reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!
Nocka w miare. Przesuwamy karmienie nocne wiec nie do konca przespana ale sukcesy malutkie sa. Jesli nie ma kupki w nocy, a to sie czasem zdarza, to Olenka wytrzymuje bez butki do 6:) Oby tak dalej. Prosze o trzymanie kciukow!!:)
Franus, Marcelek buziaki od Olenki!! Rosnijcie zdrowo ku uciesze mamusi i tatusia:)
Nie mamy zadnych planow na dzis. Pada i szaro buro na podworku. Nie wiem czy pojdziemy na spacer:( Obiadek z wczoraj wiec pewnie bedziemy leniuchowac.
Zarezerwowalismy w koncu bilety do kanady na wakacje i juz mam stresa jak Olenka zniesie dlugi lot i zmiane czasu. Ojj nie wiem czy to byl dobry pomysl. Tak sie cieszylam a teraz bede sie denerwowac:(

Milego dnia!

reklama
witam dziewczynki;-)
pawelek zasnal, u nas wszystko pomieszane, jednego dnia spi raz dziennie, innego 2 razy, wczoraj pobudka przed 8 dzis przed 6 och

pogoda fatalna, nawet nie wiem czy wyjde na spacer, czy tylko szybko sama zakupy zrobie, zimno jak diabli, gorzej niz jak mrozy byly bryyy

nesiaa kciuki zacisniete:tak:

milego dnia

Kurcze ale choruja Wam dzieciaczki, zdrowka dla wszystkich choruszkow!!! Dla mam chorych rowniez!!! wiecie mi lekarka powiedziala, ze Franko ma inny rodzaj odpowrnosci i nie bedzie lapal pewnie zwyklych przeziebien, ale trzeba na niego uwazac, bo jak co mu sie przyplacze to pojdzie po calosci:-( Wiec caly czas modle sie, zeby nie chorowam, bo z AZS jakos sobie radzimy powoli.

Dla wszystkich malych jubilatow wczorajszych i dzisiejszych duzo zdrowka i grzecznych rodzicow :-)

myszowata jak ja Ci zazdroszcze takiej nocy, ten moj gad to wydziwia w nocy caly czas, tylko kilka nocy bylo, ze spal do 4 (bopudka mlekowa) a pozniej do 8...echhhh . Mnie tez wzielo od jakiego czasu na babeczki i sprawdzam rozne przepisy, Malz mi kupil ostatnio blache do muffinek i sprawdzilam juz jeden przepis na czekoladowe i na bananowe i te drugie sa pychhaaaa ;-)

a tak w ogóle zobaczcie co znalzałam http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8939917,Miesne_wypelniacze_w_jedzeniu_dla_niemowlat.html
złooooooo:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam :-)

nesiaa wiem, co czujesz, ja się też lotem stresowałam, a trwał tylko 3 godziny... w jedną stronę był super, Ol spała, ale spowrotem koszmar. no mam nadzieję, ze Twoja Ol bedzie grzeczna :-)

ooo, właśnie dostałam pocztówke na święta!!! wysłana była 15 grudnia. poczta tu działa naprawdę rewelacyjnie :angry: także Wam, drogie maluszki, kartki Olcia bedzie wysyłać z dużym wyprzedzeniem! zaczynamy juz teraz!

w ogóle wczoraj zaczęłam tworzyć zaproszenia :-) super zabawa :-)

jeszcze raz zdrowia dla maluszków!

nie kupie juz nic gerbera, nawet deserkow, nie sami sobie to jedza, barany. W sumie ja Franiowi tylko deserki gerbera kupowalam, bo reszta mi jakos nie lezala, ani konsystencja, ani Franio nie chcial tego za bardzo jesc, wiec jak na razie zaopatruje sie w bobovite i hippa

polusiaczytajac tak na szybko przeczytalam, ze zakladasz watek PORODOWY :))))))))))))))

reklama
Do góry