reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hejka
ja od rana na nogach i w rozjazdach ten tydzien to normalnie cyrk jakis ;-)
Niko spi nocka kiepska krecil sie strasznie w ogole raczka mu w raszke od lozeczka weszla ale był krzyk az dziadek sie zleciał....

co do tematu MOM hmmm...zaraz bedzie nagonka na inne firmy. Ciekawe ile w tym prawdy. Szkoda, ze to musi dotyczyc naszych dzieci.

Nie wiem czy wszystkie firmy tak robia, a tylko jedna sie przyznaje??? Wiem jedno Franko gerbera jesc nie chcial jesli chodzi o obiadki. A jak raz zjadl pol sloika to mial wysypke na caly ciele, wiec ja z gerbera czasem kupowalam tylko deserki.

Witam Was.

Co ja miałam z Bartusiem za okropną noc.Wczoraj o 19 dałam kaszke z tego mleka Gerbera zjadł całą miche,po 2 godz chciało mu sie mleka dałam bebiko niezła mieszanka.Szlismy spac po 23 i po 24 słysze chlup Bartus mi wymiotował przez ponad pół godz,chciałam dac mu mietowej herbatki ale niechciał zasnoł u mnie w łózku dopiero o 2 w nocy,a pobudka o 8 takze wyspana nie bardzo.Ja taka głupia przeciez wiadomo ze to moze mu na zołądku zostac,juz mu tego mleka nie dam nawet w kaszce.Teraz mały spi,a ja pije kawke,byłam z rana w miescie pozałatwiac sprawy.

myszowata,ajentka buziaki dla dzieciaczków:)
nesiaa kciuki zacisnięte:)my latem chcemy jechac autkiem na wakacje do Szczytna do M brata 600km mam nadzieje ze Bartus dobrze zniesie podróz:)

Dobrego dnia:)

Ajetka buziaki dla Marcelka od Gabrysi*
Blu a nie boisz sie smarowac Adasia kremem barierowym??? Bo my tez go kupilismy ale po przeczytaniu ulotki ze jest np na oparzenia chemiczne i nie ma opini IMiD zrezrygnowalam/
Nessia kciuki zaciśniete&&&& a jak Ola je?? Skonczylo sie z brakiem apeteytu?? U nas dziala okno-tzn stwiam ją na parapecie pukam by pies podbiegl i zjada wszytko - lol

U nas tez króluje teledysk Gummy Bear i Chho ka ka o a tak nie isnteresuje ja telewizja- na szczescie bo tv jest wlaczony od rana do wieczora jak jest K w domu!!

I reszty nie pamietam co której odpisac bo czytam po lebkach!! Czy wasze dzieci potrafia sie same zając soba chociaz 5 sekund?? Zadna zabwka nie dziala...no chyba wyjmowanie z szuflady rzeczy hahaha Qrna ale przez to ne mam czasu na nic !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry