reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mnie takie wyginanie nie dziwi, Pawelek tak robi bardzo dlugo, byl okres ze caly czas tak robil jak byl podnoszony, np z lozeczka , podawany byl komus, podnoszony po cos do gory.

reklama
:)Blu fajnie ,że wkońcu ciuszki wystawiłaś i jestes zadowolona:)
Heronek powodzenia jutro i oby gorączka Redankowi zeszła:)
Polka zdróweczka dla Frania i odpocznij u Taty:)
Asiu Ty tez odpoczywaj i pogłaszcz brzusio proszę:)
Myszowata Milenka powtarza za braciszkiem wszystkie jego głupoty:)Najśmieszniejsza jest gdy straszy:):)
Moje złotko sie nie wygina, choc potrafi sie zezłościć, wtedy żałośnie płacze krokodylimi łzami :)Dzisiaj juz ładnie zjadła obiadek i deserek .Ciesze sie bo tez mniej kaszle.

moja miała faze na wyginanie się, ale to nie było ze złości. jak jest zła, to fuczy: ryjek w dzióbek i fuczy noskiem. a jak juz zła na maksa, to krzyczy na nas ;-)

cc, polka gratulacje dla małych chodziarzy :-)
dobrze, ze Milenka lepiej :-)
heronek, szczęscia jutro!

Na pewno więcej zapłaciłam :tak:. No ale chociaż część odzyskałam i się cieszę, bo nie mogłam się zabrać za to wystawianie od kilku miesięcy ;-). Kupa z tym roboty (ty akurat wiesz najlepiej :tak:).
ehh. no niestety, jak sie chce ladnie przedstawic towar to trzeba troszke pracy w to włożyć.
ale fajnie, ze sie udalo :-)

dziewczyny kupilam te Gatki Pampersa dla chlopcow rozmiar 5, no i co... nadal to samo, po dzisiejszej nocy tylko delikatnie obsikany byl, a dzisiaj zalozylam gatki o 20.30, a jakies pol godziny temu przykrywalam Pawelka, bo sie rozkopal i patrze... a ona przesikany...

zwariuje, teraz musze go przebrac calego, zaraz sie rozbudzi i bedzie problem.

Witam kochane!:-)

W końcu mam chwilkę żeby coś naskrobać. Ostatnią noc dał nam mały nieźle popalić, chyba idą w końcu ząbki, Marcelek pięknie nam przesypiał całe noce a wczoraj się obudził o 24 i jęczał do 3:szok:, nie płakał tylko marudził, noszenie na rękach, próba spania z nami ale on nienauczony więc skończyło się wrzaskiem, posmarowałam dziąsełka dentinoxem, dostał butlę, wypił prawie całą. Nic nie pomagało. W końcu wymęczony padł z moją buzią przy jego i moim wygiętym na maksa kręgosłupem bo on leżał w łóżeczku, a mój kręgosłup i tak czuje się do doopy po całym tygodniu pracy;-) Obudził się ostatecznie o 8 więc po obudzeniu chodziłam do tyłu. Na 12 poszliśmy na basen i w mamę wstąpiły nowe siły. Muszę się pochwalić że moje dziecie uwielbia nurkowanie i utrzymuje się sam na powierzchni tylko główkę ma opartą na moim ramieniu a tak macha nogami pupę albo brzuszek wypina do góry i pływamy.:-) poza tym jak go najdzie to śpiewa w tym basenie i kwiczy radośnie naookoło, a reszta ma radochę:-D A i pełza po całym domu, na czworaczkach w miejscu i kiwanie a zwiedzanie ma obcykane pełzając zasuwa że nie można go spuścić z oczu bo ostatnio spanikowana że zginęło mi w domu dziecko:tak: znalazłam go w ciemnej łazience, UWAGA gdzie? przy otawartej zmywarce:-D:-D:-D bo tam mamy zmywarkę;-)
myszowata i yra Mój Marcel ma zawsze suchy po nocy lewy policzek, tylko że on uwielbia spać na lewym boku i tak się zastanawiam że to chyba od kontaktu z poduszeczką i przecierania bo nie jest na nic uczulony. Po obudzeniu smaruję mu buzinkę emolium. Ładnie natłuszcza.
Polka Oby czarny scenariusz się nie zrealizował. Zdrówka dla Franusia.
n&h i frotka Spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia dla maluchów. Reszcie miesięczniaków, które w ostatnich dniach miały swoje święta również wszystkiego naj, naj.
nesiaa jak butki? Udało się mężowi trafić w gust?;-)

Witam sie z rana:)
Dzis ja pierwsza:)
Piekna pogoda u nas, mam dobry humor mimo nieprzespanej pol nocy. Ola plakala od 22 do 23.30 a od 23.30 do 00.45 nie chciala zasnac:( Zmykam bo jedziemy do babci. Milego dnia dziewczyny!
Ajentka dziekuje, ze pytasz. Butki super i nawet rozmiar dobry:)mam pytanko do Ciebie:) Co polecasz na ujedrnienie skory na brzuchu?? Bo moj jest w oplakanym stanie:(

reklama
Hej hej! Witam się z kawką poranną. Franio drzemkuje, M na uczelni i ot tak zaczął nam się dzionek. Nocka nawet nawet choć Mały jakoś się wiercił bardzo, a wstał przed 7. Dziś pewnie spędzimy dzień u rodziców i mały spacerek zaliczymy bo ciepło - podono ma być 10C...
Miłego dnia:-)

Do góry