frotka 74
Fanka BB :)
Gratki dla Amelki:*
Milenka całusna daje buzi jak chce żebym ją wzięła
Zajadam rybne kotleciki ale pycha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
smacznego, a ja jednak nie moge zrobic plackow z kalariora, bo bym przekroczyla dzienna dawke otrebow... buuu... jutro bedaGratki dla Amelki:*
Ojjj i ja sie naplakalam przez to karmienie piersia po cc :-(U mnie blizne nadal widac niestety , tak jak mysza pisze , jak chce sie karmic piersią, to czeka Cię kolejna walka o mleko, ojej, ale sie naryczałam w tej klinice, ze go nie mam , walka o mleko najgorsze wspomnienie z czasów połogu
MYSza to faktycznie dobrze, ze skonczyło Ci sie cc, ja nie miałam innego wyjścia, Elena nie odwróciła sie do porodu i musiał mnie bardziej naciać by ja wyjac
Co do bólu to bolało tylko przy wstawaniu z łozka, kichaniu, smianiu się, poza tym nie, nie brałam nawet wszystkich leków przeciwbolowych w szpitalu, babka się zdziwiła, ze nie chce
Dziekuje Kochana :-):-):-) :*TABASIA buziaki dla Aleksa !!!