reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Polusiu oby to tylko niestrawność .Zdrówka dla Julci, ukochaj małą
Heronek oby wkońcu trafiona diagnoza i skuteczne leczenie
Polka super wiesci! a doktorce sie nie dziwie bo Franulek bardzo słodki:*Sama bym go wycałowała
Heronek oby wkońcu trafiona diagnoza i skuteczne leczenie
Polka super wiesci! a doktorce sie nie dziwie bo Franulek bardzo słodki:*Sama bym go wycałowała
polusia oj zdrowka dla małej kurde odpukać u nas jest spokój. Odstawilismy słodkie całej rodzinie i apetyt wzrósł u dzieci dwukrtotnie Wiktor zjada nawet takie rzeczy których nie jadł nigdy
Boshe moje dziecko weszło właśnie na regał podsunął sobie krzesełko uczydełko i po nim wszedł na półkę !!! Oddajcie mi małego Franka !!!
Boshe moje dziecko weszło właśnie na regał podsunął sobie krzesełko uczydełko i po nim wszedł na półkę !!! Oddajcie mi małego Franka !!!
M
myszowata
Gość
polusia zdrówka dla Julci! Biedna Mała!
moni niech Ola szybko wraca do zdrowia!
yra mam takie zdanie jak Ty co do MOM, Gerbera i całej reszty!
ajentka gratki!
Miłego wieczoru Kochane:-)
moni niech Ola szybko wraca do zdrowia!
yra mam takie zdanie jak Ty co do MOM, Gerbera i całej reszty!
ajentka gratki!
Miłego wieczoru Kochane:-)
Polka super, ze Franula zdrow jak ryba Oby tak dalej!! Hihih ale widac, ze w pelni sil skoro mamusi takie numery odstawia
Polusia zdrowka Julci zycze. Moze masaz jej pomoze? mi zawsze pomaga.
Heronek oby choroba Redanka opuscila go w koncu!!!
Jeszcze dodam jedno w sprawie tego MOMu, Gerber napisal otwarcie jak jest a wybor nalezy do rodzicow. Ile rodzicow daje parowki? Przeciez to takie samo mieso.
Polusia zdrowka Julci zycze. Moze masaz jej pomoze? mi zawsze pomaga.
Heronek oby choroba Redanka opuscila go w koncu!!!
Jeszcze dodam jedno w sprawie tego MOMu, Gerber napisal otwarcie jak jest a wybor nalezy do rodzicow. Ile rodzicow daje parowki? Przeciez to takie samo mieso.
Ostatnia edycja:
kasia0305
Fanka BB :)
Dziewczyny witam,
Ale produkujecie, trudno Was nadrobić ale dałam radę:-)
nesia kciuki zaciśięte:-)
ajentka -gratulację ząbków:-) Teraz pójdzie jak burza:-)
polusia zdrówka dla córci, bidulka się namęczy. Jutro mam nadzieję będzie dobrze już.
moni27 zdrówka dla brzdąca
polka- dobre wieści :-) Super
heronek- zdrówka dla Redanka
Już nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać
Moja mała dziś wydoiła po kąpaniu całą butlę mleka- u niej to nowość żeby nie zostawiła i poprawiła piersią ale chyba się nie zmieściło bo trochę mleka oddała:-(
A teraz śpi.
Ale produkujecie, trudno Was nadrobić ale dałam radę:-)
nesia kciuki zaciśięte:-)
ajentka -gratulację ząbków:-) Teraz pójdzie jak burza:-)
polusia zdrówka dla córci, bidulka się namęczy. Jutro mam nadzieję będzie dobrze już.
moni27 zdrówka dla brzdąca
polka- dobre wieści :-) Super
heronek- zdrówka dla Redanka
Już nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać
Moja mała dziś wydoiła po kąpaniu całą butlę mleka- u niej to nowość żeby nie zostawiła i poprawiła piersią ale chyba się nie zmieściło bo trochę mleka oddała:-(
A teraz śpi.
Y
yra245
Gość
a tak w ogóle długo się już sylwiątko nie odzywało. ciekawe co u niej i maluszka.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ojej biedna Julia :-( Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej
Heronek grypa? Bidulek...
Karalajna probuj. Ja kupilam specjalna mate, ktora przykleja sie do talerza i nie ma szans, zeby dzidz to zrzucil. U nas sie sprawdza.
Polka dobrze, ze Franula zdrowy :-)
A my dzis super dzionek mielismy. Po poludniu spacerek, pozniej moje dziecie zajelo sie zabawa na jakies 40min. , kapiel, kolacyjka i do spania. Zasnal sam w 10 minut. Odkad nie bierzemy go do swojego lozka jest o wiele lepiej z zasypianiem i ze spaniem w nocy. Ja jutro do pracy na 13h :-( Pewnie dopiero w poniedzialek do Was zajrze. Trzymajta sie i mlego weekendu ;-)
Heronek grypa? Bidulek...
Karalajna probuj. Ja kupilam specjalna mate, ktora przykleja sie do talerza i nie ma szans, zeby dzidz to zrzucil. U nas sie sprawdza.
Polka dobrze, ze Franula zdrowy :-)
A my dzis super dzionek mielismy. Po poludniu spacerek, pozniej moje dziecie zajelo sie zabawa na jakies 40min. , kapiel, kolacyjka i do spania. Zasnal sam w 10 minut. Odkad nie bierzemy go do swojego lozka jest o wiele lepiej z zasypianiem i ze spaniem w nocy. Ja jutro do pracy na 13h :-( Pewnie dopiero w poniedzialek do Was zajrze. Trzymajta sie i mlego weekendu ;-)
reklama