reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

niestety nie dam rady tego nadrobic bo tyle napisalyscie

pamietacie jak pisalam o zabku ze mysle ze to dwojka, nie to sie okazala byc jedynka tylko taka strasznie szeroka, ja nie wiem jak temu dziecku sie reszta zebow w szczece zmiesci jak ten ząb taki szeroki

ja jutro w delegacje do koszalina wybywam, a konkretnie to do chałup pod koszalinem, musze sie jeszcze wyąkpac i spakowac na 4 dni bo wracam dopiero w czwartek

mały cały czas zaziebiony, katar ma straszny, nie wiem kiedy mu to przejdzie

my juz po kolędzie, dzisiaj była :) trzeba niedlugo myslec o rozbieraniu choinki

Moniska, to jak papmpersy twoje dziecko przesikuje to on ma niezlą sikawke :) prawie jak strazak pożar moze ugasic tyle płynów wydala :-)
haha, zebys wiedziala :-D i to juz przesikuje i te PANTS pampersa nr 5 i zwykle 4+.

no nie wiem, chyba musze zwracac uwage jak uklada sie siusiaczek, zeby byl w dol. Moze wtedy nie bedzie przesikiwal :-D

Katrinka buziaczki dla maluszka :*

reklama
Kurcze chyba nie dam Was nadrobić tak dzielnie się trzymałam i mnie dzisiaj rozłożyło boli gardło, kaszel i głowa mi pęka. Mam tylko nadzieje że na małą nie przejdzie.
No ale zamiat posiedzieć w domku to poszłam na Wielką Orkiestre :tak: nie mogłabym sobie wydarować wkońcu moja córcia urodziła się z wadą układu moczowego i była leczona na sprzęcie z serduszkiem.
Zaraz ide się położyć, mam nadzieje że jutro będzie lepiej.
Spokojnej nocki :tak:

polusia faktycznie jak na Twoją córcie to żarłok :-) Oby tak dalej :happy:

Witajcie niedzielnie!
Chrzciny minely sympatycznie, tylko Redan przez cala msze byl nie teges, troche pospal u mnie na reku, a jak sie obudzil zwrocil cale sniadanko na mnie(dobrze, ze to byl jogurt tylko i na bialej bluzce nic nie bylo widac...). Nie wiem czemu, bo nigdy nie wymiotowal jeszcze....Potem poszlismy na obiadzik do wloskiej knajpki.

Pewnie dlatego, ze tremę miał ;-) Super, że chrzciny wyszły :-)

jutro dzwonie do usc bo nie zdazylam napisac ale zdecydowalismy ze chyba polaczymy sobie impreze urodzinkowa pawelka i zrobimy wtedy nasz slub cywilny:-), jesli sie uda:tak: ach jaka jestem podekscytowana he he

lece poczytac inne watki;-)

wow :-) super! wcale się nie dziwię, że jesteś podekscytowana ;-) świetne wieści :happy: Dzwoń koniecznie karalajna to opowiesz mi co trzeba przygotować itd My też myśleliśmy ale raczej przy okazji chrzcin :-)

Witam wieczorkiem :) co do prezentów my na święta dziadkom zrobiliśmy fotoalbumy ze zdjęciami wnuków :) super pamiątka :)

Kolejny sukcesik dzisiaj Natalka przeszła przez pół pokoju :)

Brawo Natalcia :-) Z dnia na dzień coraz dłuższe trasy :-D

Ja właśnie upiekłam muffinki na jutro bo babcia zapowiedziała się z wizytą i pierwszy raz chyba za dużo nałożyłam ciasta do foremek bo wylało się bokami i wyszły brzydkie:-( Dzień w ogóle mam do d...co opisałam na ts

Zatem idę na TS :happy:

U nas dzień upłynął nerwowo :confused2: od rana muchy w nosie Miły mój miał i ja też (podobno:sorry:) Wynik taki, że z jednej sprzeczki płynnie w drugą i tak do wieczora :-( W między czasie do Ikei skoczyliśmy szukać natchnienia na wystrój naszego domu ... nie całkiem bezowocnie ale raczej słabo nam to wyszło. Kilka zabawek Nini zyskał (plus nocnik w kolorze karminowym :cool2:) i obiad tam zaliczyliśmy.

