reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moja mała dostawała Bactrim na zapalenie uszu gdy miała 6 tyg, a teraz jak dostała zapalenie dróg moczowych też dawałam, a po ygodniu przestał działać w ogóle na nią, wyniki poprawiły się, a dwa dni później jak powtarzałam badania, to wyniki jeszcze gorsze niż przed bactrim.... i teraz leczymy się furaginum....

reklama
Wybaczcie dawno na żadnym forum się nie udzielałam, zapamiętam, będę edytować posty.

Moja też vivę oglądała, ale teraz jest Nr. 1 Shrek, nr. 2 bajki na Mini Mini, nr. Halo dziadku.
Jakartę kiedyś jej puszczałam, ale tylko teledysk ją zainteresował, muzyka nie bardzo ;P

A co myślicie o ty klipie?
YouTube - Gummy Bear Smoczek, smoczek PL
moj woli oryginalna wersje gummybear.
nowe wersję bajek Andersena powstają :):)
moje dziecię śpi :) więc chwilka dla siebie jest. dostałam sms od Madzi : mały ma się lepiej a Ona dziś się testuje :) ciekawa jestem co wyjdzie, bo ja obstawiam że mamy kolejną fasolkę :)
a swoja droga to strasznie dlugo, przeciez miala we wtorek.
ja bym padla z niepewnosci.

oj, biedna Pola :-(

ja mam wszystkie ciuszki po Olci. juz 5 kartonów. teraz kumpela jest w ciazy, wszyscy wróza chłopca, ale kto wie? ;-) to moze sie jej przydadza :-)
szkada, ze wysyłkastadtaka droga, ze sie nie opłaca.

pytanie do ajentki:
do jakiej temperatury smarowac dziecko kremem zimowym?? jak na minusie to wiem ;-) ale do ilu na plusie? jak jest +5 smarować??

pytanie do ramari:
kochana, jak z tym adresami? ja mam 11.
frotka, madzia, ramari, heronek, czarnuszka, nesiaa, ajentka, polusia, polka, n&h, marciaa
pomału myślę juz o poczcie, hehe ;-) stąd cholera jak długo moze iść :/ tu w ogóle dziwnie poczta dziala :/
ja osobiście jeszcze nie dostałam pocztówki urodzinowej (koniec lipca) i świątecznych, a wiem, że były wysłane :/

hejka
wroclilismy z zakupkow, zaraz obiadek bedzie
kupilam sobie wkoncu ten stanik faktycznie w hm tanio jak barszcz a calkiem fajny 40 zl i kupie jeszcze przynajmniej jeden ale nie chcialam szalec przy M he he, ale kurcze okazalo sie ze rozmiar 85B nosze ostro:szok:

nh buziaki dla synka:tak:
blu rowniez:tak:
no i buziaki dla synka czarnuszki:tak:

polusia a co twojej malej było ze ma zapalenie oskrzeli, tylko kaszle, czy miala tez gorączke? ja sie boje zeby moj nic powaznego nie mial
kochana u nas się zaczęło od kataru i temperatury - to pierwszy dzień po świętach, potem w nowy rok dzoszło zapalenie krtani, teraz jest paskudny kaszel i lejący przeźroczysty katar, temperatury brak. cholera jasna jaka jestem zła :(

zrobiłam pyszny obiadek ciekawe co na niego powie mój małż :)

reklama
Do góry