reklama
Widzę, że poruszałyście temat porodów. Ja mam porównanie. Pierwszy poród naturalny lata świetlne temu. Wspominam go strasznie. 24 godziny i długie szycie. ( córa rodziła się z rączką w górze )a na koniec "lekarz " żartowniś sprawdzający, czy dobrze zszył przez odbyt. Przez miesiąc nie mogłam stanąć na jednej nodze.
Drugi poród to planowane cc ( synuś na wszystko się wypiął dupką ).
Ten poród wspominam bardzo mile. Cesarkę wykonywał lekarz, który prowadził ciążę. Zanim się obejrzałam już było po. Szybko położne pozwoliły mi wstać. Ból do zniesienia, najgorszy jak puszczało znieczulenie, ale udało się bez środków przeciwbólowych.
Dla mnie największym minusem cc jest pokarm, a właściwie jego brak. Syn był ciągle głodny, nie przybierał na wadze. Musiałam się poddać, ale i tak polecam cc.
Ionka zastanawiasz się czy dotrwasz do 10 rocznicy. Zanim się obejrzysz już będzie dawno po. Nam stuknie w tym roku 17. A pobieraliśmy się "wczoraj".
Drugi poród to planowane cc ( synuś na wszystko się wypiął dupką ).
Ten poród wspominam bardzo mile. Cesarkę wykonywał lekarz, który prowadził ciążę. Zanim się obejrzałam już było po. Szybko położne pozwoliły mi wstać. Ból do zniesienia, najgorszy jak puszczało znieczulenie, ale udało się bez środków przeciwbólowych.
Dla mnie największym minusem cc jest pokarm, a właściwie jego brak. Syn był ciągle głodny, nie przybierał na wadze. Musiałam się poddać, ale i tak polecam cc.
Ionka zastanawiasz się czy dotrwasz do 10 rocznicy. Zanim się obejrzysz już będzie dawno po. Nam stuknie w tym roku 17. A pobieraliśmy się "wczoraj".
n&h mówisz i masz lekkiego pióra kochana !!! no i Antos daj mimi się skupić bo na pewno dużo pisania a i potrzebuje czasu przecież na bb i cappucino
A ja zrobiłam obiad i czekam na M. aż z przedszkola przyjdzie z Oli. Jemy oczywiście w piątkę Co będziemy robić nie wiem ale na pewno razem bo Wiktor już lekcje odrobił więc cała nasza rodzinka spędzi dzisiejsze popołudnie
A ja zrobiłam obiad i czekam na M. aż z przedszkola przyjdzie z Oli. Jemy oczywiście w piątkę Co będziemy robić nie wiem ale na pewno razem bo Wiktor już lekcje odrobił więc cała nasza rodzinka spędzi dzisiejsze popołudnie
SylusiaSW
Kochająca:)
Witam!
yra wszystkiego naj......
My nocka całkiem nieźle a tak blisko do ostatniego karmienia cyśkiem.....buuuu
Miłego dnia dziewczynki!!!!
yra wszystkiego naj......
My nocka całkiem nieźle a tak blisko do ostatniego karmienia cyśkiem.....buuuu
Miłego dnia dziewczynki!!!!
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Witam! Amelka już dzisiaj 2gi raz śpi.. Mój mąż poszalał dzisiaj, i z porannych zakupów wrócił z pizzą... hehe, najadłam się jak nie wiem...
Amelce rosną czwórki chyba prawa dolna i lewa dolna... Tak daleko są, że to chyba czwórki. A poza tym moje dziecie kończy dzisiaj 11 msc!!!
Yra sto lat!!!!!!!!!
Amelce rosną czwórki chyba prawa dolna i lewa dolna... Tak daleko są, że to chyba czwórki. A poza tym moje dziecie kończy dzisiaj 11 msc!!!
Yra sto lat!!!!!!!!!
Y
yra245
Gość
o ja!!!!!!!! to miesiąc różnicy od Jasia .
sto lat dla małej amelki jeszcze miesiąc i roczek
sto lat dla małej amelki jeszcze miesiąc i roczek
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No właśnie.. muszę się zabrać za szykowanie imprezy... hehe
moniSkaBe
Fanka BB :)
Amelka sto lat !
dziewczyny czy Wasze dzieci to tez takie przytulanki i calusniki?
moj od pewnego czasu to ciagle przychodzi sie tuli i leci z pycholkiem dac buzi :-)
dziewczyny czy Wasze dzieci to tez takie przytulanki i calusniki?
moj od pewnego czasu to ciagle przychodzi sie tuli i leci z pycholkiem dac buzi :-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Moja też daje buzi często... Ale z języczkiem i jak jej dam buzi to caaała jestem w ślinie
reklama
Amelka 100 lat maluszku *)
monia moja to się przytula ale bardziej jak jest chora a tak to się przewalamy na podłodze i wtedy się przytulamy a buzi nie daję teraz chyba jej się znudziło albo czasu nie ma bo wszystko w biegu ostatnio robi
n&h lekkiego pióra życzę
a ja kochane jadę sobie na kawkę ale niestety nie z koleżanką bo się bidulka rozchorowała ale umówiłam się z mamuśką moją i pójdziemy sobie na wyprzedaże i na ciacho i kawusie
był u nas pediatra i już po chorobie hura nareszcie, jeszcze oddechy i bactrim do piątku i wreszcie koniec.
monia moja to się przytula ale bardziej jak jest chora a tak to się przewalamy na podłodze i wtedy się przytulamy a buzi nie daję teraz chyba jej się znudziło albo czasu nie ma bo wszystko w biegu ostatnio robi
n&h lekkiego pióra życzę
a ja kochane jadę sobie na kawkę ale niestety nie z koleżanką bo się bidulka rozchorowała ale umówiłam się z mamuśką moją i pójdziemy sobie na wyprzedaże i na ciacho i kawusie
był u nas pediatra i już po chorobie hura nareszcie, jeszcze oddechy i bactrim do piątku i wreszcie koniec.