dokładnie moja glizda tak ma jak się złości, do tego jeszcze się nadyma i robi czerwona jak burak i wrzask na pół wsiWasze jak się złoszczą wyginają się tak do tyłu? Niko pierwszy raz chyba miał takiego nerwa :O
.
reklama
M
myszowata
Gość
tak i u nas bywa wiginanie...te nasze małe złośniki
asia powiedział, że powinien zaliczyć
asia powiedział, że powinien zaliczyć
Nie zauwazylam, tzn. nie poczulamja mowie tym pampom nie. smierdza ze hej
Dobrze, ze Franio ma sie lepiej. Oby tak dalej! A Tobie zycze udanego wypoczynku!Franio dziś zjadł obiad dwu daniowy. Rosół z kluskami, ziemniaki, marchewkę i mięso gotowane potem na podwieczorek całego banana z jogurtem. Apetyt wrócił super. Wiem że zapychalam go kaszkami. Teraz chodziliśmy za rączke po całym domu i szykujemy kolacje. Jutro jedziemy na cały dzień do Kalisza, to taty, na giełdę, do znajomych i na koncert WOŚP. Gra u nas Indignio, Abradab i Kayah więc będzie na pewno fajnie.Poza tym odpoczne od teściów bo zostanę tu na tydzień M.ma urlop i będzie ze starszymi. Będzie mial czas na przemyślenie paru spraw
miłego wieczoru!!!
Oby Redanek byl zdrowy na jutrzejsza uroczystosc.Ja tez sie czesto denerwuje, jak Redan nie chce zjesc, no ale zmuszac gonie bede. Czesto jak nie chce np. kaszki to daje jogurt, z reguly go zje, ale jak nawet jogurtu nie chce, to daje cyca. Ale bywaly i dni, ze nic caly dzionek potrafil nie jesc.
Dzisiaj znowu goraczka wrocila i caly dzien na rekach. Odkad zaczelam mniej go karmic piersia caly czas chory :-( Pewnie i zlobek swoje robi....
Jutro chrzciny, mam nadzieje temperatura spadnie...
Asia duzo sil zycze. I odpoczywaj jak tylko jest okazja.Ja już trzeci dzień taka słaba jestem, chyba przez tą pogodę. Dzisiaj cały dzień lało
Szymcio odmawia jedzenia obiadu. Daję tylko jedno danie, a on zje kilka łyżek i zaciska buzię. Także łączę się w bólu Nesiaa.
I idzie nam czwarty ząbek
Moje dziecie spi, a ja zjadlam kolacje i licytuje ksiazki na WOŚP. Moze cos uda mi sie wygrac.
A i nam tez idzie kolejny zabej. Jest juz tuz tuz
moniSkaBe
Fanka BB :)
Pawelek tez dzisiaj malo jadl, no ale na noc butle wypil ladnie.
Moje dziecko jak juz nie chce jesc to albo wyjmuje z buzi raczkami (pokarmy stale oczywiscie) albo tak smiesznie wypycha jezykiem zawartosc buzi :-)
Polka wypoczywaj i zdroweczka dla Frania
Moje dziecko jak juz nie chce jesc to albo wyjmuje z buzi raczkami (pokarmy stale oczywiscie) albo tak smiesznie wypycha jezykiem zawartosc buzi :-)
Polka wypoczywaj i zdroweczka dla Frania
Y
yra245
Gość
jaś jak ma dość butli odtrąca ją rączkami, zrobi tak 3 razy i już wiem koniec jedzenia.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
polka zdrówka dla synka!!
Witam wieczorkiem Ile dzieciaczków już chodzi?? Coś czuję, że Natalka lada dzień zacznie sama chodzić, dzisiaj z 2 kroczków zrobiło się 5 Sama się puszcze, stać potrafi bardzo długo jeszcze se tańczy w takiej pozycji i sama stawia kroki wie, że tak szybciej
Witam wieczorkiem Ile dzieciaczków już chodzi?? Coś czuję, że Natalka lada dzień zacznie sama chodzić, dzisiaj z 2 kroczków zrobiło się 5 Sama się puszcze, stać potrafi bardzo długo jeszcze se tańczy w takiej pozycji i sama stawia kroki wie, że tak szybciej
dzięki dziewczyny
cc no u nas też zaczynamy poważnie śmigać he he ale jestem przerażona bo już po za łożeczkiem nie zostawię go nigdzie narazie póki bramek nie założymy także witamy w Klubie zdolną Natalke gratulujemy!!!
cc no u nas też zaczynamy poważnie śmigać he he ale jestem przerażona bo już po za łożeczkiem nie zostawię go nigdzie narazie póki bramek nie założymy także witamy w Klubie zdolną Natalke gratulujemy!!!
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Adaś tak robi ostatnio nagminnie. Buntownik z niego że hejWasze jak się złoszczą wyginają się tak do tyłu? Niko pierwszy raz chyba miał takiego nerwa :O