Zawijam na TS poczytać jak już wcześniej mówiłam. Miłej nocki Laski :happy:

edit:
Moni zdrówka - a cd WŚ to my też z serduszkowego sprzętu korzystaliśmy, Antoni miał badany słuch tuż po urodzeniu - oczywiście do puszeczki wrzuciłam a jak ;D

Witam dziewczynki jak zwykle nocnie ;-)

My dziś fajny dzień mieliśmy tylko M coś rozłożyło i smarkający chodzi, oby tylko nas nie pozarażał, my też dziś w Ikea byliśmy kupiliśmy małemu szafkę na zabawki bo burdel się już robił i co i dooopa musimy jutro jechać wymienić bo kupiliśmy kolor pod nasze meble a nie pod małego szafe w jego pokoju i nowy zakup jest dużo za ciemny i chcę wymienić na jaśniejszy. Nie wiem gdzie my mieliśmy oczy ale tam takie naświetlenie że wydawała się dużo jaśniejsza:-D Marcelek w tym czasie pojechał z babcią poszaleć na WOŚP:-D Z Ikei rodzice przywieźli mu też pare pierdółek a nocnik otrzymał ostatnim razem ale w kolorze soczystej zieleni pod kolor swoich ścian:-D Jutro wstawię fotkę jak sobie na nim posiaduje;-)
nesiaa Co do wiotkiej skóry na brzuszku, oczywiście smarowanie kremami ujędrnaiającymi, ja dobre opinie słyszałam o musteli ale co osoba to różne zdanie. Wiadomo same kremy cudów nie zdziałają i nie ma co się oszukiwać. Jak najbardziej potrzebne są regularne ćwiczenia ruchowe, napinające mięśnie brzucha, poprawia to owal brzucha przez co skóra lepiej się "układa" na wymodelowanym ciele. Z zabiegów w gabinetach polecić mogę: fale radiowe, biostymulację lub elektrostymulację, endermologię, profesjonalne masaże ciała. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania to śmiało możesz pisać na pw lub tutaj.;-) Na ile potrafię odpowiem.:tak:
karalajna Super! Będziecie mieli podwójną uroczystość. Na pewno jesteś podekscytowana! Gratuluję.
Uciekam spać! Dobrej nocy.
A zapomniałabym dzięki Marcia za polecenie filmu "listy do Julii" śliczny film, oczywiście M zasnął po 15 minutach ale ja polecam dalej.:-)

Hej!
Pierwsza!;-)Nocka taka sobie - Mały znów wstał chwilkę przed 6...Teraz drzemkuje z tatusiem, a ja śniadanko sobie zapodaję:-)Dziś ma mnie odiwedzić babcia urodzinowo;-)Ot i tyle mam planów na dziś.
Miłego dnia Kochane:-)

hejka :-)

Ajentko ja z kolei męcze teraz incepcje. Nie mogę obejrzeć bo usypiam. Ostatnio wieczorami o 22 jestem padnięta.
dostałam wkoncu @ po 45 dniach i jakaś taka słaba jestem jeszcze dzisiaj przyjaciołka wpada na cały dzien ale dobrze ze ładna pogoda słonka troche widać to się dotlenie i moze power wróci. Nocka super wstałam tylko raz. Pewnie te wszystkie kręcące nocki to od tych zębów. Odkad wyszły górne to spokoj w nocy!
karalajna wow...przede mna też slub :D jeszcze 12 dni i bedziemy wybierac miejsce :))))))) lecę Was poczytać

dzień dobry kobitki :)
wiecie co ze mną jest coś nie tak - kurcze kolejną noc nie mogę spać nigdy tak nie miałam nawet w ciąży, a teraz taki cóś. nie wiem nawet jak temu zaradzić. wczoraj znowu do 1 w nocy nie mogłam usnąć więc obejrzałam Avatar. masakra jakaś z tym spaniem mi się robi.
malutka spała ładnie - pobudka o 7:30 więc dałam mleczko i poleciłam Julkę do szkoły zaprowadzić. jaka szczęśliwa była bo taki długi czas też nie chodziła przez tę choroby :(
dziś planów zero jakaś taka leniwa jestem, na pewno muszę obiadek zrobić i sos na kanapki bo M rano zameldował że się skończył, a ja nie używam majonezu tylko robię sos kanapkowy.
pogoda paskudna, mglisto i siąpi deszczem, ogólnie rzecz mówiąc paskudnie :(

karalajna super :) wcale się nie dziwię że jesteś podekscytowana :)

miłego dnia drogie panie *)

reklama
Witam! My ciagle u babci. Olenka spala dzis z nia a ja sama:) Przespala cala noc, i obudzila sie na mleczko o 6.30. Zaraz uciekam na jakies zakupy. A co do prezentow na dzien babci i dziadka to my tez zamowilismy kalendarze. A moze taki prosty ale fajny prezen komus sie spodoba www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id...ang=pl&ppts=&gclid=CL6AwNyYr6YCFcUOfAodUFOAjA

Polusia poprosze o przepis na taki sosik kanapkowy:)

Ostatnia edycja:
Do góry