reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
sto lat nesiaa dla Olci :-)

Marcelkowi i Redankowi szybciutkiego powrotu do zdrowia - mamusie trzymajcie się ciepło.

Moni27 dbaj o siebie - może fervex do snu ? Zdrówka

Myszowata spóźnione acz szczere życzonka ! zdrówka, radości i samych przyjemności ! :-)

madzia super, że już wróciliście ! Buziak dla Bartusia

U nas wszyscy już śpią. Wróciłam z basenu godzinkę temu, polecam na zimowe wieczory ... suuuper sprawa ;-) chociaż najlepiej w towarzystwie ... zawsze to jakaś mobilizacja :-D

śpijcie dobrze Marcóweczki :-)

kurde napisałąm i mi skasowało ;((((((((((

nesia - buziaki dla Oli ;)
polusia- pomysł super ;)
no i zdróweczka dla chorych maluszków ;)

no i juz nie pamieam co mialam pisac ;(
ide spac jutro cały dzien poza domem - wywiadówka ;) , jak to zniosa moje cycki to nie wiem ;)
dziś ledwo wstałam z łóżka o 7 jutro chyba podobnie będzie ;)

Ionka buciki przywiezie za 3 tyg. moja sister, wymierzylam Ala dokladnie, zreszta i tak poprosze o troszke wieksze. Chce miec tak w razie czego. Bo w domu to smiga tylko w skarpetkach (choc te podlogi takie zimne :/), a na spacery ma takie zwykle, ale i tak przeciez nie chodzi ;-)
No, ale mysle, ze niedlugo zacznie.
To Ol juz duza kobitka :tak:
Ajentka biedny Marcelek. Szybkiego powrotu do zdrowka!
I dla Redanka tez, strasznie sie ciagnie to chorobsko :/
Polusia dobry pomysl, zakladaj :happy2:
Moni27 kuruj sie!
Nesiaa buziak dla Oli :)

My dalej katar :eek:

Ostatnia edycja:
pierwsza !

witajcie kobitki :)
oj ale pogoda dziś za oknem:( szaro buro do bani. nocka przespana mała wstała o 6:50 i krzyki urządzała w łóżeczku:) dziś M zawiózł Julkę do szkoły więc mogłam na spokojnie się obudzić :)
dziś ambitny plan na obiadek chcę zrobić knedle ze śliwkami , zobaczymy czy moje dziecko mi na to pozwoli.
jak położę spać mojego małego rozrabiakę to założę dla nas nowy wątek poradowy :)

ajentka zdróweczka dla Marcela i 100 lat *)

myszowata buziak dla Franka *)

Tabasia wy też się kurujcie :)

a wszystkim babeczkom co mają pisać życzę weny twórczej :)

miłego dzionka

Ostatnia edycja:
ajentka całuski dla Marcelka:*
nesiaa i dla Olci także:*
polusia super pomysł z tym nowym wątkiem! No i te knedle!mniam mniam!
Tabasia zdrówka!

Witajcie u nas nocka super, zero pobudek i sen do 7, poszłam spać zaraz po 21, więc się wyspałam! Dziś nawiedza mnie teściówka - upiekłam babeczki czekoladowe z tej okazji. Rano pruszył u nas śnieg - a już miałam nadzieję, że zimy nie zobaczę...eh
Miłego dnia:-)

Witajcie!!!

myszowata ajentka nesiaa buziaczki dla Frania, Marcelka i Olenki!!!!

Tabasia Al to chyba czesto ma katar, wracajcie do zdrowka!!!

Moni zdrowka tez!!!

Nie no, myszowata babeczki czekoladowe??? Wstydzilabys sie :-D tyle dziewczyn na diecie, a tak otwarcie o tych cudownosciach :-D...Ale bym je sobie zjadla...mniam

Nocka kolejna katastrofa, ale da sie wytrzymac, energia sama przychodzi, zeby zalagodzic bol dziecku....Do tego w pracy mnie wkurzyli...Tak jakbym sobie wymyslila chorobe Redana...ech....Nic to. Niektorym sie nie da pomoc.

reklama
Bry :-)
No wlasnie Alus ma katar moze trzeci raz w zyciu, on w ogole nie choruje. A teraz sie przyplatal i juz drugi tydzien trzyma :wściekła/y: Ale tylko katar, nic poza tym, zadnej goraczki, kaszlu, nic... A gluty takie, jak to moj dziadzius mowi, ze auto moznaby nasmarowac :-D Chociaz juz dzis chyba troche odpuscilo. Mimo tego nocki ok, normalnie oddycha.

Myszowata ja upieklam ostatnio sernik i zjadlam sama prawie caly :szok::-D

Dobra, zmykam na sniadanko, wpadne pozniej, milego dzionka ;-)

Do góry