reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusiu oby to tylko niestrawność .Zdrówka dla Julci, ukochaj małą:)
Heronek oby wkońcu trafiona diagnoza i skuteczne leczenie:)
Polka super wiesci! a doktorce sie nie dziwie bo Franulek bardzo słodki:*Sama bym go wycałowała:)

polusia :( oj zdrowka dla małej :( kurde odpukać u nas jest spokój. Odstawilismy słodkie całej rodzinie i apetyt wzrósł u dzieci dwukrtotnie :) Wiktor zjada nawet takie rzeczy których nie jadł nigdy :)

Boshe moje dziecko weszło właśnie na regał podsunął sobie krzesełko uczydełko i po nim wszedł na półkę !!! Oddajcie mi małego Franka !!! :) :)

Polka super, ze Franula zdrow jak ryba:) Oby tak dalej!! Hihih ale widac, ze w pelni sil skoro mamusi takie numery odstawia:)
Polusia zdrowka Julci zycze. Moze masaz jej pomoze? mi zawsze pomaga.
Heronek oby choroba Redanka opuscila go w koncu!!!

Jeszcze dodam jedno w sprawie tego MOMu, Gerber napisal otwarcie jak jest a wybor nalezy do rodzicow. Ile rodzicow daje parowki? Przeciez to takie samo mieso.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny witam,

Ale produkujecie, trudno Was nadrobić ale dałam radę:-)

nesia kciuki zaciśięte:-)

ajentka -gratulację ząbków:-) Teraz pójdzie jak burza:-)

polusia zdrówka dla córci, bidulka się namęczy. Jutro mam nadzieję będzie dobrze już.

moni27 zdrówka dla brzdąca

polka- dobre wieści :-) Super

heronek- zdrówka dla Redanka

Już nie pamiętam co jeszcze chciałam napisać:sorry:
Moja mała dziś wydoiła po kąpaniu całą butlę mleka- u niej to nowość żeby nie zostawiła i poprawiła piersią ale chyba się nie zmieściło bo trochę mleka oddała:-(
A teraz śpi.

tak czytam na raty i nie pamietam, co kto pisał...
i właśnie mi sie skasowało, to co napisałam.
ech idę poczytać resztę.

Ojej biedna Julia :-( Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej :tak:
Heronek grypa? Bidulek...
Karalajna probuj. Ja kupilam specjalna mate, ktora przykleja sie do talerza i nie ma szans, zeby dzidz to zrzucil. U nas sie sprawdza.
Polka dobrze, ze Franula zdrowy :-)

A my dzis super dzionek mielismy. Po poludniu spacerek, pozniej moje dziecie zajelo sie zabawa na jakies 40min. :szok:, kapiel, kolacyjka i do spania. Zasnal sam w 10 minut. Odkad nie bierzemy go do swojego lozka jest o wiele lepiej z zasypianiem i ze spaniem w nocy. Ja jutro do pracy na 13h :-( Pewnie dopiero w poniedzialek do Was zajrze. Trzymajta sie i mlego weekendu ;-)

reklama
Co to za mata Tabasia? Przydalaby sie nam taka:)
Obiecalam sobie, ze dzis bede w lozku o 22 a wiec szybki prysznic i moze zdarze:p Dobranoc Wszystkim!!

Do góry