zdrowy :)

Polusia, zdrówka dla Julki!

myszowata and ajentka and nesiaa wielkie buziaki dla dzieciaczkow
ajentka gratuluję ząbków Marcelkowi

Moniska jak tam włosy całe ? :) podziwiam za eksperymenty :)

Co do tych słoików Gerbera to ja podzielam zdanie Yry. A w ogóle to mam ten problem z głowy, bo już mnie nie dotyczy bo gotuje sama. Kupujemy tylko mleko i kaszki dla dzieci.

Marciaa jak pisanie ? :)

Polusia fajna sprawa nowy wątek :)

Ale ja zdążyłam nadrobić nowy i ten, więc idę dalej czytać. Potem mamy maraton nocny z 3ma częściami Sagi Zmierzch :) Korzystam z urlopu M. :)

Dziś odwiedziłam przyjaciółkę jej Ola 31maja skończy 2lata a tak pięknie bawiła się z Frankiem i w ogóle albo ona taka drobna i mała albo Franko taki duży :) pół głowy wyższa tylko :) a Franko lepiej zbudowany.
Co do tego czy dziecko samo potrafi się zająć. To mój Franko 2godziny może się bawić jak ma miseczke z chrupkami i całą butelkę herbatki :) Tylko że ma różne głupie pomysły jak pisałam wcześniej np. No i muszę na niego uważać.

Tabasia kupiłam te mate z miseczka dzieki Tobie ,przy okazji ustnik nowy do nuka:)
Polka dziecko ciekawe musi wszystkiego spróbować i wszędzie wejść:)chłopiec tym bardziej :)
W sobote jedziemy na slub, jutro szykowania trochę .Miłego wekendu :)dobranoc

Byliśmy dziś z małą u lekarza niestety też ma coś grypodobnego :-( na razie osłuchowo czysta ale ma ostre zapalenie gardła i krtani, gorączka między 37 a 38.
Mamy zażywać Nurofen, cebion, Deflegmin, Eurespal i Omegamed. Najgorsze że Ola na widok syropków i strzykawki ma odruch wymiotny i eurespal częściowo zwróciła.
Dostaliśmy również antybiotyk ale jego mamy wziąść tylko w razie konieczności jak gorączka nie będzie się dłużej utrzymywała powyżej 38,5 i będzie totalny brak apetytu.
Najgorsze że mała ciągle krztusi się wydzieliną z noska która jej spływa do gardełka, odciągam ile się da ale to za mało :-(
Ehhh z apetytem dzisiaj kiepściutko ale co tu się dziwić. Tylko zupke chętnie je, kaszki feeee
Spokojnych snów ja pewnie dziś mało pośpie bo mała co chwile się budzi.

Witajcie

chorowitkom duzo zdrówka

Ppolka jak ruszyłam z kopyta tak stanęłam. Ten tydzień miałam dużo spraw. Dzis od 6 na nogach bo auto do przeglądu zawiozłam, potem jedziemy na bioderka, jedziemy po wode dla małego i znowu kaszki, spacerek i tak pewnie wieczorem na dupie usiade. Byłam wczoraj na uczelni spotkałam promotora- kochany człowiek! pow ze mogę zdawać kiedy chce i ze mam siedziec w domu i imałym sie opiekować he he ;-)

u nas mgliscie strasznie. Mam cykora jezdzic. Najlepsze jest to ze w moim aucie pali sie lampka ze mam swiatło przeciwmgielne ale go tak naprawde nie ma....pfff paradoks

A Niko jeszcze spi:O:O

polka cieszę się, że z Franiem ok, że to nie astma, super!
heronek zdrówka dla Redanka!
polusia jak Julcia dziś?
nesiaa udało się wylądować w wyrku o 21?;-)
monia i jak włoski?
Marciaa weny życzę!
Tabasia zainspirowałaś mnie tą matą, dzięki:*
miki u nas też trzymanie za uszki i głowę jest notoryczne!Obstawiam czwórki!
kasia marti ucałowania dla dziewczynek z okazji kolejnych miesięcznic:*

Witajcie Kochane Marcóweczki!
Nocka u nas bardzo ok! Co prawda Mały obudził się o 20.30 z płaczem bo sąsiad zza ściany postanowił wiercić! Wiem, że do 22 może robić co chce, ale byłam zła! Potem już ładnie spał do 7 prawie. Wiecie co mój Mały w ogóle boi się takich dżwięków typu odkurzacz, blender...nie wiem czemu. No nic zmykam...do potem!
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! U nas nocka nieciekawa, no ale da sie przezyc. Ola teraz odsypia a ja zajadam jajecznice. Nie poszlam slap o zaplanowanej godzinie bo najpierw wylaczyli nam prad, a potem zadzwonil mezulek. Nienawidze jak nie ma pradu. Mialam lekkiego stracha i czekalam az wlacza.
Hmmm co by tu dzis na obiad zrobic? Co pichcicie dziewczyny? Ja moze zrobie placki ziemniaczane.

reklama
Do góry